Ingezonden
Advertorial Evenementen

Beleef de zomer aan de Zegerplas met Tino Martin, Django Wagner & Henk Dissel!

De organisatie achter het welbekende Wet ’n Wild Beachfestival organiseert op vrijdag 7 juli 2023 een nieuw festival: Dutch SummerVibes Open Air. En de line-up belooft veel goeds!

Drie topartiesten samen op één avond op het podium van Dutch SummerVibes Open Air! Tino Martin, Django Wagner en Henk Dissel hebben een grote schare fans en staan garant voor uitverkochte (stadion)shows!

Info & Tickets

Blok woensdag 8 maart 19:00 uur in je agenda, want dan start de kaartverkoop. Een ‘super early bird’ ticket koop je al voor slechts €15,- ex fee!!

Tickets zijn vanaf 8 maart te boeken via www.summervibesopenair.nl


Meer nieuws

Straatraadsels gisteren 13:56

Waar komt de naam van het ‘Rooie Dorp’ vandaan?

Het is misschien wel één van de meest bekende wijken in Alphen aan den Rijn: het Rode Dorp, in de volksmond ook wel ‘Rooie Dorp’ genoemd. Maar hoe komt deze Alphense wijk eigenlijk aan zijn naam?

De sfeer van het Zomerspektakel gisteren 12:31

Van Koninginnedag tot slot-act op het Zomerspektakel: het verhaal van Helemaal Top

In 2017 stond Helemaal Top voor het eerst op het podium van het Zomerspektakel aan het Meer, een hele eer voor het trio. Nu, zes jaar later, mag de band de zondagavond afsluiten. We spreken Toine Kremer over de essentie van Helemaal Top, hun optredens bij het Zomerspektakel en de voorbereiding op het komende festivalseizoen.

Advertorial Activiteiten voor kids gisteren 10:58

Ontmoet Bob de Bouwer bij winkelcentrum De Aarhof

Het succes van Bob de Bouwer kent geen grenzen en is razend populair bij kinderen zowel in Nederland als in de rest van Europa. Overal waar Bob de Bouwer verschijnt loopt het storm. De televisieheld zal ook in Alphen komen. Op 3 juni komt Bob de Bouwer naar winkelcentrum De Aarhof.