B-Fitt Personal Training
Advertorial Sport

B-Fitt Personal Training viert 7-jarig bestaan

Met de herkenbare kleuren zwart en geel is de bekendheid van B-Fitt Personal Training de afgelopen jaren gegroeid in Alphen aan den Rijn. Eigenaar Tom Boon is trots dat hij nu het 7-jarig bestaan van zijn bedrijf mag vieren.  

Tom begon 7 jaar geleden met een paar elastieken in het Europapark. Door de jaren heen is dit uitgegroeid tot een eigen Personal Training Studio waar een team van 6 man er alles aan doet om jou de fitste versie van jezelf te laten zijn. Van personal training en lifestyle coaching tot bootcamps en small group trainingen, bij B-Fitt is het mogelijk om op diverse manieren personal training te krijgen.

“Ik ben ongelofelijk trots op de afgelopen 7 jaar. We hebben zoveel mensen kunnen helpen in hun stap naar een gezondere of fittere leefstijl”, vertelt Tom. “Ik wil dan ook iedereen bedanken die bij ons traint of ooit heeft getraind. En natuurlijk het huidige team van personal trainers, Manos, Jan Willem, Joshua, Evi en Maaike. Door hun inzet is B-Fitt een succes geworden.”

“In het bijzonder wil ik mijn vrouw Maaike Boon bedanken voor alle steun de afgelopen jaren, en uiteraard voor de nog komende tijd. Het is niet altijd even makkelijk om samen te leven met een man die een eigen bedrijf runt”, vertelt Tom. “Ik ben ontzettend dankbaar voor de onvoorwaardelijke support die ik van haar krijg.”

Het 7-jarig bestaan van B-Fitt wordt gevierd met een speciale actie. Bij het afsluiten van een abonnement ontvang je nu 70% korting op de 1e maand van jouw lidmaatschap. De korting is geldig op alle soorten coaching van B-Fitt. Wees er snel bij, want de actie is geldig tot zaterdag 19 oktober.

B-Fitt Meals
Bij personal training komt meer kijken dan alleen sporten. Door de groei van het bedrijf biedt B-Fitt daarom nu ook maaltijden aan, niet alleen voor leden van B-Fitt, maar voor iedereen die graag af wil vallen of fitter wilt worden. Om het voor jou extra makkelijk te maken kun je bij B-Fitt kant en klare gezonde sportmaaltijden bestellen. Ideaal als je geen zin hebt om te koken, want binnen 5 minuten staat de gezonde maaltijd op tafel!

B-Fitt heeft diverse maaltijden samengesteld, zowel met als zonder koolhydraten. De maaltijden met koolhydraten kosten € 6,95 per maaltijd. Hierbij heb je de keuze uit:

  • Burpee Chicken (237 kcal): kip, zoete aardappel, broccoli;
  • Squat Chicken (388 kcal): kip, basmati rijst, sperziebonen;
  • Push up Chicken (414 kcal): kip, gele rijst, rode kool, appel.

De maaltijden zonder koolhydraten kosten € 6,75 per maaltijd. B-Fitt biedt hierbij de volgende mogelijkheden aan:

  • Deadlift Chicken (235 kcal): kip, bladspinazie, broccoli, sugar snaps, groene asperges, kookscheuten;
  • Chin up Chicken (237 kcal): kip met broccoli.

Wil jij graag een B-Fitt Meal proeven? Bestel dan via info@b-fitt.nl. De gezonde maaltijden zijn af te halen bij de B-Fitt Personal Training Studio aan de Flemingweg 18G te Alphen aan den Rijn. 

Neem ook eens een kijkje op de website van B-Fitt.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen gisteren 13:28

Kerstactiviteiten in de Herenhof

Op zaterdag 14 en zaterdag 21 tot en met dinsdag 24 december zijn er verschillende activiteiten georganiseerd in Winkelcentrum de Herenhof.

Evenementen gisteren 09:58

Midwinter Fair in het Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.

Blog Opinie 6 dec. 2019 20:08

MINERVA Heksenjacht

De 'affaire Spies' is vooral een affaire door alles wat eromheen gebeurde. Niet omdat er vuur is onder al die rook. Burgemeester Spies heeft namelijk helemaal niets verkeerd gedaan.

Advertorial Horeca 6 dec. 2019 17:08

December bij Osteria La Piazza

December. De maand van gezelligheid, familie en eten. Voor Osteria La Piazza bestaat het hele jaar uit deze thema’s. Maar wat kun je nog meer verwachten in de decembermaand?

Winactie Horeca 6 dec. 2019 16:28

Win 2 cocktails bij La Cubanita

De gehele maand december staat in het teken van Villa Joep. Ter gelegenheid hiervan heeft La Cubanita 6 heerlijke Villa Joep-cocktails ontwikkeld. Wij mogen 2 gratis Villa Joep-cocktails weggeven!

Algemeen 6 dec. 2019 15:54

Fake Winactie Mediamarkt Alphen aan den Rijn

Afgelopen week ging er een actie rond op Facebook uit naam van MediaMarkt Alphen aan den Rijn. Dit was echter geen actie vanuit MediaMarkt, maar kwam van een nagemaakt profiel.