Alphens
Advertorial Economie

Ben jij al lid van de Alphens Boost Club?

Nog even en dan is het zo ver. De tweede marketingavond van de Alphens Boost Club! Op dinsdagavond 15 oktober zullen verschillende sprekers onze leden, maar ook onszelf weer inspireren met hun kennis en ervaringen. Wij hebben er zin in! Ben jij al lid van de Alphens Boost Club?  

De Alphens Boost Club is een business club voor Alphense bedrijven en is volledig gericht op online marketing. Hierbij draait het volledig om lokale marketing. Als Alphens bedrijf is dit voor jou super interessant en waardevol. Voor € 295 ben je een heel jaar lid van de Alphens Boost Club. Een jaar lang ontvang je hier veel waarde voor terug!

Hulp bij online marketing
Hoe trek je meer klanten naar je bedrijf? Hoe blijf je relevant voor je doelgroep? Hoe ga je consistent om met social media? Welke tools gebruik je en waar zet je die in? Hoe zet je al die goede ideeën, die je als ondernemer hebt, eens écht online? Dit zijn vragen waar ondernemers mee worstelen. Alphens.nl gaat je hier bij helpen!

Je krijgt direct input van de marketeers van Alphens.nl. Onze online community bestaat uit meer dan 29.000 volgers en dagelijks bezoeken gemiddeld 14.000 mensen onze website. We weten als geen ander wat er speelt én wat werkt binnen de Alphense community. Bovendien ontzorgen, ondersteunen en/of adviseren we legio Alphense ondernemers. Deze kennis delen we ook graag met jou!

Wat ontvang je?

  • Twee keer een speciale on- en offline marketingavond voor bedrijven
  • Een QuickScan van je bedrijf met tips ter verbetering
  • Toegang met 1 introducee tot de lancering van ons Alphens.nl Magazine
  • Vermelding van je bedrijfslogo tijdens de lancering in december
  • Een geschreven advertorial incl. fotografie en plaatsing op ons platform Alphens.nl (gemiddeld 375.000 bezoekers per maand)

Aanmelden? Kom maar op. Al meer dan 45 bedrijven gingen je voor! Ga naar https://abc.alphens.nl/index.html en meld je aan. We nemen dan contact met je op voor meer informatie. Vragen? Stuur een mail aan siona@alphens.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:02

Geen valse beloftes meer voor de Molukse gemeenschap

Op 10 oktober jl. vond op het Gemeentehuis Alphen aan den Rijn de commissiebehandeling met betrekking tot het sociaal en maatschappelijk domein plaats inzake het voorstel van het college aan de raad over de 2e fase van de herijking dorps- en buurthuizen.  

Gemeente vandaag 17:51

Nieuwe aanpak tegen Japanse Duizendknoop

Gemeente Alphen aan den Rijn start een proef met een nieuwe bestrijdingsmethode voor Japanse duizendknoop. Het gaat om een elektrische onkruidbestrijder die heel gericht onkruid aanpakt.

Politiek vandaag 17:23

Pilot met vast team voor groenbeheer per dorp of buurt

Gemeente Alphen aan den Rijn voert een pilot uit om met een vast team een buurt of dorp te onderhouden. Dezelfde groenmedewerkers werken een aantal dagen per week op dezelfde locatie. Daardoor kan een buurt de prioriteiten zelf bepalen.

Advertorial Horeca vandaag 16:54

Speciaalbieren voor het uitkiezen bij De Bierentuin

Alphen aan den Rijn is een bierentuin rijker. In de Hooftstraat is sinds kort De Bierentuin gevestigd, een plek waar de speciaalbieren vol in het zicht staan en eigenaar Willem Peter altijd in is voor een praatje.  

Horeca vandaag 16:15

Restaurantweek: Bowling Alphen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bowling Alphen in de schijnwerpers.