Google Street View

Baldadige jongeren die verkeersbord slopen komen er met een waarschuwing vanaf

Zaterdag 22 november kreeg de politie een melding van baldadige jeugd op de Oude Wereld in Kerk en Zanen. Zij hadden een verkeersbord van een paal los gehaald. De groep jongeren was voor een foto aan het poseren met het bord toen een getuige het incident meldde aan de politie.

Op het moment dat de politie arriveerde op locatie, ging een groot deel van de groep er snel vandoor. ‘’Twee jongeren vergaten weg te rennen en kregen de keus om de rest van de groep terug te laten komen of als enige op te draaien voor de schade’’, laat de politie weten.

De twee jongeren riepen de groep snel op. De politie maakte de afspraak met de groep dat als de schade direct hersteld kon worden, er geen consequenties zouden volgen. De baldadige jongeren hebben op hun beurt het bord netjes teruggezet en kwamen er daarom met een waarschuwing vanaf.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 16:10

Inwoners van deze Alphense buurten krijgen een warmtescan

In het kader van energiebesparing stimuleert de gemeente woningeigenaren om hun energierekening terug te dringen. Zo’n 3000 koopwoningen in de wijk Ridderveld krijgen een gratis warmtescan met bijbehorend advies over de isolatie. Welke buurten hiervoor in aanmerking komen, lees je hier. 

Advertorial Sport vandaag 15:22

Ontdekkingsreis golf bij golfclub Liemeer

Fred Schröder, bestuurslid, zegt: “Wij vragen ons regelmatig af: wat willen potentiële golfers en wat kunnen wij vanuit onze club bieden om hen eens goed met golf kennis te laten maken en zo voor lessen en eventueel een passend lidmaatschap te interesseren?’’

Coronavirus in Alphen vandaag 14:27

Prikken in Alphen begint vermoedelijk pas vanaf 1 maart

De verwachting was eerst dat op 1 februari de eerste vaccins toegediend konden worden in Alphen, maar de startdatum is nu opgeschoven naar 1 maart. Een woordvoerder van de GGD laat weten dat dit allemaal afhangt van de beschikbaarheid van de vaccins.