Beeldtekenaar Hester van der Kwaak viert haar vijfjarig jubileum!

Vijf jaar geleden startte Hester haar eigen bedrijf als beeldtekenaar, waar ze zich specialiseert in het maken van illustraties en animaties voor diverse doelgroepen.

Haar tekeningen bieden inzicht in de belevingswereld van anderen en maken moeilijke onderwerpen luchtiger zonder de essentie te verliezen. Met haar kunst maakt ze boodschappen helder en helpt ze hoofd- en bijzaken gemakkelijker te scheiden.

Trainingen

het creëren van prachtige tekeningen, geeft ze ook trainingen voor iedereen die wil leren hoe tekenen ingezet kan worden als een krachtig instrument voor heldere communicatie of als een manier om positieve energie te stimuleren. Of je nu een leerkracht, ouder, hulpverlener bent of simpelweg geïnteresseerd bent in tekenen, bij Hester ben je aan het juiste adres.

Gedurende deze vijf jaar heeft Hester van der Kwaak bewezen dat haar passie voor tekenen gecombineerd met haar talent en toewijding een waardevolle bijdrage levert aan verschillende gemeenschappen.

Ben jij benieuwd naar Hester? Neem een kijkje op haar website!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Toneel vandaag 12:48

Murder on the Orient Express reist naar Castellum

Na het succes van ‘The Mousetrap’ dendert dit seizoen de Oriënt Express door Nederland. Aan boord een absolute sterrencast met o.a. Remko Vrijdag, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske en Frederik Brom. ‘Murder on the Orient Express’ is een unieke toneelbewerking van het klassieke verhaal van whodunit-koningin Agatha Christie en reist op woensdag 3 januari naar Castellum.

Muziek vandaag 09:26

Top 2000 Relicafé met als thema: ‘Ik zie je’

Ben jij al benieuwd welke nummers dit jaar uitgekozen zijn? Tijdens deze avond worden door bandleden en zangers van de Adventskerk, Lichtkring en Goede Bron, nummers gespeeld en gezongen uit de Top 2000. Sprekers Ruth Schreuders en Ds. Sara de Vries zorgen voor de inhoudelijke noot.  

Overige gisteren 17:01

Kandidaten VOAWARDS 2024 bekend

Op donderdag 7 december werden de kandidaten van de VOAWARDS bekendgemaakt. Er werden negen kandidaten bekendgemaakt in drie categorieën: ZZP/Starters, MKB/MKB XL & Horeca/Retail. Stemmen voor de tweede ronde kon tot 15 november.    

Feestdagen gisteren 15:32

Samen koken en eten bij buurthuis Mozaïek tijdens de kerstspecial!

Op woensdag 27 december verwelkomt Buurthuis Mozaïek enthousiaste buurtbewoners voor een feestelijke kersteditie van 'Samen Koken, Samen Eten'. Dit gezellige evenement biedt de kans om samen met anderen te koken, te genieten van elkaars gezelschap en te genieten van een smakelijke, gezonde maaltijd. Geen toeters en bellen, wel gewoon lekker!

Winactie Feestdagen gisteren 12:08

Maak kans op een kerstboom van Kabalt Kerstbomen!

Sinterklaas is nog maar net uit het land, maar dat betekent dat de kerst om de hoek ligt! Ben jij nog op zoek naar een mooie kerstboom? Alphens.nl mag een kerstboom van Kabalt Kerstbomen weggeven!