Bas Baelde
Advertorial Alphense Fijnproevers

Bas Baelde (20): een duizendpoot wat betreft muziek

Het is alweer even geleden, maar vorig jaar vond de eerste editie van de Alphense Fijnproevers plaats. De gehele maand november kon je genieten van een meergangendiner met smaakvolle live muziek. Maar wie speelden er eigenlijk? En kun je ze nog eens zien?

Bas is een duizendpoot als het gaat om maken van muziek. Hij speelt gitaar, piano en zingt. Zijn muziek varieert van een heerlijk Jazz of Blues nummer tot aan Nederlandstalige en internationale hits. Bijna alles omtrent muziek is helemaal zijn ding. Niks is te gek! Ook bij de Alphense Fijnproevers viel Bas erg in de smaak.

"Vanaf jongs af aan ben ik niet achter de piano weg te slaan. Later leerde ik mezelf gitaar spelen en ben ik op zangles gegaan", vertelt Bas. "Mijn inspiratie bronnen zijn personen zoals Frank Sinatra, Andre Hazes en vele anderen. Mensen een onvergetelijke avond bezorgen is waar ik energie van krijg, en dat laat ik ook zien op het podium."

Heb jij ook zo genoten van Bas zijn muziek en wil jij dat hij een keer bij jullie komt spelen op jullie evenement? Of wil je meer weten over waar en hoe hij te boeken is? Neem dan contact op via boekingen@basbaelde.nl.


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.