Bowling Alphen
Advertorial Horeca

BBQ-en in overdekte BBQ-kuil bij Bowling Alphen

Wij snappen als geen ander dat dit zomerse weer zich perfect leent voor een bbq in de buitenlucht. Maar gaat het nu onverwachts regenen en dreigt je BBQ in het water te vallen? Kom dan gezellig een hapje eten bij Bowling Alphen. Bij ons kun je namelijk genieten van een bbq.

Samen met je familie, vrienden, of collega’s in een speciaal voor jullie gereserveerde, sfeervol ingerichte bbq kuil bij Bowling Alphen. Grote, maar ook kleinere groepen kunnen bij ons terecht. Onze kuilen zijn geschikt vanaf 8 tot maximaal 25 personen.

Nog geen zin om na het bbq’en naar huis te gaan en zie jij het wel zitten om de strijd aan te gaan met je vrienden of familie? Blijf dan een potje bowlen!

Wel even reserveren via onze website of telefonisch om te garanderen dat onze kuil beschikbaar is op jullie gewenste dag. Een bbq arrangement gevuld met plezier, waarbij je kunt eten en drinken, inclusief bowlen. Klik hier om direct te reserveren.

Even binnenkijken
Ben je benieuwd hoe ons restaurant en onze BBQ-kuilen er uitzien? Of ben je sowieso benieuwd naar Bowling Alphen? Neem dan een virtueel kijkje via deze link!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur gisteren 16:45

Derde concert in Concertserie a/d Rijn: 15 december Trio-Tangata en Aubrey Snell

Het bekende Trio-Tangata speelt op zondag 15 december samen met Aubrey Snell om 14:00 uur in het voormalige raadhuis aan het Burgemeester Visserpark. Bekende kerstjingles in tangojasje, maar ook een sferische adagio van Bach leggen tijdens de koude decemberdagen een warme deken over het concert. Kortom een muzikale kerstmiddag met mooie en intieme muziek van Tango tot Klassiek en van Edith Piaf tot Rudolf!

Evenementen gisteren 15:37

NK Tennis: veel grote namen ontbreken

Voor de 2e keer op rij mag Alphen aan den Rijn het NK tennis organiseren. Het toernooi wordt gehouden bij tenniscentrum Nieuwe Sloot. Maar veel grote namen ontbreken.

Overige gisteren 14:08

Koffie met een cop

Op donderdag 12 december kun je in Alphen Noord op spreekuur komen bij wijkagenten Khalid Jahouhi en Ronald Jonkman. Zij nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Verkeer en vervoer gisteren 13:22

Snorfietsverbod Winkelcentrum de Atlas

Snorfietsers en bromfietsers mogen voortaan niet meer door Winkelcentrum de Atlas rijden. De gemeente Alphen aan den Rijn heeft namelijk besloten tot een snorfietsverbod in het winkelcentrum.