Advertorial Tien jaar Alphens

Bedrijven en ondernemers opgelet! Alphens.nl geeft 10% korting

Weten jullie het nog? Alphens.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Officieel was dit op 22 juni, maar eigenlijk geldt dit natuurlijk het hele jaar. Daarom geven we bedrijven en ondernemers elke 10e van de maand 10% korting!

In juni hebben we onze verjaardag gevierd met Alphenaren. Onder het motto ‘vet dat we zo lang bestaan’ trakteerden we Alphenaren op een lekkere verse puntzak friet van Bram Ladage of Fers Friethuys. Namens een hoop Alphense bedrijven mochten we ook de hele week toffe prijzen weggeven.

Bedrijven en ondernemers hebben we getrakteerd op een lekkere slagroomtaart om samen met ons het 10-jarig jubileum te vieren. Maar natuurlijk blijft het daar niet bij. Tot aan juni 2022 profiteren bedrijven en ondernemers elke 10e van de maand van 10% korting!

Benieuwd waarop? En heb je een onderneming of werk je bij een bedrijf en denk je, ‘dit klinkt ons als muziek in de oren en korting is altijd goed’? Neem dan contact op met Jur Bannenberg via 06 18958285 of mail naar bannenberg@alphens.nl.


Meer nieuws

Politiek vandaag 16:49

Plan voor bescherming van cultuurhistorie valt goed

De plannen van wethouder Erik van Zuylen voor beleid rond cultuurhistorie vallen goed bij de Alphense politiek. De beheersverordening en het bestemmingsplan cultuur gaan beide als hamerstuk naar de gemeenteraad die dit beleid zal goedkeuren. Bij de plannen gaat het vooral om bescherming van historisch erfgoed.

Advertorial Kinderen vandaag 15:33

Theater Castellum geeft Mad Science V.I.Pakketje weg

Op zondag 6 februari gaat het er knallend aan toe in Castellum met de voorstelling Mad Science (5+). Het theater mag twee V.I.Pakketjes vol met proefjes en experimenten weggeven. 

Wonen en bouwen vandaag 12:10

Nieuwbouw Scala College officieel begonnen: eerste paal is de grond in

De eerste paal voor de nieuwbouw van het Scala College aan de Henry Dunantweg is de grond in. De realisatie van de nieuwbouw voor het Scala College is daarmee gestart. De bouw is in handen van Du Prie bouw & ontwikkeling. De oplevering wordt verwacht in juni 2023.