Politie

Beelden vrijgegeven van mannen die ook een inbraak pleegden in Alphen

Op 9 januari hebben twee mannen ingebroken bij een school aan de Meerkoetstraat in Alphen. De politie heeft tijdens een uitzending van Team West beelden vrijgegeven van de daders, die ook op andere plaatsen in Nederland actief zijn geweest.

Op de beelden is te zien hoe de mannen proberen de deur te forceren, maar dit lukt in eerste instantie niet. Even later keren ze terug en maken de ze deur open met een stuk gereedschap. De buit: twee laptops en vier Chromebooks. Op bovenstaande foto die de politie heeft vrijgegeven, zijn de twee mannen duidelijk zichtbaar.

De politie hoopt met het verspreiden van de beelden de mannen op te kunnen pakken, aangezien is gebleken dat ze in januari en februari op meerdere locaties in het land hebben ingebroken. De twee verdachten worden namelijk ook in verband gebracht met een inbraak bij de Goudse Praktijk in Gouda en inbraken in Almere en Nijkerk.

Heb jij informatie over een van de zaken? Bel jouw tips dan door via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of bel anoniem met M.0800-7000. Meer beelden van de verdachten vind je hier.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 15:51

Lumen Holland Rijnland opent Respijthuis in Alphen

Een veilige plek voor wie het even tegenzit. Mensen met psychische klachten kunnen vanaf medio oktober terecht in het Respijthuis. Het pand, gelegen aan de Prins Hendrikstraat 135, wordt zaterdag 10 oktober feestelijk geopend.

Onderwijs vandaag 14:43

Feestelijke uitreiking Anglia-certificaten op het Leerpark

Afgelopen schooljaar hebben zeventien leerlingen van het Groene Hart Leerpark voor het eerst Anglia-examen gedaan, en alle leerlingen zijn geslaagd. Dinsdag 22 september werden de officiële certificaten feestelijk uitgereikt.

Wonen en bouwen vandaag 13:14

Laatste grote gevelelement woningen Akkerwinde geplaatst

Momenteel worden 199 woningen in de Akkerwinde en de Boterbloemweg in Alphen energiezuinig gemaakt. Woonforte laat nu weten dat het laatste grote gevelelement van de laatste woning op zijn plek zit.

Overige vandaag 11:31

Thomas Berge doet mee aan hashtag #ikdoenietmeermee

Artiesten uit heel Nederland komen in actie tegen de coronamaatregelen van het kabinet. Dit doen ze onder de hashtag #ikdoenietmeermee. Ook Thomas Berge uit Alphen doet mee aan de actie. “Wij willen duidelijkheid. Wij zijn niet gek.”