Sport

Belangrijke zaterdag voor Alphense Boys

Het zaterdagteam van Alphense Boys komt komend weekeinde niet in actie, maar het kan toch een belangrijke zaterdag worden voor John Cuvelier, Ronald Martin en hun mannen. Op het programma staat namelijk Aarlanderveen-Floreant en de uitslag daarvan kan behoorlijke gevolgen hebben voor de Alphenaren.

Normaal gesproken wint Aarlanderveen dat al kampioen is deze partij en dan verandert er niets. Dan blijven de Boys namelijk gewoon derde achter FC Oegstgeest en behouden de Boskopers positie vier met twee punten achterstand op die Boys. Ook in de stand om de derde periode veandert er bij winst van de kampioen niets. Zowel Alphense Boys als Floreant blijven met elk vijftien punten uit zes duels de grootste kanshebbers op die laatste titel.

Als Floreant echter in Aarlanderveen weet te winnen gaat die club in beide klassementen Alphense Boys voorbij en dan wordt nacompetitie halen toch een stuk lastiger. Dat is niet uitgesloten, want Floreant is aan een opmerkelijke serie bezig. De vijf wedstrijden uit de derde periode werden namelijk allemaal gewonnen. Overigens zou Alphense Boys een week later op sportpark de Bijlen weer het een en ander recht kunne trekken, want dan komen de mannen uit Boskoop op visite.

De beste optie is dat Floreant ‘gewoon’ zaterdag verliest in Aarlanderveen en dat Alphense Boys zelf zeven dagen later Floreant klopt. Dan lijkt de nacompetitie wel heel nadrukkelijk binnen handbereik. Er zijn nog veel andere mogelijkheden daarop kansrijk. Derde worden in het eindklassement kan nog wat opleveren, maar op dit moment heeft het toch best wel verrassend presterende Alphense Boys zaterdag gezien de positie in de diverse klassementen nog niets.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.