All-In taxi
Advertorial Verkeer en vervoer

Begin je vakantie relaxed met All-In Taxi

Een relaxte vakantie begint met een goede start! Boek deze zomer nog jouw rit bij All-In Taxi naar het vliegveld van jouw keuze en ga zorgeloos op vakantie. 

Het gehele jaar brengt All-In Taxi jou tegen het laagste regiotarief naar het vliegveld van jouw keuze. Een relaxte vakantie begint met een goede start! Boek deze zomer nog jouw rit bij All-In Taxi naar het vliegveld en ga zorgeloos op vakantie. Met zijn tweeën of toch met een hele groep? Het is allemaal mogelijk. Je boekt een rit al vanaf €45,-. Daarbij word je thuis opgehaald, je koffers ingeladen en word je netjes afgezet bij de vertrekhal. Natuurlijk haalt All-In Taxi je ook weer op, ongeacht het tijdstip van je vlucht. 

Vele mensen gingen je al voor. Ga ook relaxed op vakantie en plan een rit in via https://allintaxi.nl/boek-nu-je-taxi/ of bel 06-20992154.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 21:08

Geen nieuwe sociale huurwoningen in centrum van Alphen-Stad

In de plannen voor nieuwbouwwoningen in het centrumgebied aan de Lage Zijde is geen plaats voor nog meer sociale huurwoningen. Van de vijfhonderd geplande woningen zijn er namelijk al tweehonderd gebouwd in de sociale huursector.

Advertorial Overige gisteren 19:31

Geld inzamelen voor KiKa

Op zaterdag 21 september wordt er een benefietavond gehouden in Bar Amsterdam om geld in te zamelen voor KiKa. Iedereen is van harte welkom om de avond bij te wonen!  

Politiek gisteren 16:06

Bouwactiviteiten Aarkadekwartier stand van zaken

De nieuwbouw op en bij het Aarplein en De Vest in het stadshart van Alphen aan den Rijn verloopt voorspoedig. Naar verwachting worden de woningen in fase 1 en 2 begin volgend jaar opgeleverd.

Sport gisteren 15:52

Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap

Het Scala College organiseert in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek op woensdagmiddag 9 oktober het Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap.  

Advertorial Overige gisteren 15:07

Jaarmarkt bij Soos aan den Rijn

Natuurlijk doet Soos aan den Rijn iets leuks voor al hun bezoekers tijdens de Jaarmarkt op woensdag 18 september!