Advertorial Economie

BBQ-pakket cadeau van Tuijn Optiek Herenhof!

Johan houdt wel van een lekkere BBQ en vond daarom dat alle vaders dit jaar met Vaderdag wel extra lekker verwend mochten worden. Dus koop jij een mooie nieuwe zonnebril voor jouw pa bij Tuijn Optiek in de Herenhof? Dan krijg je van Johan een BBQ-pakket t.w.v. € 20,- cadeau!

De BBQ-pakket wordt beschikbaar gesteld door Loek van Vliet, keurslager.

Wist je dat we van het stoere merk Komono zonnebrillen hebben voor € 99,95? Johan staat vrijdag en zaterdag voor je klaar voor het uitzoeken van een mooi Vaderdagcadeau, maar de actie duurt nog wat langer. Tot en met 29 juni a.s. krijg je dit verrukkelijke BBQ-pakket cadeau bij aankoop vanaf € 99,95.

*Uitsluitend geldig bij Tuijn Optiek in de Herenhof


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Stadshart gisteren 20:50

Volgend jaar "Zwarte Gondelvaart" ?

De traditionele gondelvaart is dit jaar niet doorgegaan. De belangstelling om deel te nemen was sterk teruggelopen en het pakket eisen dat de gemeente op tafel legde groeide ieder jaar. Feestboten werden verboden en de kosten waren te hoog geworden. Een aantal Alphenaren denkt de oplossing te hebben. 

Advertorial Horeca gisteren 19:09

Beleef Italië in Alphen aan den Rijn

Osteria La Piazza heeft nog maar kort zijn deuren geopend. Het restaurant heeft zich laten inspireren door Italië, waar een Osteria een ontmoetingsplek voor vrienden en familie is. Maar Osteria La Piazza is meer dan dat. Je kan er namelijk ook lunchen, dineren en borrelen. En dat op z’n Italiaans!  

Politiek gisteren 18:03

Theater Castellum gaat volgende zomer op de schop

Theater Castellum is van juni tot en met oktober 2020 gesloten. Er is dan een grote verbouwing van onder meer de entree, kassa, garderobe, trappenhuizen en foyers. Ook wordt de horecakeuken verplaatst.

Politiek gisteren 17:17

Bedrijventerreinen kunnen niet zomaar worden bebouwd

Woningen in plaats van een bedrijventerrein is in theorie een mooie oplossing voor de woningnood. Wethouder Gerard van As wijst echter op de krapte voor vestiging van bedrijven in Alphen aan den Rijn.

Horeca gisteren 16:14

Geen gondelvaart meer, wat dan?

17 september 2019 wordt het eerste jaar zonder gondelvaart, toch is het niet stil in Alphen aan den Rijn. In het dorp zijn er veel andere dingen te doen.