Advertorial Horeca

Bedrijfskerstdiner wordt spectaculaire Drive Thru

Alfreds heeft iets unieks bedacht. Normaal gesproken hebben zij in de decembertijd veel bedrijven die bij hen de kerstdiners en kerstborrels boeken. Dit jaar wordt dat toch even anders, dus daar moest een nieuw en uniek idee voor komen: de Alfreds Drive Thru!

Denk je eens in… Als bedrijf wil je je medewerk(st)ers een blijk van waardering geven, maar hoe doe je dat, zonder dat je met een saai kerstpakket aankomt? Alfreds heeft een nieuw concept bedacht.

Als bedrijf kan je kiezen welk pakket je voor je medewerkers kiest, maar ook of dat bij jouw bedrijf op het parkeerterrein gebeurt of dat je ze het af laat halen bij Alfreds Drive Thru. Jouw medewerk(st)er komt aanrijden en wordt al helemaal blij van de kerstmuziek en het aanzicht van het leuke kersttafereel met drie kerstvrouwen, een DJ die de gaafste kerstmuziek draait en dan nog niet te spreken over de saxofonist die in zijn glitterpak de sterren van de hemel staat te spelen! Wie wordt daar nou niet blij van?

De medewerkers krijgen al zittend in de auto een leuke show, terwijl het door jou gekozen pakket overhandigd wordt. Dat gebeurt overigens door middel van een gepimpte sneeuwschep, om zo voldoende afstand te houden. Bovenop dit alles krijg je een vuurwerk van serpentines over de auto heen. ‘Driving home for Christmas’ was nog nooit zo leuk. Een absolute kerstbeleving!


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.

Evenement gisteren 13:43

Geslaagd Alphens Boksgala met hoogstaande gevechten

In de Rijnstreekhal vond afgelopen zaterdag het jaarlijkse Alphense Boksgala plaats, georganiseerd door Boksschool Teus de Kruyf. Met een tribune die tot de nok toe gevuld was, was het evenement een groot succes met zeventien amateurpartijen en drie professionele gevechten.