Alphens
Advertorial Economie

Ben jij al lid van de Alphens Boost Club?

Nog even en dan is het zo ver. De tweede marketingavond van de Alphens Boost Club! Op dinsdagavond 15 oktober zullen verschillende sprekers onze leden, maar ook onszelf weer inspireren met hun kennis en ervaringen. Wij hebben er zin in! Ben jij al lid van de Alphens Boost Club?  

De Alphens Boost Club is een business club voor Alphense bedrijven en is volledig gericht op online marketing. Hierbij draait het volledig om lokale marketing. Als Alphens bedrijf is dit voor jou super interessant en waardevol. Voor € 295 ben je een heel jaar lid van de Alphens Boost Club. Een jaar lang ontvang je hier veel waarde voor terug!

Hulp bij online marketing
Hoe trek je meer klanten naar je bedrijf? Hoe blijf je relevant voor je doelgroep? Hoe ga je consistent om met social media? Welke tools gebruik je en waar zet je die in? Hoe zet je al die goede ideeën, die je als ondernemer hebt, eens écht online? Dit zijn vragen waar ondernemers mee worstelen. Alphens.nl gaat je hier bij helpen!

Je krijgt direct input van de marketeers van Alphens.nl. Onze online community bestaat uit meer dan 29.000 volgers en dagelijks bezoeken gemiddeld 14.000 mensen onze website. We weten als geen ander wat er speelt én wat werkt binnen de Alphense community. Bovendien ontzorgen, ondersteunen en/of adviseren we legio Alphense ondernemers. Deze kennis delen we ook graag met jou!

Wat ontvang je?

  • Twee keer een speciale on- en offline marketingavond voor bedrijven
  • Een QuickScan van je bedrijf met tips ter verbetering
  • Toegang met 1 introducee tot de lancering van ons Alphens.nl Magazine
  • Vermelding van je bedrijfslogo tijdens de lancering in december
  • Een geschreven advertorial incl. fotografie en plaatsing op ons platform Alphens.nl (gemiddeld 375.000 bezoekers per maand)

Aanmelden? Kom maar op. Al meer dan 45 bedrijven gingen je voor! Ga naar https://abc.alphens.nl/index.html en meld je aan. We nemen dan contact met je op voor meer informatie. Vragen? Stuur een mail aan siona@alphens.nl.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 13:29

Dodelijke kattenziekte in Nederland

Er is een dodelijke kattenziekte, genaamd het Panleucopenie Virus, opgedoken in Nederland. Het virus is zeer besmettelijk. Kattenbezitters worden gewaarschuwd om te controleren of hun katten de juiste vaccinatie hebben gehad.

Overige vandaag 12:28

Windsurfvereniging WSV verboden voor honden

De Alphense Hondenbezitter waarschuwt voor het verboden gebied voor honden bij Zegersloot. Het gaat om het strandje bij de windsurfvereniging WSV Zegerplas. 

Coronavirus in Alphen vandaag 11:02

Coronabesmetting via het water is gering, maar waarom?

Kun je besmet raken met het coronavirus door zwemwater of door open water of fonteinen? Dat is een vraag die veel mensen stellen aan GGD Hollands Midden. De kans hierop is gering, maar waarom? Dat legt GGD Hollands Midden uit.

Weer in Alphen vandaag 09:10

RIVM haalt Nationaal Hitteplan van stal

Het RIVM heeft het Nationaal Hitteplan geactiveerd in verband met de tropische temperaturen die ons de komende dagen te wachten staan. ‘’Voor mensen met een kwetsbare gezondheid kan dit tot problemen leiden. Ook mensen in goede gezondheid kunnen met deze temperaturen klachten krijgen.’’

Advertorial Horeca gisteren 19:50

Nieuw: Maggie goes Bananas!

Maggie Blue vond dat het tijd was voor wat nieuws in Alphen, en heeft iets ondeugends gedaan… Namelijk het hele concept omgegooid! Wacht, wat?