Archieffoto

Bekijk alle speelplekken in Alphen aan den Rijn online

Via de buitenspeelkaart brengen de gemeente en speelplan alle speellocaties in kaart. Hierin wordt aangegeven waar de speellocaties zich bevinden maar ook wat voor type speellocatie het is.

Er wordt onderscheid gemaakt in de grootte van de speelplekken, of het een vereniging en sportclub is, een pumptrack of bijvoorbeeld een openbaar schoolplein.

De buitenspeelkaart is afgelopen jaar ontwikkeld door bureau Speelplan voor alle buitenspelers- en sporters van jong tot oud. In totaal staan nu 110 gemeenten en ruim 21.000 speel- en sportplekken op de Buitenspeelkaart. In Alphen zijn er in totaal 355 speelplekken en 1787 speeltoestellen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 15:11

Boodschappen doen zonder plastic? Doe mee met de Zero Waste Tour!

Binnenkort is weer de Week Zonder Afval. In dit kader worden op 4 juni Zero Waste Tours georganiseerd op 40 locaties in heel Nederland. Lokale gidsen laten dan zien bij welke winkels je verpakkingsvrij boodschappen kunt doen. Ook in Alphen aan den Rijn zijn twee tours gepland.

Limesjaar 2022 gisteren 12:35

ROMEINEN Cananefaten

Toen het Alphense fort Albaniana in de eerste eeuw werd gebouwd, woonden er heel weinig mensen in wat nu Zuid-Holland is. Later werden bewoners bekend onder de naam Cananefaten. Deze bevolkingsgroep bewoonde vooral het huidige Westland en mondjesmaat waren er een paar losse nederzettingen langs de kust.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 11:27

Alles over de start van het nieuwe theaterseizoen

Het programma is klaar, de brochure wordt gedrukt en Castellum maakt zich op voor de verkoop van een nieuw en bruisend theaterseizoen. Er mag alvast verklapt worden dat Waylon, Peter Pannekoek en Van der Laan & Woe in 22/23 naar Castellum komen en er staat nog veel meer moois op stapel...