Evenementen

Begroting van Alphens Bevrijdingsfestival bijna rond

De organisatie van het Alphense Bevrijdingsfestival is druk bezig met de line-up van dit jaar. Danny Vera en Massada waren de hoofdacts tijdens de eerste editie, het tweede jaar was Kenny B. de topper en vorig jaar zong Glennis Grace op het Rijnplein de sterren van de hemel. Hoe de line-up er in 2019 uitziet, blijft nog even geheim, maar de organisatie heeft het al wel over 'de overtreffende trap'.

De vierde editie van het Bevrijdingsfestival, dat op 5 mei 2019 's middags om 16.00 uur begint en duurt tot 's avonds 23.00 uur, gaat wederom acht- tot tienduizend bezoekers trekken. Organisator Jeroen Iemhoff verwacht er veel van. Hij zegt: "Dat er dus een vierde editie komt, is geweldig. Dat is met dank aan onze gemeente. Wij vinden dat de bevrijding blijvend gevierd moet worden. Het zorgt bovendien voor een verbindend karakter tussen de kernen in onze gemeente."

In november leek de terugkeer van het festival in 2019 nog onzeker, omdat de subsidie een stuk lager zou uitvallen dan voorgaande jaren. Na nieuwe gesprekken met de organisatie, de gemeente en het EDBA is besloten om toch 25.000 euro gemeenschapsgeld toe te kennen

De begroting van het muziekfestival is nu bijna rond. Op dit moment verkoopt Iemhoff sponsorpakketten vanaf 750,- euro per stuk. "Zo hopen we het laatste geld binnen te halen", aldus Iemhoff. Wie meer wil weten over deze pakketten alsmede andere manieren om het Bevrijdingsfestival te sponsoren, kan contact met Iemhoff opnemen via 06-51705353.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.