Archieffoto

Balen: Kerstshow Helemaal Top verplaatst naar 2022

Met pijn in hun hart heeft Helemaal Top ook dit jaar moeten besluiten om de Helemaal Top Kerstshow uit te stellen. “Woorden schieten tekort en we balen enorm.”

Eerder kondigde het zangtrio (Peter, P.J. en Toine) uit Zwammerdam al aan dat de kerstshow niet in Zwammerdam, maar in Boskoop plaats zou gaan vinden. Dit in verband met het aantal toegestane bezoekers in de feesttent. Het plan was om in Flora Boskoop naar hartenlust uit te pakken met een show die net zo geweldig zou zijn als in Zwammerdam.

Dat loopt echter anders dan gepland. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kan de Helemaal Top Kerstshow 2021 helaas geen doorgang vinden op vrijdag 17 en zaterdag 18 december. En dat betekent helaas dat we weer een jaar moeten wachten op het kerstfeest van Helemaal Top, aangezien het vorig jaar ook niet door kon gaan.

Nieuwe data

“Gelukkig is Flora Boskoop flexibel en kunnen we twee nieuwe datums plannen”, laat het zangtrio weten. De Helemaal Top Kerstshows 2022 vinden plaats op vrijdag 16 december 2022 en zaterdag 17 december 2022. Voor de vrijdag zijn nog enkele tickets beschikbaar.

Uiteraard blijven de kaartjes geldig voor de shows in 2022, voor de dag waarop je nu al een kaartje hebt. Begin deze week krijgt iedereen die al een kaartje heeft gekocht een via mail een bericht over de regeling rondom de gekochte tickets.

Helemaal Top hoopt jullie volgend jaar weer te zien voor een spetterende kerstshow!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 15:11

Boodschappen doen zonder plastic? Doe mee met de Zero Waste Tour!

Binnenkort is weer de Week Zonder Afval. In dit kader worden op 4 juni Zero Waste Tours georganiseerd op 40 locaties in heel Nederland. Lokale gidsen laten dan zien bij welke winkels je verpakkingsvrij boodschappen kunt doen. Ook in Alphen aan den Rijn zijn twee tours gepland.

Limesjaar 2022 gisteren 12:35

ROMEINEN Cananefaten

Toen het Alphense fort Albaniana in de eerste eeuw werd gebouwd, woonden er heel weinig mensen in wat nu Zuid-Holland is. Later werden bewoners bekend onder de naam Cananefaten. Deze bevolkingsgroep bewoonde vooral het huidige Westland en mondjesmaat waren er een paar losse nederzettingen langs de kust.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 11:27

Alles over de start van het nieuwe theaterseizoen

Het programma is klaar, de brochure wordt gedrukt en Castellum maakt zich op voor de verkoop van een nieuw en bruisend theaterseizoen. Er mag alvast verklapt worden dat Waylon, Peter Pannekoek en Van der Laan & Woe in 22/23 naar Castellum komen en er staat nog veel meer moois op stapel...