Advertorial Horeca

Bedrijfskerstdiner wordt spectaculaire Drive Thru

Alfreds heeft iets unieks bedacht. Normaal gesproken hebben zij in de decembertijd veel bedrijven die bij hen de kerstdiners en kerstborrels boeken. Dit jaar wordt dat toch even anders, dus daar moest een nieuw en uniek idee voor komen: de Alfreds Drive Thru!

Denk je eens in… Als bedrijf wil je je medewerk(st)ers een blijk van waardering geven, maar hoe doe je dat, zonder dat je met een saai kerstpakket aankomt? Alfreds heeft een nieuw concept bedacht.

Als bedrijf kan je kiezen welk pakket je voor je medewerkers kiest, maar ook of dat bij jouw bedrijf op het parkeerterrein gebeurt of dat je ze het af laat halen bij Alfreds Drive Thru. Jouw medewerk(st)er komt aanrijden en wordt al helemaal blij van de kerstmuziek en het aanzicht van het leuke kersttafereel met drie kerstvrouwen, een DJ die de gaafste kerstmuziek draait en dan nog niet te spreken over de saxofonist die in zijn glitterpak de sterren van de hemel staat te spelen! Wie wordt daar nou niet blij van?

De medewerkers krijgen al zittend in de auto een leuke show, terwijl het door jou gekozen pakket overhandigd wordt. Dat gebeurt overigens door middel van een gepimpte sneeuwschep, om zo voldoende afstand te houden. Bovenop dit alles krijg je een vuurwerk van serpentines over de auto heen. ‘Driving home for Christmas’ was nog nooit zo leuk. Een absolute kerstbeleving!


Meer nieuws

Overige vandaag 15:05

Oud-Alphenaar Raymond de Looze publiceert zelfhulpboek dat nét even anders is dan anders

Tijdens de coronacrisis zitten veel mensen in de reflectiestand: wat wil ik nou eigenlijk, wat betekent dit voor mij en waar sta ik nu? Dat bracht oud-Alphenaar Raymond de Looze op het idee om een zelfhulpboek te schrijven, maar dan alleen net even anders. “Het vertrekpunt van DIY Goeroe is dat alleen jij kunt bepalen wat jou helpt.”

Romeinen vandaag 11:55

ROMEINEN Boomstamkano

Tijdens de bouw van Ipse de Bruggen in Zwammerdam zijn drie Romeinse vrachtschepen en drie Romeinse boomstamkano's gevonden. De grote transportschepen voeren over de Rijn met hun goederen. De boomstamkano's werden gebruikt door vissers.

Overige vandaag 09:35

Gemeentehuis van Alphen te zien in serie Keizersvrouwen

Zoek je nog wat om te doen deze zondag? Kijk dan de serie Keizersvrouwen op Netflix. Daar kun je namelijk het gemeentehuis van Alphen in zien. Al gelijk in de eerste aflevering speelt een scène zich af op de iconische trappen in het Alphense gemeentehuis.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:17

Alphenaren twijfelen of ze zich zullen inenten met coronavaccin

Wereldwijd wordt er onderzoek gedaan naar vaccins tegen het nieuwe coronavirus. De eerste vaccins tegen corona worden in de komende maanden verwacht. Wij vroegen Alphenaren of zij van plan zijn om zich te laten inenten.