Advertorial Tien jaar Alphens

Bedrijven en ondernemers opgelet! Alphens.nl geeft 10% korting

Weten jullie het nog? Alphens.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Officieel was dit op 22 juni, maar eigenlijk geldt dit natuurlijk het hele jaar. Daarom geven we bedrijven en ondernemers elke 10e van de maand 10% korting!

In juni hebben we onze verjaardag gevierd met Alphenaren. Onder het motto ‘vet dat we zo lang bestaan’ trakteerden we Alphenaren op een lekkere verse puntzak friet van Bram Ladage of Fers Friethuys. Namens een hoop Alphense bedrijven mochten we ook de hele week toffe prijzen weggeven.

Bedrijven en ondernemers hebben we getrakteerd op een lekkere slagroomtaart om samen met ons het 10-jarig jubileum te vieren. Maar natuurlijk blijft het daar niet bij. Tot aan juni 2022 profiteren bedrijven en ondernemers elke 10e van de maand van 10% korting!

Benieuwd waarop? En heb je een onderneming of werk je bij een bedrijf en denk je, ‘dit klinkt ons als muziek in de oren en korting is altijd goed’? Neem dan contact op met Jur Bannenberg via 06 18958285 of mail naar bannenberg@alphens.nl.


Meer nieuws

Weekoverzicht vandaag 16:59

Alphens.nl weekoverzicht: het nieuws van week 12 samengevat

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van boerenprotesten bij de PI Alphen en gedumpte containers met drugsafval tot aan een beschermde waterspitsmuis die Van der Valk in de weg zit. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Theater vandaag 15:33

Peter Pannekoek en Simone Kleinsma vervroegd in de verkoop

De voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen dat in september van start gaat, zijn in volle gang. Hoewel het programma pas in mei bekend wordt gemaakt, kondigt Theater Castellum alvast twee grote namen aan: Peter Pannekoek komt in 2024 terug met ‘DNA’ en Simone Kleinsma is te zien in de gloednieuwe musical comedy ‘De Hospita’. Beide voorstellingen gaan vervroegd in de verkoop.

Oud Alphen vandaag 14:02

Oud Alphen: de vernieuwde Hofbrug was een ‘groote verbetering’

Wist jij dat je vroeger over de Hofbrug moest om naar het Hof van Alfen te gaan? Deze brug lag tussen de huidige Julianastraat en Prins Hendrikstraat. In de jaren ’30 werd de Hofbrug verbreed om het ook toegankelijk te maken voor auto’s.