Ingezonden

Basisschool Het Vianova komt in actie voor KiKa: "Omdat kinderkanker soms ineens heel dichtbij komt"

In de week voor de kerstvakantie doet Basisschool het Vianova mee met de KiKa korte broekenactie. Woensdag 21 december was de speciale actiedag en zijn er heel veel klasgenoten, leerlingen en leerkrachten in korte broek naar school gekomen om aandacht te vragen en geld op te halen voor kinderen met kanker.

Iedereen die nog een korte broek in de kast heeft liggen kan meedoen! Jong en oud. Leerlingen, juffen, meesters en zelfs de directeur. "Sámen dragen we van 19 t/m 23 december onze korte broek om aandacht te vragen én geld op te halen voor kinderen met kanker."

Op woensdagmiddag 13:00 uur stond de teller al op € 4200. "Daarnaast heeft de klas van onze leerling ook nog eens ruim € 800 euro opgehaald", zo laat het Vianova weten. Op deze manier dragen we bij aan Missie 538 voor het Prinses Maxima Centrum. Heel hartelijk dank kinderen & ouders en overige donateurs! Team Basisschool Het Vianova

Doneer hier 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente gisteren 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.