Basketbalderby Groene Hart

Beleef de Basketbalderby in het Groene Hart op 23 maart!

Zaterdag 23 maart is het weer zover: de langverwachte basketball derby van het Groene Hart. Het is de belangrijkste wedstrijd van het seizoen voor de Heren, een die niet gemist mag worden.

De Heren betreden het strijdveld in Nieuwkoop, waar ze het opnemen tegen Alphen aan den Rijn. De verwachting is dat de tribunes, net zoals vorig jaar, gevuld zullen zijn met enthousiaste toeschouwers. Vorig jaar waren er tot wel 200 supporters aanwezig om de intense confrontatie te aanschouwen. 

Evenals vorig jaar belooft Novo Stars er een waar feest van te maken. Dit jaar wordt het festijn afgesloten met een optreden van de lokale volkszanger Marco de Hollander. Dus waarom niet blijven hangen voor een drankje en een gezellige nazit na de spannende wedstrijd?

Wees erbij op 23 maart vanaf 19:15 uur (de wedstrijd begint om 19:30 uur) in De Steupel in Nieuwkoop. De toegang is gratis.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!