20 van Alphen

Ben jij al klaar voor de 20 van Alphen?

Nog één dag en dan is het zover: de 20 van Alphen. Zondag 1 maart zullen duizenden lopers aan de start verschijnen, zij zullen deelnemen aan verschillende afstanden. Hier vind je een overzicht van alle punten waar je rekening mee moet houden.

Wegafsluitingen
De organisatie van de 20 van Alphen vindt het belangrijk dat iedereen goed op de hoogte is van alle verkeersmaatregelen. Daarom zijn zij een unieke samenwerking gestart met Studio Alphen. Stichting 20 van Alphen moderniseert communicatie rondom afzettingen door middel van video’s. Op YouTube kun je zien welke delen in Alphen aan den Rijn zijn afgezet.

20 van Alphen app
Dit jaar wordt het meten van je start- en eindtijd tijdens de 20 van Alphen nog makkelijker. Met de ’20 van Alphen’ app kun je live jouw tijd zien, jouw prestatiegegevens analyseren en kun je het resultaat delen met vrienden en familie. Door middel van Live Tracking wordt alles bijgehouden.

Optreden van DJ Taluco
DJ Taluco zal op 1 maart het start-finishgebied opluisteren met opzwepende muziek voor een nog betere start van alle afstanden. DJ Taluco luistert 55e editie van 20 van Alphen op en zal van circa kwart voor tien tot en met de binnenkomst van de laatste atleet spelen.  

Programma
De hele zondag staat in het teken van de 20 van Alphen. In het onderstaande overzicht kun je zien hoe laat alle afstanden van start gaan.

10:20 uur

1 KM Alphens.nl Family Run, startnummervlak BLAUW

10:50 uur

1 KM Alphens.nl Family Run, startnummervlak ROOD

11:20 uur

2,5 KM Archeon prestatieloop

12:10 uur

5 KM 4Sport prestatieloop

 

5 KM Blanksma Business Loop

13:30 uur

20 KM wedstrijdloop

 

20 KM prestatieloop

 

20 KM Blanksma Business Loop

14:10 uur

10 KM prestatieloop

 

10 KM Blanksma Business Loop

Ben je benieuwd naar de routes van alle afstanden? In het kaartje onderaan dit bericht vind je een overzicht van de routes van alle afstanden.

Gevonden voorwerpen
Op zo’n drukke dag raken er ook wel eens spullen verloren. Ben jij tijdens de 20 van Alphen je spullen kwijtgeraakt? Laat dit dan weten via https://www.verlorenofgevonden.nl/. Is het voorwerp gevonden? Dan neemt de gemeente contact met je op.

Schermafbeelding 2020-02-27 om 14.03.22.png


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 20:22

KNVB: competities amateurvoetbal niet hervat

De KNVB heeft op dinsdag 31 maart besloten om de de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten. Dit betekent geen eindstanden, geen kampioenen, geen promovendi en geen degradanten. 

Algemeen vandaag 19:11

Huidige coronamaatregelen verlengd t/m 28 april

Tijdens de persconferentie die Mark Rutte op dinsdagavond 31 maart heeft gegeven, is bekendgemaakt dat de huidige maatregelen worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Dit betekent dat scholen, horecagelegenheden, kapsalons, sportclubs en alle andere locaties die nu al gesloten zijn, tot die tijd gesloten moeten blijven. 

Politiek vandaag 18:30

Omwonenden hebben bezwaar tegen komst chemische fabriek

Omwonenden van industrieterrein Heijmanswetering zijn een petitie begonnen om de vestiging van een chemische fabriek tegen te houden op het voormalige terrein van Bos Beton. Het gaat om een fabriek die kunststof afval omzet naar een bruikbare brandstof.

Advertorial Horeca vandaag 17:37

WOODSTONE THUIS – De beste pizza’s bij jou thuis bezorgd!

In deze rare tijden is niets zoals we gewend zijn. We zijn meer thuis en brengen minder tijd door met vrienden. Gelukkig kan je het thuis ook gezellig maken, en nu is dat nog makkelijker. Je kan je favoriete WOODSTONE pizza's en pasta's namelijk nu ook thuis laten bezorgen!