Economie

BaJo Lunchroom opent deze week aan Thorbeckeplein

Deze week opent BaJo Lunchroom aan het Thorbeckeplein in Alphen aan den Rijn. De verbouwing van het pand heeft iets langer geduurd dan gepland -de oorspronkelijke opening stond gepland in september- maar de nieuwste aanwinst van de Lage Zijde opent deze week écht de deuren. De eigenaren streven er naar om zaterdag 3 november de deuren te openen.

De lunchroom wordt gerund door ondernemers John van Roon en Bas Voorwald. Van Roon is enige tijd geleden vanuit Boskoop verhuisd naar Alphen en woont nu aan het Thorbeckeplein, op een steenworp afstand van zijn onderneming. Van Roon en Voorwald zijn goede vrienden en liepen al langer rond met het idee een lunchroom te starten. BaJo Lunchroom, vernoemt naar de eigenaren, is de realisatie van hun droom.

De verbouwing van het pand heeft iets langer geduurd dan gepland -de oorspronkelijke opening stond gepland in september- maar de nieuwste aanwinst van de Lage Zijde opent deze week écht de deuren. De eigenaren streven er naar om zaterdag 3 november de deuren te openen.

De horecaonderneming is gevestigd in het rijtje van Koeien en Kaas en ijssalon San Paolo, met direct uitzicht op het vernieuwde plein. Bij BaJo Lunchroom kunnen Alphenaren terecht voor lunch, ontbijt en om te borrelen, maar ook voor take away. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.