B-Fitt Personal Training
Advertorial Sport

B-Fitt Personal Training viert 7-jarig bestaan

Met de herkenbare kleuren zwart en geel is de bekendheid van B-Fitt Personal Training de afgelopen jaren gegroeid in Alphen aan den Rijn. Eigenaar Tom Boon is trots dat hij nu het 7-jarig bestaan van zijn bedrijf mag vieren.  

Tom begon 7 jaar geleden met een paar elastieken in het Europapark. Door de jaren heen is dit uitgegroeid tot een eigen Personal Training Studio waar een team van 6 man er alles aan doet om jou de fitste versie van jezelf te laten zijn. Van personal training en lifestyle coaching tot bootcamps en small group trainingen, bij B-Fitt is het mogelijk om op diverse manieren personal training te krijgen.

“Ik ben ongelofelijk trots op de afgelopen 7 jaar. We hebben zoveel mensen kunnen helpen in hun stap naar een gezondere of fittere leefstijl”, vertelt Tom. “Ik wil dan ook iedereen bedanken die bij ons traint of ooit heeft getraind. En natuurlijk het huidige team van personal trainers, Manos, Jan Willem, Joshua, Evi en Maaike. Door hun inzet is B-Fitt een succes geworden.”

“In het bijzonder wil ik mijn vrouw Maaike Boon bedanken voor alle steun de afgelopen jaren, en uiteraard voor de nog komende tijd. Het is niet altijd even makkelijk om samen te leven met een man die een eigen bedrijf runt”, vertelt Tom. “Ik ben ontzettend dankbaar voor de onvoorwaardelijke support die ik van haar krijg.”

Het 7-jarig bestaan van B-Fitt wordt gevierd met een speciale actie. Bij het afsluiten van een abonnement ontvang je nu 70% korting op de 1e maand van jouw lidmaatschap. De korting is geldig op alle soorten coaching van B-Fitt. Wees er snel bij, want de actie is geldig tot zaterdag 19 oktober.

B-Fitt Meals
Bij personal training komt meer kijken dan alleen sporten. Door de groei van het bedrijf biedt B-Fitt daarom nu ook maaltijden aan, niet alleen voor leden van B-Fitt, maar voor iedereen die graag af wil vallen of fitter wilt worden. Om het voor jou extra makkelijk te maken kun je bij B-Fitt kant en klare gezonde sportmaaltijden bestellen. Ideaal als je geen zin hebt om te koken, want binnen 5 minuten staat de gezonde maaltijd op tafel!

B-Fitt heeft diverse maaltijden samengesteld, zowel met als zonder koolhydraten. De maaltijden met koolhydraten kosten € 6,95 per maaltijd. Hierbij heb je de keuze uit:

  • Burpee Chicken (237 kcal): kip, zoete aardappel, broccoli;
  • Squat Chicken (388 kcal): kip, basmati rijst, sperziebonen;
  • Push up Chicken (414 kcal): kip, gele rijst, rode kool, appel.

De maaltijden zonder koolhydraten kosten € 6,75 per maaltijd. B-Fitt biedt hierbij de volgende mogelijkheden aan:

  • Deadlift Chicken (235 kcal): kip, bladspinazie, broccoli, sugar snaps, groene asperges, kookscheuten;
  • Chin up Chicken (237 kcal): kip met broccoli.

Wil jij graag een B-Fitt Meal proeven? Bestel dan via info@b-fitt.nl. De gezonde maaltijden zijn af te halen bij de B-Fitt Personal Training Studio aan de Flemingweg 18G te Alphen aan den Rijn. 

Neem ook eens een kijkje op de website van B-Fitt.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:02

Geen valse beloftes meer voor de Molukse gemeenschap

Op 10 oktober jl. vond op het Gemeentehuis Alphen aan den Rijn de commissiebehandeling met betrekking tot het sociaal en maatschappelijk domein plaats inzake het voorstel van het college aan de raad over de 2e fase van de herijking dorps- en buurthuizen.  

Gemeente vandaag 17:51

Nieuwe aanpak tegen Japanse Duizendknoop

Gemeente Alphen aan den Rijn start een proef met een nieuwe bestrijdingsmethode voor Japanse duizendknoop. Het gaat om een elektrische onkruidbestrijder die heel gericht onkruid aanpakt.

Politiek vandaag 17:23

Pilot met vast team voor groenbeheer per dorp of buurt

Gemeente Alphen aan den Rijn voert een pilot uit om met een vast team een buurt of dorp te onderhouden. Dezelfde groenmedewerkers werken een aantal dagen per week op dezelfde locatie. Daardoor kan een buurt de prioriteiten zelf bepalen.

Advertorial Horeca vandaag 16:54

Speciaalbieren voor het uitkiezen bij De Bierentuin

Alphen aan den Rijn is een bierentuin rijker. In de Hooftstraat is sinds kort De Bierentuin gevestigd, een plek waar de speciaalbieren vol in het zicht staan en eigenaar Willem Peter altijd in is voor een praatje.  

Horeca vandaag 16:15

Restaurantweek: Bowling Alphen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bowling Alphen in de schijnwerpers.