Advertorial Economie

BBQ-pakket cadeau van Tuijn Optiek Herenhof!

Johan houdt wel van een lekkere BBQ en vond daarom dat alle vaders dit jaar met Vaderdag wel extra lekker verwend mochten worden. Dus koop jij een mooie nieuwe zonnebril voor jouw pa bij Tuijn Optiek in de Herenhof? Dan krijg je van Johan een BBQ-pakket t.w.v. € 20,- cadeau!

De BBQ-pakket wordt beschikbaar gesteld door Loek van Vliet, keurslager.

Wist je dat we van het stoere merk Komono zonnebrillen hebben voor € 99,95? Johan staat vrijdag en zaterdag voor je klaar voor het uitzoeken van een mooi Vaderdagcadeau, maar de actie duurt nog wat langer. Tot en met 29 juni a.s. krijg je dit verrukkelijke BBQ-pakket cadeau bij aankoop vanaf € 99,95.

*Uitsluitend geldig bij Tuijn Optiek in de Herenhof


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 15:40

Politie houdt meerdere personen aan in het verkeer

De politie was in de nacht van vrijdag op zaterdag druk met verschillende zaken in het verkeer. Er werden meerdere personen aangehouden, waaronder voor rijden onder invloed.

Sport gisteren 14:43

Daan Spruit rijdt sterk op NK Pure Sprint

Met stormachtige wind en zo nu en dan fikse buien werd voor het eerst na 49 jaar weer een NK langebaan schaatsen georganiseerd op de nostalgische Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. Alphenaar Daan Spruit wist goede resultaten neer te zetten.

Advertorial Cultuur gisteren 13:37

De Holland-Amerika lijn van Ocobar in Parkvilla

De Rotterdamse band Ocobar pakt de koffers voor de trans-Atlantische trip en gaat op zoek naar de muziek, beelden en verhalen die de Holland-Amerika lijn teweeg heeft gebracht. Met songs en verhalen van onder anderen Willie Nelson, Eric Clapton, Shocking Blue en Golden Earring. Een heerlijk muzikaal avondje uit op vrijdag 6 maart in Parkvilla.

Sport gisteren 12:55

Goud voor Femke Pluim op NK Indooratletiek

Femke Pluim, actief bij AAV’36, heeft afgelopen weekend de Nederlandse titel op het onderdeel polsstokhoogspringen heroverd. Dit deed ze in een seizoensbeste hoogte van 4.45 meter.