Josh Walet
Advertorial Overige

Beauty Boutique Josien: een stralende huid dankzij natuurlijke innovaties

Met haar jarenlange ervaring biedt Josien van Beauty Boutique Josien diverse gezichtsbehandelingen aan die gericht zijn op een natuurlijke verbetering van de huid. Wie graag een stralende, gezonde huid wil zónder de risico’s van botox en fillers, is bij haar aan het juiste adres.  

Josien is gespecialiseerd in manuele technieken die de huid verstrakken en verjongen, zoals bindweefselmassages en natural facelifts. “Cliënten uit de hele regio weten mij inmiddels te vinden”, vertelt zij enthousiast. “Zij willen er mooi en verzorgd uitzien, maar zien op tegen kunstmatige ingrepen. Gelukkig kun je tegenwoordig met de nieuwste technieken en producten ook erg goede resultaten boeken, maar dan op een natuurlijke manier. Daarom volg ik regelmatig cursussen om up-to-date te blijven.”

Tevreden cliënten
“Met mijn behandelingen zet ik een proces in gang waarbij collageenvorming en celvernieuwing worden gestimuleerd. Eigenlijk kun je dit zien als ‘sport’ voor de huid”, vertelt Josien. “En het leuke is: het resultaat van deze huidverbeterende behandelingen is direct zichtbaar. Lijnen worden minder scherp, rimpels vervagen en de betere doorbloeding zorgt voor een mooie teint. Daar worden niet alleen mijn cliënten blij van, maar ikzelf ook.”

Ervaring en kwaliteit
Het is nu 10 jaar geleden dat Josien de deuren van haar Beauty Boutique opende. “Vroeger had ik zelf ook huidproblemen. Die ervaring heeft mij aangespoord om de opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen, zodat ik van mijn passie mijn werk kon maken. Voordat ik voor mijzelf begon, heb ik eerst ervaring opgedaan bij verschillende schoonheidssalons. Inmiddels heb ik ruim 23 jaar ervaring in het vak, maar ik ben altijd blijven meebewegen met de nieuwste trends en technieken, zoals de Natural Face Lifting Massage en de Oxygeneo 3-in-1-superfacial, een zuurstofbehandeling. Wil jij ook een deskundig, persoonlijk advies? Je bent van harte welkom!”

Beauty Boutique Josien viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. Ter ere van het jubileumjaar heeft Josien geschenken voor haar cliënten laten maken (op=op). De salon is gevestigd op de Lupinesingel 434 in Alphen aan den Rijn. Josien werkt uitsluitend op afspraak. Hiervoor kun je haar bellen via 0172-533268, mailen of online zelf een afspraak inplannen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 20:01

Kinderalimentatie – hoe gaat het in zijn werk?

Scheiden brengt financiële onzekerheid met zich mee. Kun je straks na de scheiding nog wel alles betalen? Heb je recht op kinderalimentatie en/of partneralimentatie? Vragen en zorgen rondom de kinderalimentatie spelen vaak een grote rol als de beslissing is genomen om te gaan scheiden. Zo ook bij mensen die Roosmarijn Groenendijk laatst aan tafel had.

Coronavirus in Alphen vandaag 19:29

Toerisme in eigen land en binnen Europa wordt mogelijk vanaf 15 juni

Basisscholen mogen vanaf 8 juni weer volledig open. Maar dat was niet de belangrijkste mededeling die premier Rutte op woensdagavond te melden had tijdens de persconferentie. Dat was het nieuws dat we deze zomer weer op vakantie kunnen. Maar: ga wel 'wijs op reis'. 

Overige vandaag 17:18

Eigenaresse van ring uit 1928 gevonden

Het was een bijzondere vondst, de ring uit 1928 die op dinsdag 2 juni bij de politie werd binnengebracht. Dankzij een eerlijke vinder heeft de politie nu de ring kunnen overhandigen aan de rechtmatige eigenaresse.

Algemeen vandaag 16:28

Oproep: laat afval niet op straat slingeren

We kunnen en mogen steeds meer de straat op nu de maatregelen stapsgewijs worden versoepeld. Dit nodigt uit om samen te komen, zeker als het buiten lekker weer is. Maar dit brengt ook meer zwerfafval met zich mee, wat kan zorgen voor levensbedreigende situaties bij dieren.

Calamiteiten vandaag 15:39

Meerdere inbraken in Kerk en Zanen

In de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 juni zijn er meerdere inbraken geweest in Kerk en Zanen. Het betreft inbraken bij woningen in de Vuurlaan en de Braziliëstraat.

Coronavirus in Alphen vandaag 14:41

'Architectonische kijkdoos' in de Raadhuisstraat

Tijdens de coronacrisis werken veel mensen thuis. Om het kantoor er toch wat leuker uit te laten zien in deze tijden, heeft B3D Architectuur iets creatiefs bedacht. In de Raadhuisstraat in Alphen hebben zij namelijk architecten van karton op hun stoelen geplaatst, zodat ze toch nog een beetje aanwezig zijn op kantoor.