Bowling Alphen
Advertorial Horeca

BBQ-en in overdekte BBQ-kuil bij Bowling Alphen

Wij snappen als geen ander dat dit zomerse weer zich perfect leent voor een bbq in de buitenlucht. Maar gaat het nu onverwachts regenen en dreigt je BBQ in het water te vallen? Kom dan gezellig een hapje eten bij Bowling Alphen. Bij ons kun je namelijk genieten van een bbq.

Samen met je familie, vrienden, of collega’s in een speciaal voor jullie gereserveerde, sfeervol ingerichte bbq kuil bij Bowling Alphen. Grote, maar ook kleinere groepen kunnen bij ons terecht. Onze kuilen zijn geschikt vanaf 8 tot maximaal 25 personen.

Nog geen zin om na het bbq’en naar huis te gaan en zie jij het wel zitten om de strijd aan te gaan met je vrienden of familie? Blijf dan een potje bowlen!

Wel even reserveren via onze website of telefonisch om te garanderen dat onze kuil beschikbaar is op jullie gewenste dag. Een bbq arrangement gevuld met plezier, waarbij je kunt eten en drinken, inclusief bowlen. Klik hier om direct te reserveren.

Even binnenkijken
Ben je benieuwd hoe ons restaurant en onze BBQ-kuilen er uitzien? Of ben je sowieso benieuwd naar Bowling Alphen? Neem dan een virtueel kijkje via deze link!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 00:28

Veel schade bij botsing op de Oostkanaalweg

Op de Oostkanaalweg-N207 in Alphen aan den Rijn heeft vrijdagavond een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Alphens Restaurantweek gisteren 18:33

Alphens Restaurantweek: Brasserie de Alphense Burgemeester

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Brasserie de Alphense Burgemeester!

Overige gisteren 14:20

TikTokkers klimmen over hek kinderboerderij voor filmpje

De rust van de dieren bij Kinderboerderij Bospark in Alphen werd afgelopen woensdagavond abrupt verbroken door een paar meiden die over het hek klommen. Zij wilden ’s avonds laat een filmpje opnemen voor op de populaire app TikTok.

Calamiteiten gisteren 13:18

Fietsendiefstallen rondom zaterdagmarkt toegenomen

Er zijn de afgelopen weken veel aangiften bij de politie gedaan van diefstal van elektrische fietsen. Opvallend, zo zegt de politie, is dat de dieven vooral fietsen stelen die geplaatst zijn bij de zaterdagmarkt.