Barista Café

Barista Café Aarkade gaat uitbreiden

Barista Café aan de Aarkade in Alphen wordt groter. Vanwege het vertrek van Inge Beenmode naast het huidige pand, krijgt Barista er rond de 90m2 bij.

“De komende twee dagen zijn wij dicht en binnenkort zullen wij drie weken dicht zijn voor de volledige verbouwing. We gaan doorbreken naar de zijkant”, vertelt vestigingsmanager Lisa Zuidam. “De zaak wordt groter, maar wij streven niet naar meer zitplaatsen maar juist naar een ruimere opzet. De hele benedenverdieping wordt aangepast en er zullen beneden meer plekken bij komen. We gaan investeren in een nieuwe bar en de keuken komt naar voren. Dit geeft de gasten een extra beleving en zorgt voor meer contact met de gasten.” Op deze manier krijgt Barista dezelfde uitstraling als de andere locaties van de populaire koffietent, daar is de bar met keuken ook het middelpunt van de zaak.

Er wordt ook geinvesteerd in een goed klimaatbeheersingssysteem en geluidsisolatie. “Het is hier erg gehorig als het druk is. Aangezien we nu toch gaan verbouwen, pakken we dit ook gelijk op, zodat dit in de toekomst beter zal zijn.” Barista gaat van 3 februari tot 21 februari verbouwen. “Dit geven we tijdig aan bij onze gasten”, laat Lisa weten. "Tijdens de verbouwing zullen er op onze social media kanalen kleine voorproefjes gegeven worden van de vernieuwde zaak."

"Ik kijk uit naar de nieuwe plannen en kan niet wachten om onze gasten te mogen verwelkomen in onze vernieuwde Barista", zegt Patrick Liefhebber.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 19:50

Nieuw: Maggie goes Bananas!

Maggie Blue vond dat het tijd was voor wat nieuws in Alphen, en heeft iets ondeugends gedaan… Namelijk het hele concept omgegooid! Wacht, wat?

Alphens Restaurantweek vandaag 18:38

Alphens Restaurantweek: Een beregoed menu van De Beren

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangenmenu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant De Beren.

Overige vandaag 16:46

Nieuw in de Raadhuisstraat: Fab Hair

Waar je de kapsalon voorheen kon vinden boven Gaaf in de Julianastraat, verwelkomen eigenaressen van Fab Hair, Michelle en Pascale, je vanaf 1 september graag in de Raadhuisstraat!

Advertorial Overige vandaag 15:01

Feestje? Sebastiaan ijs komt bij je scheppen!

Veel mensen kennen als de weg naar Sebastiaan ijs. Maar… ze kennen daar ook de weg naar jou! Deze zomer heeft ijssalon Sebastiaan namelijk een zomerse actie met de ijs Tuk Tuk: de Schep & Go-actie!

De Heerlijkheid van Alfen vandaag 13:42

Feestelijke presentatie ‘De Heerlijkheid van Alfen’

Op zondag 6 september van 13.00 tot 16.00 uur worden de beleefroutes van ‘De Heerlijkheid van Alfen’ gepresenteerd tijdens een historisch feestje in Cultuurcentrum Parkvilla en Park Rijnstroom. 

Verkeer en vervoer vandaag 12:57

Verbreden fietspad Prins Bernhardlaan Alphen aan den Rijn

Het fietspad langs de Prins Bernhardlaan, tussen de Albert Schweitzerbrug en de Prinses Irenelaan in Alphen aan den Rijn wordt verbreed. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit het actieplan “Fiets” om tweerichtingsfietspaden langs de hoofdwegen aan te leggen en/of te verbeteren.