Alphens
Advertorial Economie

Ben jij al lid van de Alphens Boost Club?

Nog even en dan is het zo ver. De tweede marketingavond van de Alphens Boost Club! Op dinsdagavond 15 oktober zullen verschillende sprekers onze leden, maar ook onszelf weer inspireren met hun kennis en ervaringen. Wij hebben er zin in! Ben jij al lid van de Alphens Boost Club?  

De Alphens Boost Club is een business club voor Alphense bedrijven en is volledig gericht op online marketing. Hierbij draait het volledig om lokale marketing. Als Alphens bedrijf is dit voor jou super interessant en waardevol. Voor € 295 ben je een heel jaar lid van de Alphens Boost Club. Een jaar lang ontvang je hier veel waarde voor terug!

Hulp bij online marketing
Hoe trek je meer klanten naar je bedrijf? Hoe blijf je relevant voor je doelgroep? Hoe ga je consistent om met social media? Welke tools gebruik je en waar zet je die in? Hoe zet je al die goede ideeën, die je als ondernemer hebt, eens écht online? Dit zijn vragen waar ondernemers mee worstelen. Alphens.nl gaat je hier bij helpen!

Je krijgt direct input van de marketeers van Alphens.nl. Onze online community bestaat uit meer dan 29.000 volgers en dagelijks bezoeken gemiddeld 14.000 mensen onze website. We weten als geen ander wat er speelt én wat werkt binnen de Alphense community. Bovendien ontzorgen, ondersteunen en/of adviseren we legio Alphense ondernemers. Deze kennis delen we ook graag met jou!

Wat ontvang je?

  • Twee keer een speciale on- en offline marketingavond voor bedrijven
  • Een QuickScan van je bedrijf met tips ter verbetering
  • Toegang met 1 introducee tot de lancering van ons Alphens.nl Magazine
  • Vermelding van je bedrijfslogo tijdens de lancering in december
  • Een geschreven advertorial incl. fotografie en plaatsing op ons platform Alphens.nl (gemiddeld 375.000 bezoekers per maand)

Aanmelden? Kom maar op. Al meer dan 45 bedrijven gingen je voor! Ga naar https://abc.alphens.nl/index.html en meld je aan. We nemen dan contact met je op voor meer informatie. Vragen? Stuur een mail aan siona@alphens.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen vandaag 15:04

Sinterklaas feestelijk uitgezwaaid bij Rijnhavekade

Op vrijdagavond 6 december heeft een grote groep Alphenaren Sinterklaas een feestelijk vertrek gegeven in Winkelcentrum de Baronie en later aan de Rijnhavekade in Alphen aan den Rijn.  

Evenementen gisteren 13:28

Kerstactiviteiten in de Herenhof

Op zaterdag 14 en zaterdag 21 tot en met dinsdag 24 december zijn er verschillende activiteiten georganiseerd in Winkelcentrum de Herenhof.

Evenementen gisteren 09:58

Midwinter Fair in het Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.

Blog Opinie 6 dec. 2019 20:08

MINERVA Heksenjacht

De 'affaire Spies' is vooral een affaire door alles wat eromheen gebeurde. Niet omdat er vuur is onder al die rook. Burgemeester Spies heeft namelijk helemaal niets verkeerd gedaan.