Advertorial Economie

Altijd al willen weten hoe je het perfecte kopje koffie zet?

Dat kan nu bij Media Markt Alphen aan den Rijn! In de winkel worden diverse gratis workshops gegeven, zo ook een barista workshop. Koffieexpert Cora legt jou tijdens de barista workshop uit welke verschillende bonen er allemaal zijn, hoe je het crema laagje op je koffie krijgt en hoe je verschillende soorten koffie’s zet.

Alle vragen over koffie weet Cora te beantwoorden tijdens de barista workshop. “Ik leg de klanten uit waar koffie vandaan komt, welke type bonen er zijn, waar je op moet letten bij het zetten van koffie, welke soorten koffie er zijn, hoe je goede koffie kunt herkennen en natuurlijk hoe je dit thuis kunt creëeren”, vertelt Cora.

Tot nu toe ontvangen zij en haar collega’s van Media Markt Alphen alleen maar positieve reacties. “Zelfs een deelnemer die al een paar jaar in de horeca werkte heb ik kunnen verrassen met nieuwe informatie, daar doen we het ook voor.”

Het gaat erom dat de klanten plezier hebben in de workshop, daarom mogen zij ook alles uitproberen. Van het proeven van de koffie, het zetten van de koffie en het proberen van verschillende machines.

Feestelijke heropening nieuwe winkel
Media Markt Alphen is compleet verbouwd en viert zondag 2 juni de heropening. Dat vieren zij met een grote feestelijke opening met allerlei verrassingen voor jou als klant.

De ingang van de winkel is verplaatst naar de Sint Jorisstraat en de winkel heeft een complete make-over gekregen. Het assortiment is uitgebreid en het aanbod is nog beter. Ook is er vanaf alles te beleven in de winkel, zo is er een smartbar voor als je probelemen hebt met bijvoorbeeld je telefoon, een smart home hoek voor alle handige snufjes voor in huis en een game area.

Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie over de heropening.

WINACTIE
Om dit alvast te vieren geven wij een Google Home mini weg! Wat moet je doen om te winnen? Like, reageer en deel dit bericht op jouw facebookpagina. Maandag 27 mei maken wij de winnaar om 12.00 uur bekend.

Inschrijven voor workshops
Wil jij nu ook een keer een barista workshop volgen bij Media Markt Alphen of één van de andere workshops zoals fotografie? Geef je dan op via https://workshops.mediamarkt.nl/event/ of loop eens gezellig langs in de winkel.


Meer nieuws

Advertorial Evenement vandaag 09:18

Mr. Massada treedt op tijdens Sama Sama Maluku Festival

Op 7 juli 2024 zal het allereerste landelijke Molukse Festival: het Sama Sama Maluku Festival plaatsvinden. Johnny Manuhutu, beter bekend als Mr. Massada, zal daar een prominente rol spelen. Het festival belooft een combinatie te zijn van Molukse muziek en heerlijk eten.

Advertorial Winkelen gisteren 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek gisteren 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport gisteren 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.