Barista Café

Barista Café Aarkade gaat uitbreiden

Barista Café aan de Aarkade in Alphen wordt groter. Vanwege het vertrek van Inge Beenmode naast het huidige pand, krijgt Barista er rond de 90m2 bij.

“De komende twee dagen zijn wij dicht en binnenkort zullen wij drie weken dicht zijn voor de volledige verbouwing. We gaan doorbreken naar de zijkant”, vertelt vestigingsmanager Lisa Zuidam. “De zaak wordt groter, maar wij streven niet naar meer zitplaatsen maar juist naar een ruimere opzet. De hele benedenverdieping wordt aangepast en er zullen beneden meer plekken bij komen. We gaan investeren in een nieuwe bar en de keuken komt naar voren. Dit geeft de gasten een extra beleving en zorgt voor meer contact met de gasten.” Op deze manier krijgt Barista dezelfde uitstraling als de andere locaties van de populaire koffietent, daar is de bar met keuken ook het middelpunt van de zaak.

Er wordt ook geinvesteerd in een goed klimaatbeheersingssysteem en geluidsisolatie. “Het is hier erg gehorig als het druk is. Aangezien we nu toch gaan verbouwen, pakken we dit ook gelijk op, zodat dit in de toekomst beter zal zijn.” Barista gaat van 3 februari tot 21 februari verbouwen. “Dit geven we tijdig aan bij onze gasten”, laat Lisa weten. "Tijdens de verbouwing zullen er op onze social media kanalen kleine voorproefjes gegeven worden van de vernieuwde zaak."

"Ik kijk uit naar de nieuwe plannen en kan niet wachten om onze gasten te mogen verwelkomen in onze vernieuwde Barista", zegt Patrick Liefhebber.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 12:06

Alphense Steven in actie voor Het vergeten kind

De 16-jarige Steven Heppener uit Alphen aan den Rijn, gaat op 20 januari 2020 een poging doen om het wereldrecord indoor karten te verbreken. Dit doet hij voor het goede doel ‘Het vergeten kind’.

Overige vandaag 11:33

Beste Dakar Rally ooit voor Tim en Tom Coronel

Tim en Tom Coronel hebben de finish van de Dakar Rally in Saudi-Arabië gehaald. Met het volbrengen van de race bereikte de tweeling ook nog het beste resultaat in de rangschikking ooit. Ze wisten de 27e plaats in de eindrangschikking te behalen. 

Advertorial Sport vandaag 10:47

Alphense open Dans- en Theaterdagen gaan bijna van start

Twijfel je of je een dansles of een theaterles wil volgen? Ook benieuwd welke les(sen) bij jou passen? Kom dan van zaterdag 25 tot en met vrijdag 31 januari naar de gratis Open Dans- en Theaterdagen bij Cools Dance & Events.

Evenementen vandaag 09:10

Laatste weekend schaatsen in Archeon

Tot en met zondag 19 januari kun je nog schaatsen op de overdekte ijsbaan bij museumpark Archeon. Ook in het laatste weekend mag de warme chocomel of koffie/thee niet ontbreken na afloop. Tijdens 'Vier de Winter' is er genoeg te beleven in het museumpark!

Calamiteiten vandaag 03:11

Ravage na eenzijdig ongeval op de Prins Bernhardlaan

Een flink ongeval vrijdag op zaterdagnacht op de Prins Bernhardlaan in Alphen aan den Rijn. Een personenauto raakte bij een eenzijdig ongeval zwaar beschadigd, de bestuurder sloeg op de vlucht.