Ingezonden

Bas Wienbelt draagt voorzitterschap Bezoekerscentrum De Veenweiden over aan René Vrugt

Bas Wienbelt heeft afscheid genomen als voorzitter van Stichting Bezoekerscentrum De Veenweiden.  De voorzittershamer heeft hij overgedragen aan René Vrugt, tot voor kort vice-voorzitter van de stichting.

Bas Wienbelt was vanaf het eerste uur, sinds de opening van De Veenweiden, voorzitter. Hij gaf daaraan een eigen invulling, waarbij naar eigen zeggen ‘presteren, leren en genieten’ voorop stonden.

Zijn opvolger René Vrugt is in het dagelijks leven programmadirecteur Bereikbaar Zuid-Holland en is voor Wienbelt zeker geen onbekende. De heren kennen elkaar van de gemeenteraad Alphen aan den Rijn. Wienbelt was wethouder van 2001-2006 en vervolgens raadslid van 2006-2020. Vrugt was raadslid van 2002-2018.

Uitdaging

Eén van de eerste uitdagingen van Vrugt is nu samen met de overige bestuursleden een nieuw meerjarenplan op te stellen voor Bezoekerscentrum De Veenweiden, waar jong en oud kennis kan opdoen over de natuur en het landschap van het Groene Hart. 

Op de foto: René Vrugt (links) en Bas Wienbelt (rechts)


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Kinderen gisteren 15:58

Belangrijke bouwsteen in de ontwikkeling van kinderen: reflexintegratie

Reflexintegratie is een nog relatief onbekend onderwerp in de hulpverlening, maar zeker niet onbelangrijk. Bij De Praktijk4Kids wordt behandeling aangeboden op het gebied van reflexintegratie. In deze blog word je meegenomen in wat reflexintegratie inhoudt, waarom het zo belangrijk is en hoe je ermee aan de slag kunt.

Coronavirus in Alphen gisteren 13:47

Lange rij en file bij test- en vaccinatielocatie Nieuwe Sloot

Testen, vaccineren en de boosterprik voor 60+'ers met vrije inloop. Het is een drukte van jewelste bij locatie Nieuwe Sloot. Al vanaf 08:00 uur 's ochtends staan mensen in de rij en in de file. De verwachting is dat dat de komende dagen niet anders zal zijn.