Advertorial Horeca

Back to the 70s80s90s bij Van der Valk Avifauna

Ben jij een echte fan van hits uit de jaren 70, 80 en 90 dan moet je bij Van der Valk Avifauna zijn! Na een succesvolle eerste editie staat de volgende datum alweer op de agenda. In samenwerking met Disco-Party.nl organiseert Van der Valk Avifauna op zaterdag 1 oktober de tweede editie van de Back to the 70s80s90s party.

Het is een complete avond uit en natuurlijk zorgt Van der Valk ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Je wordt ontvangen met een drankje naar keuze, waarna er een heerlijk buffet klaarstaat met gerechten die je doen denken aan de tijd van toen.

Gedurende de avond worden de door jou gewenste drankjes aan tafel geserveerd, alle binnenlands gedistilleerde dranken zijn ook inbegrepen. Om alvast in de stemming te komen worden op de achtergrond feestelijke videoclips gedraaid. Na het buffet kunnen de voetjes van de vloer.

Met verzoeknummers zorgt DJ Jan Streefland ervoor dat jij op jouw favoriete muziek van vroeger kan dansen. Een avond volop genieten dus, zo schrijft Melanie Malek in haar dagboek, één van de gasten van de vorige editie.

Wil je er helemaal een weekend weg van maken? Blijf dan slapen in Hotel Avifauna en boek het Back to the 70s80s90s hotelarrangement. Er is dus aan alles gedacht! Niks staat je nog in de weg voor een heerlijk avondje uit.

Koop hier je tickets

dagboek.png


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.