Josh Walet
Advertorial Overige

Bailine is meer dan figuurvorming

Bernardine Rauwerda is sinds 1 april de nieuwe eigenaresse van Bailine Alphen aan den Rijn. Jaren was zij actief in de sportwereld en gaf zij onder andere één op één trainingen. Als geen ander weet zij hoe belangrijk beweging is, maar wat is de oplossing voor mensen die niet kunnen sporten of er geen zin in hebben? Bailine is voor deze mensen de uitkomst.    

“Ik vind het fijn dat ik mensen die niet willen of kunnen sporten kan helpen met Bailine. Ook zij willen zich lekker voelen in hun eigen lichaam”, aldus Bernardine. Bailine is een elektrostimulatie en biedt de oplossing aan onder andere mensen die kampen met chronische pijn, mentale demotivatie, een uitzakkende huid of die moeite hebben met het houden aan een dieet.

Verschillende behandeltechnieken
Ieder programma richt zich op een specifieke aanpak, onder andere spierstimulatie, vet verbranden, cellulitis verminderen, diepe massage en intervaltrainingen. De behandeling duurt 30 minuten en binnen de behandeling komen onderwerpen als mind, voeding, beweging en ontspanning aan bod. Tijdens de behandelingen luister je via audio naar meer informatie en je ontvangt een boek zodat je je ook thuis kunt inlezen.

Wat Bernardine vooral aansprak is de combinatie van verschillende behandeltechnieken. “Het is een stukje lichaamsverandering maar ik zorg ook voor mentale motivatie. Ook met voeding kan ik mijn klanten helpen. De overeenkomst die er is met Personal Training sprak mij heel erg aan”, legt zij uit. Bernardine gaat ook workshops en bootcamps aanbieden.

Gratis proefbehandeling
Klanten hebben de keuze uit verschillende pakketten. Bij aanmelding is er altijd een gratis proefbehandeling . De klant wordt gewogen, opgemeten, het vetpercentage wordt bepaalt en er wordt een lichaamsanalyse uitgevoerd. Bernardine besluit samen met haar klant waar ze naar toe gaan werken en wat mogelijk is. Zo kan er een uniek en persoonlijk plan worden opgesteld.

Echt resultaat 
Bailine heeft al veel klanten tevreden mogen helpen. Bailine zorgt ervoor dat klanten een eetpatroon, trainingsschema en behandeling krijgen, die precies bij de persoonlijke wensen past. Dit zorgt voor het beste resultaat. ‘De resultaten waren snel zichtbaar. Mijn rugspieren zijn veel steviger, waardoor ik veel minder last heb van rugpijn’, aldus een klant die pijnklachten had.

Wil jij ook deze positieve ervaringen beleven of een gratis proefbehandeling boeken bij Bernardine? Kijk dan op Bernardine haar website voor meer informatie.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 13:45

Mamacafé wint prijs

Donderdagavond 17 oktober was de prijsuitreiking van 'Fonds Alphen trakteert' vanwege hun 25 jarig bestaan. Het Mamacafé was één van de blijde genomineerden en heeft een bedrag van € 5000 mogen ontvangen.

Advertorial Overige vandaag 12:38

Verenigingen vieren hun winst met in totaal € 70.000

Woensdagavond 16 oktober heeft Rabobank Groene Hart Noord tijdens een feestelijke bijeenkomst in theater Castellum een totaalbedrag uitgekeerd van € 70.000 aan 80 verenigingen uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Zoeterwoude en kern Stompwijk.

Overige vandaag 11:46

Oudshoornse Kerk gaat verbouwen

De Oudshoornse Kerk gaat verbouwen. Fonds Alphen en omstreken steunt de verbouwing met € 15.000. 

Advertorial Horeca vandaag 10:54

Spooky Sunday bij ALFREDS

Op zondag 20 oktober kun je met het hele gezin Halloween vieren bij ALFREDS!

Politiek vandaag 08:38

Misverstanden met Molukse gemeenschap uit de weg geruimd

Wethouder Kees van Velzen en de Molukse gemeenschap hebben een goed gesprek gehad over de toekomst van het buurthuis Kaju Putih. Er waren misverstanden ontstaan naar aanleiding van uitspraken van de wethouder.