Advertorial Tien jaar Alphens

Bedrijven en ondernemers opgelet! Alphens.nl geeft 10% korting

Weten jullie het nog? Alphens.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Officieel was dit op 22 juni, maar eigenlijk geldt dit natuurlijk het hele jaar. Daarom geven we bedrijven en ondernemers elke 10e van de maand 10% korting!

In juni hebben we onze verjaardag gevierd met Alphenaren. Onder het motto ‘vet dat we zo lang bestaan’ trakteerden we Alphenaren op een lekkere verse puntzak friet van Bram Ladage of Fers Friethuys. Namens een hoop Alphense bedrijven mochten we ook de hele week toffe prijzen weggeven.

Bedrijven en ondernemers hebben we getrakteerd op een lekkere slagroomtaart om samen met ons het 10-jarig jubileum te vieren. Maar natuurlijk blijft het daar niet bij. Tot aan juni 2022 profiteren bedrijven en ondernemers elke 10e van de maand van 10% korting!

Benieuwd waarop? En heb je een onderneming of werk je bij een bedrijf en denk je, ‘dit klinkt ons als muziek in de oren en korting is altijd goed’? Neem dan contact op met Jur Bannenberg via 06 18958285 of mail naar bannenberg@alphens.nl.


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 17:56

Vikingen veroveren Museumpark Archeon tijdens Hemelvaartweekend

De Vikingen komen tijdens het Hemelvaartweekend 26 mei t/m 29 mei voor de 24e keer naar Museumpark Archeon. Net als duizend jaar geleden, brengen zij hun handelswaar mee. Op de Vikingmarkt is dan ook van alles te koop. Bezoek het kampement van de Vikingen en struin langs de marktkramen.

Onderwijs en opvang vandaag 14:52

Alphense scholieren sluiten maatschappelijke stage af met feest

Het afsluiten van je maatschappelijke stage voor school is altijd al een klein beetje feest, maar drie scholieren uit Alphen aan den Rijn namen dit wel héél letterlijk. Als laatste stageopdracht bij Poppodium MAX organiseren zij zaterdag 21 mei hun eerste echte ‘partynight’.