Politie

Beelden vrijgegeven van mannen die ook een inbraak pleegden in Alphen

Op 9 januari hebben twee mannen ingebroken bij een school aan de Meerkoetstraat in Alphen. De politie heeft tijdens een uitzending van Team West beelden vrijgegeven van de daders, die ook op andere plaatsen in Nederland actief zijn geweest.

Op de beelden is te zien hoe de mannen proberen de deur te forceren, maar dit lukt in eerste instantie niet. Even later keren ze terug en maken de ze deur open met een stuk gereedschap. De buit: twee laptops en vier Chromebooks. Op bovenstaande foto die de politie heeft vrijgegeven, zijn de twee mannen duidelijk zichtbaar.

De politie hoopt met het verspreiden van de beelden de mannen op te kunnen pakken, aangezien is gebleken dat ze in januari en februari op meerdere locaties in het land hebben ingebroken. De twee verdachten worden namelijk ook in verband gebracht met een inbraak bij de Goudse Praktijk in Gouda en inbraken in Almere en Nijkerk.

Heb jij informatie over een van de zaken? Bel jouw tips dan door via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of bel anoniem met M.0800-7000. Meer beelden van de verdachten vind je hier.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Cultuur vandaag 10:43

Alphense leerlingen primair onderwijs verzekerd van kunst- en cultuureducatie

Het kunst en cultuurprogramma primair onderwijs voor 2021-2022 is gepresenteerd. Acht schoolorganisaties en Fonds Alphen hebben al drie keer een convenant met de stichting Het Cultuurpalet afgesloten. Zo wordt er gegarandeerd voor alle groepen (7200 leerlingen en 36 basisscholen) een aanbod gecreëerd.

Maatschappelijk gisteren 17:41

Pilot voor toezicht houden bij Zegerplas deze zomer van start

In de zomer zoeken veel Alphenaren de verkoeling op, waarvoor de Zegerplas een populaire plek is. Bij drukte zit een ongeluk in een klein hoekje. Om dit te voorkomen, gaan vrijwilligers van de Alphense Reddingsbrigade in de zomermaanden als proef toezicht houden bij de Zegerplas. 

Werken gisteren 16:32

Het nieuwe vacature aanbod van week 24

Op zoek naar leuke baan of een nieuwe uitdaging in Alphen of omgeving? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Alphens.nl heeft haar eigen vacaturepagina. Op deze pagina zijn diverse soorten vacatures in verschillende branches te vinden. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.