Shezaf
Advertorial Algemeen

Een kijkje in een dag bij Shezaf kinderopvang

Shezaf is een kleinschalige, persoonlijke en flexibele kinderopvang in Alphen aan den Rijn. Shezaf beschikt over vijf locaties, met een divers aanbod aan dagopvang, peuteropvang én buitenschoolse opvang. Door de kleinschaligheid is er veel sprake van persoonlijk contact en kunnen de medewerkers goed inspelen op de behoeftes en wensen van ieder kind of ouder.

Een dag bij Shezaf Kinderopvang
De dag begint bij het ontvangen van de kinderen. Persoonlijk contact tussen de medewerkers en de ouders is daarbij erg belangrijk. Want dit is goed voor het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen. Shezaf benadert ieder kind als iemand met unieke talenten, mogelijkheden en eigenschappen. “Door het persoonlijke contact wordt dit streven alleen maar gestimuleerd”, aldus Shezaf.

Dagelijks vele leuke activiteiten
De medewerkers van de opvang focussen zich dagelijks op verschillende activiteiten, zoals sport en spel, knutselen, muziek en toneel. De kinderen spelen en ontdekken dagelijks volop. Iedere locatie beschikt over veel speelhoeken. Shezaf zorgt ervoor dat een dag varieert van verven, tot muziek maken en van knutselen tot buitenspelen. Bij het ophalen bespreken de medewerkers met de ouders hoe de dag van hun kind is verlopen en of er bijzonderheden waren. Elke dag is anders en weer vol met nieuwe avonturen.

Groeien doe je bij Shezaf Kinderopvang!
Ga voor meer informatie naar www.shezaf.nl of bel naar 0172 – 234 254.


Meer nieuws

Overige vandaag 10:53

Nieuwe voorzitter neemt het roer over bij Scouting Alphen

Op 28 maart heeft Dick Raaphorst, na meer dan 22 jaar voorzitterschap, het leiderschap van Scouting Alphen overgedragen aan Vincent Peters. Voor Vincent, een bekend gezicht op de vereniging, voelt deze nieuwe rol als een thuiskomst: "Ik ben zelf als welp op deze vereniging begonnen."

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek gisteren 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.