Politie Alphen aan den Rijn

Ben jij de eigenaar van deze gestolen sieraden?

De politie is op zoek naar de eigenaar van gestolen sieraden. De wijkagente uit Boskoop heeft de sieraden aangetroffen op de Puttelaan nadat zij een melding binnen kreeg.  

De politie vermoedt dat de sieraden de buit zijn van een diefstal. Zij is nu op zoek naar de eigenaar zodat die de sieraden weer terug kan krijgen.

De politie roept de eigenaar op om contact op te nemen met het bureau in Alphen aan den Rijn. Mensen die de sieraden herkennen of weten wie de eigenaar is kunnen ook contact opnemen via 0900-8844 of je kunt een privébericht sturen via Facebook. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 13:09

Snorfietsverbod Winkelcentrum de Atlas

Snorfietsers en bromfietsers mogen voortaan niet meer door Winkelcentrum de Atlas rijden. De gemeente Alphen aan den Rijn heeft namelijk besloten tot een snorfietsverbod in het winkelcentrum.

Blog Opinie vandaag 12:28

Vrede

"Zullen we vandaag een kerstboom kopen?" Het zijn van die vragen waarbij ik van te voren weet: wat ik ook antwoord, ergens vandaag loop ik bij de Bosrand. Hoe ik ook protesteer, welk excuus ik ook verzin, welke dringende taken er ook op me wachten, ik ga het niet winnen. Gek genoeg werkt het andersom nooit als ik vraag: "zullen we vandaag bij Alphia gaan kijken?"

Gemeente vandaag 11:59

Pad 'Rondje Plas' helemaal verbreed

De gemeente Alphen aan den Rijn gaat het pad rondom de Zegerplas verbreden. Na de werkzaamheden zal het pad 3,5 meter breed zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 10:28

Kerstvakantie in de Alphense zwembaden

De Thermen2 organiseert in de zwembaden tijdens de kerstvakantie verschillende activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.