Proeflokaal Bregje
Advertorial Horeca

Barbecueën doe je met de BBQ box van Bregje

Het is momenteel volop genieten van het lekkere weer. En wat is er fijner dan genieten van de zon terwijl op de barbecue het lekkerste vlees ligt? Proeflokaal Bregje weet wel raad met een barbecue. Ze hebben namelijk een heerlijke BBQ box samengesteld!  

Steek jij binnenkort de barbecue aan? Bestel dan jouw vlees bij Bregje. Het BBQ pakket is speciaal voor BBQ-liefhebbers samengesteld en bestaat uit twee worstjes, twee biefstukken, twee kipspiesen, twee gambaspiesen, twee hamburgers, een pastasalade, een aardappelsalade, een stokbroodje, Whiskey cocktailsaus, knoflooksaus, Satésaus, Heksenkaas en twee bakjes met twee bollen Sorbet ijs. Daarna heb je de optie uit twee soorten drank: vier flesjes Corona bier of een fles wijn naar keuze. Je bestelt het BBQ pakket al voor € 35.

Driegangenmenu

Uiteraard is het ook mogelijk om andere gerechten bij Bregje te bestellen, ideaal als je geen zin hebt om te koken! Stel zelf een driegangenmenu samen voor € 16,50. Kies eerst een voorgerecht, dan een hoofdgerecht en als laatste een dessert.

Kies bijvoorbeeld voor een frisse salade met gerookte zalm, een beef tataki salade, of een salade met brie. Vleesliefhebbers kunnen onder andere kiezen uit spareribs, de Bregje burger, kipsaté of varkenshaas. Ben jij meer een visliefhebber? Ga dan voor de zalmfilet met citroen-gembersaus. Eet je vegetarisch? Dan heeft Bregje voor jou vegetarische shoarma op het menu staan, geserveerd op naanbrood. 

Zin in een bijgerecht? Aardappelwedges en brood met gezouten roomboter en tapenade zijn apart te bestellen. Wil je een drankje bij jouw avondeten? Kies dan voor een blikje frisdrank, bier of een fles wijn. Sluit het diner af met een heerlijke New York cheesecake als dessert of een warme wafel met poedersuiker.

Bestellen kan via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html. Proeflokaal Bregje bezorgt in Alphen aan den Rijn, Zwammerdam, Ter Aar, Langeraar, Woubrugge, Hazerswoude-Rijndijk, Aarlanderveen, Koudekerk. Let op: Proeflokaal Bregje is geopend voor bezorging en afhalen op donderdag (17:00-20:00), vrijdag (17:00-20:30), zaterdag (17:00-20:30) en zondag 17:00-20:00). 


Meer nieuws

Overige vandaag 17:08

Buitenbad zwembad De Hoorn vanaf vrijdag geopend voor Winterzwemmen

Vanaf vrijdag 22 januari is het buitenbad van zwembad De Hoorn geopend voor winterzwemmen. Mensen die behoefte hebben aan een duik in het warme water kunnen zwemmen in het buitenbad. Zwembad De Hoorn volgt hiermee het voorbeeld van De Mirandabad in Amsterdam dat al enkele weken geopend is.

Algemeen vandaag 16:04

Veertien zwaaistenen als verbindingsfactor in de Alphense Edelstenenbuurt

In september 2020 werd Joke Amelunxen, coördinator van stuurgroep De Blije Wijk, getipt over de projecten van Kern met Pit, een organisatie die mensen uitdaagt om binnen een jaar hun droom voor de buurt waar te maken. ‘’We wilden altijd al iets doen voor onze buurt, al snel kwam het idee van de zwaaistenen naar boven bij de Stuurgroep.''

Advertorial Horeca vandaag 15:09

Goede voornemens makkelijker volhouden?

In deze rare, stressvolle tijden willen veel mensen ook goed voor zichzelf (blijven) zorgen. Dus hebben we allemaal weer goede voornemens. Maar ondertussen hebben we het ook allemaal drukker dan ooit met het combineren van werk en thuis-onderwijs, en zijn sportscholen gesloten. Hoe zorg je dan dat je toch zonder al te veel moeite goed voor jezelf kan blijven zorgen?