B-Fitt Personal Training
Advertorial Sport

B-Fitt Personal Training viert 7-jarig bestaan

Met de herkenbare kleuren zwart en geel is de bekendheid van B-Fitt Personal Training de afgelopen jaren gegroeid in Alphen aan den Rijn. Eigenaar Tom Boon is trots dat hij nu het 7-jarig bestaan van zijn bedrijf mag vieren.  

Tom begon 7 jaar geleden met een paar elastieken in het Europapark. Door de jaren heen is dit uitgegroeid tot een eigen Personal Training Studio waar een team van 6 man er alles aan doet om jou de fitste versie van jezelf te laten zijn. Van personal training en lifestyle coaching tot bootcamps en small group trainingen, bij B-Fitt is het mogelijk om op diverse manieren personal training te krijgen.

“Ik ben ongelofelijk trots op de afgelopen 7 jaar. We hebben zoveel mensen kunnen helpen in hun stap naar een gezondere of fittere leefstijl”, vertelt Tom. “Ik wil dan ook iedereen bedanken die bij ons traint of ooit heeft getraind. En natuurlijk het huidige team van personal trainers, Manos, Jan Willem, Joshua, Evi en Maaike. Door hun inzet is B-Fitt een succes geworden.”

“In het bijzonder wil ik mijn vrouw Maaike Boon bedanken voor alle steun de afgelopen jaren, en uiteraard voor de nog komende tijd. Het is niet altijd even makkelijk om samen te leven met een man die een eigen bedrijf runt”, vertelt Tom. “Ik ben ontzettend dankbaar voor de onvoorwaardelijke support die ik van haar krijg.”

Het 7-jarig bestaan van B-Fitt wordt gevierd met een speciale actie. Bij het afsluiten van een abonnement ontvang je nu 70% korting op de 1e maand van jouw lidmaatschap. De korting is geldig op alle soorten coaching van B-Fitt. Wees er snel bij, want de actie is geldig tot zaterdag 19 oktober.

B-Fitt Meals
Bij personal training komt meer kijken dan alleen sporten. Door de groei van het bedrijf biedt B-Fitt daarom nu ook maaltijden aan, niet alleen voor leden van B-Fitt, maar voor iedereen die graag af wil vallen of fitter wilt worden. Om het voor jou extra makkelijk te maken kun je bij B-Fitt kant en klare gezonde sportmaaltijden bestellen. Ideaal als je geen zin hebt om te koken, want binnen 5 minuten staat de gezonde maaltijd op tafel!

B-Fitt heeft diverse maaltijden samengesteld, zowel met als zonder koolhydraten. De maaltijden met koolhydraten kosten € 6,95 per maaltijd. Hierbij heb je de keuze uit:

  • Burpee Chicken (237 kcal): kip, zoete aardappel, broccoli;
  • Squat Chicken (388 kcal): kip, basmati rijst, sperziebonen;
  • Push up Chicken (414 kcal): kip, gele rijst, rode kool, appel.

De maaltijden zonder koolhydraten kosten € 6,75 per maaltijd. B-Fitt biedt hierbij de volgende mogelijkheden aan:

  • Deadlift Chicken (235 kcal): kip, bladspinazie, broccoli, sugar snaps, groene asperges, kookscheuten;
  • Chin up Chicken (237 kcal): kip met broccoli.

Wil jij graag een B-Fitt Meal proeven? Bestel dan via info@b-fitt.nl. De gezonde maaltijden zijn af te halen bij de B-Fitt Personal Training Studio aan de Flemingweg 18G te Alphen aan den Rijn. 

Neem ook eens een kijkje op de website van B-Fitt.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 13:29

Dodelijke kattenziekte in Nederland

Er is een dodelijke kattenziekte, genaamd het Panleucopenie Virus, opgedoken in Nederland. Het virus is zeer besmettelijk. Kattenbezitters worden gewaarschuwd om te controleren of hun katten de juiste vaccinatie hebben gehad.

Overige vandaag 12:28

Windsurfvereniging WSV verboden voor honden

De Alphense Hondenbezitter waarschuwt voor het verboden gebied voor honden bij Zegersloot. Het gaat om het strandje bij de windsurfvereniging WSV Zegerplas. 

Coronavirus in Alphen vandaag 11:02

Coronabesmetting via het water is gering, maar waarom?

Kun je besmet raken met het coronavirus door zwemwater of door open water of fonteinen? Dat is een vraag die veel mensen stellen aan GGD Hollands Midden. De kans hierop is gering, maar waarom? Dat legt GGD Hollands Midden uit.

Weer in Alphen vandaag 09:10

RIVM haalt Nationaal Hitteplan van stal

Het RIVM heeft het Nationaal Hitteplan geactiveerd in verband met de tropische temperaturen die ons de komende dagen te wachten staan. ‘’Voor mensen met een kwetsbare gezondheid kan dit tot problemen leiden. Ook mensen in goede gezondheid kunnen met deze temperaturen klachten krijgen.’’

Advertorial Horeca gisteren 19:50

Nieuw: Maggie goes Bananas!

Maggie Blue vond dat het tijd was voor wat nieuws in Alphen, en heeft iets ondeugends gedaan… Namelijk het hele concept omgegooid! Wacht, wat?