Proeflokaal Bregje
Advertorial Horeca

Barbecueën doe je met de BBQ box van Bregje

Het is momenteel volop genieten van het lekkere weer. En wat is er fijner dan genieten van de zon terwijl op de barbecue het lekkerste vlees ligt? Proeflokaal Bregje weet wel raad met een barbecue. Ze hebben namelijk een heerlijke BBQ box samengesteld!  

Steek jij binnenkort de barbecue aan? Bestel dan jouw vlees bij Bregje. Het BBQ pakket is speciaal voor BBQ-liefhebbers samengesteld en bestaat uit twee worstjes, twee biefstukken, twee kipspiesen, twee gambaspiesen, twee hamburgers, een pastasalade, een aardappelsalade, een stokbroodje, Whiskey cocktailsaus, knoflooksaus, Satésaus, Heksenkaas en twee bakjes met twee bollen Sorbet ijs. Daarna heb je de optie uit twee soorten drank: vier flesjes Corona bier of een fles wijn naar keuze. Je bestelt het BBQ pakket al voor € 35.

Driegangenmenu

Uiteraard is het ook mogelijk om andere gerechten bij Bregje te bestellen, ideaal als je geen zin hebt om te koken! Stel zelf een driegangenmenu samen voor € 16,50. Kies eerst een voorgerecht, dan een hoofdgerecht en als laatste een dessert.

Kies bijvoorbeeld voor een frisse salade met gerookte zalm, een beef tataki salade, of een salade met brie. Vleesliefhebbers kunnen onder andere kiezen uit spareribs, de Bregje burger, kipsaté of varkenshaas. Ben jij meer een visliefhebber? Ga dan voor de zalmfilet met citroen-gembersaus. Eet je vegetarisch? Dan heeft Bregje voor jou vegetarische shoarma op het menu staan, geserveerd op naanbrood. 

Zin in een bijgerecht? Aardappelwedges en brood met gezouten roomboter en tapenade zijn apart te bestellen. Wil je een drankje bij jouw avondeten? Kies dan voor een blikje frisdrank, bier of een fles wijn. Sluit het diner af met een heerlijke New York cheesecake als dessert of een warme wafel met poedersuiker.

Bestellen kan via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html. Proeflokaal Bregje bezorgt in Alphen aan den Rijn, Zwammerdam, Ter Aar, Langeraar, Woubrugge, Hazerswoude-Rijndijk, Aarlanderveen, Koudekerk. Let op: Proeflokaal Bregje is geopend voor bezorging en afhalen op donderdag (17:00-20:00), vrijdag (17:00-20:30), zaterdag (17:00-20:30) en zondag 17:00-20:00). 


Meer nieuws

Politiek gisteren 19:41

Sport, gezondheid en buurthuisfunctie bij De Hoorn

Net als zwembad AquaRijn is het mogelijk om zwembad De Hoorn een buurthuisfunctie te geven. De focus ligt dan bij De Hoorn op ontmoeten in combinatie met sport en gezondheid. De Thermen 2 wil deze uitdaging oppakken via een Right to Challenge.

Politiek gisteren 18:20

Speelruimteplan 2021-2024 is klaar om uit te voeren

Het speelruimteplan voor de hele gemeente Alphen aan den Rijn is klaar. Het plan is op verzoek van de gemeenteraad gemaakt tegelijkertijd met een speelruimtevisie en onder meer op basis van de wensen van inwoners. De raad moet het plan nog goedkeuren.

Politiek gisteren 16:05

Huren van vastgoed gemeente volgend jaar niet omhoog

De huurprijzen van het onroerend goed, dat eigendom is van de gemeente Alphen aan den Rijn, gaan in 2021 niet omhoog. Normaal gesproken wordt jaarlijks een huurindexering toegepast. Gezien de economische situatie ziet de gemeente daar in 2021 van af.

Actie gisteren 15:32

Alphense Reddingsbrigade ontvangt voertuig van Brandweer Alphen

Bij de Alphense Reddingsbrigade staat waterveiligheid op nummer één. In oktober schonk de Brandweer Alphen een Volkswagen Touran, om de reddingsboten naar het water te rijden. ‘’Met deze schenking zijn we al een heel eind, maar we zijn er nog lang niet’’, laat Jelle Zweers van de Alphense Reddingsbrigade weten.