Advertorial Horeca

Back to the 70s80s90s bij Van der Valk Avifauna

Ben jij een echte fan van hits uit de jaren 70, 80 en 90 dan moet je bij Van der Valk Avifauna zijn! Na een succesvolle eerste editie staat de volgende datum alweer op de agenda. In samenwerking met Disco-Party.nl organiseert Van der Valk Avifauna op zaterdag 1 oktober de tweede editie van de Back to the 70s80s90s party.

Het is een complete avond uit en natuurlijk zorgt Van der Valk ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Je wordt ontvangen met een drankje naar keuze, waarna er een heerlijk buffet klaarstaat met gerechten die je doen denken aan de tijd van toen.

Gedurende de avond worden de door jou gewenste drankjes aan tafel geserveerd, alle binnenlands gedistilleerde dranken zijn ook inbegrepen. Om alvast in de stemming te komen worden op de achtergrond feestelijke videoclips gedraaid. Na het buffet kunnen de voetjes van de vloer.

Met verzoeknummers zorgt DJ Jan Streefland ervoor dat jij op jouw favoriete muziek van vroeger kan dansen. Een avond volop genieten dus, zo schrijft Melanie Malek in haar dagboek, één van de gasten van de vorige editie.

Wil je er helemaal een weekend weg van maken? Blijf dan slapen in Hotel Avifauna en boek het Back to the 70s80s90s hotelarrangement. Er is dus aan alles gedacht! Niks staat je nog in de weg voor een heerlijk avondje uit.

Koop hier je tickets

dagboek.png


Meer nieuws

Werken vandaag 11:56

Vacatureoverzicht week 16: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Werken vandaag 09:29

Heftruck certificaat halen via Apics Flexjobs

Ontdek de sleutel tot een bloeiende carrière in de logistiek! Het behalen van een heftruck certificaat opent niet alleen deuren naar talloze mogelijkheden, maar verhoogt ook de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk.

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.