Josh Walet
Advertorial Overige

Beauty Boutique Josien: een stralende huid dankzij natuurlijke innovaties

Met haar jarenlange ervaring biedt Josien van Beauty Boutique Josien diverse gezichtsbehandelingen aan die gericht zijn op een natuurlijke verbetering van de huid. Wie graag een stralende, gezonde huid wil zónder de risico’s van botox en fillers, is bij haar aan het juiste adres.  

Josien is gespecialiseerd in manuele technieken die de huid verstrakken en verjongen, zoals bindweefselmassages en natural facelifts. “Cliënten uit de hele regio weten mij inmiddels te vinden”, vertelt zij enthousiast. “Zij willen er mooi en verzorgd uitzien, maar zien op tegen kunstmatige ingrepen. Gelukkig kun je tegenwoordig met de nieuwste technieken en producten ook erg goede resultaten boeken, maar dan op een natuurlijke manier. Daarom volg ik regelmatig cursussen om up-to-date te blijven.”

Tevreden cliënten
“Met mijn behandelingen zet ik een proces in gang waarbij collageenvorming en celvernieuwing worden gestimuleerd. Eigenlijk kun je dit zien als ‘sport’ voor de huid”, vertelt Josien. “En het leuke is: het resultaat van deze huidverbeterende behandelingen is direct zichtbaar. Lijnen worden minder scherp, rimpels vervagen en de betere doorbloeding zorgt voor een mooie teint. Daar worden niet alleen mijn cliënten blij van, maar ikzelf ook.”

Ervaring en kwaliteit
Het is nu 10 jaar geleden dat Josien de deuren van haar Beauty Boutique opende. “Vroeger had ik zelf ook huidproblemen. Die ervaring heeft mij aangespoord om de opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen, zodat ik van mijn passie mijn werk kon maken. Voordat ik voor mijzelf begon, heb ik eerst ervaring opgedaan bij verschillende schoonheidssalons. Inmiddels heb ik ruim 23 jaar ervaring in het vak, maar ik ben altijd blijven meebewegen met de nieuwste trends en technieken, zoals de Natural Face Lifting Massage en de Oxygeneo 3-in-1-superfacial, een zuurstofbehandeling. Wil jij ook een deskundig, persoonlijk advies? Je bent van harte welkom!”

Beauty Boutique Josien viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. Ter ere van het jubileumjaar heeft Josien geschenken voor haar cliënten laten maken (op=op). De salon is gevestigd op de Lupinesingel 434 in Alphen aan den Rijn. Josien werkt uitsluitend op afspraak. Hiervoor kun je haar bellen via 0172-533268, mailen of online zelf een afspraak inplannen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 10:16

Sinterklaas intocht actie

Om te vieren dat Sinterklaas dit weekend aankomt in Alphen, heeft Soos aan den Rijn speciale Sinterklaas acties op zaterdag 16 november.

Gemeente vandaag 09:51

Niet meer appen met gemeente

Vanaf vrijdag 22 november is het helaas niet meer mogelijk om een WhatsAppje te sturen naar Gemeente Alphen aan den Rijn.

Verkeer en vervoer vandaag 08:56

Hefbrug Boskoop op zijn vroegst pas 24 of 25 november open

De hefbrug in Boskoop blijft langer gestremd voor autoverkeer en scheepvaart. De provincie Zuid-Holland heeft laten weten dat de hefbrug op zijn vroegst pas op zondag 24 of maandag 25 november open gaat.

Politiek gisteren 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek gisteren 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten gisteren 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.