GoedOpOrde.nl
Advertorial Werken

Ben jij de nieuwe Administratieve Alleskunner van GoedOpOrde?

Wil jij onderdeel worden van het tofste administratiekantoor van Nederland? Dan heb je mazzel, want GoedOpOrde is op zoek naar jou! Met een jong en gemotiveerd team van financieel professionals ondersteunen zij ondernemers zo optimaal mogelijk in Alphen aan den Rijn.

GoedOpOrde.nl bestaat uit financieel professionals die ernaar streven om onze klanten optimaal te ondersteunen. Dit doen zij vanuit vijf locaties in de Randstad. Het hoofdkantoor staat in Alphen aan den Rijn en heeft een heerlijk zonnig dakterras. Voor de echte sportfanaat staat er een tafeltennistafel en hangt er een dartbord!

Wat ga je doen?

Dagelijks ben je bezig met je eigen klantenpakket die je snel en goed weet te managen. Van het verwerken van de volledige administratie tot aan het verzorgen van de btw-aangiften. Als direct aanspreekpunt voor klanten weet jij de financiën en lastige issues in begrijpelijke taal over te brengen. Zo zorg je voor een fijne samenwerking.

Door je klanten proactief te benaderen en te regelen dat alles goed op orde is, heeft de klant geen omkijken en zorgen over de financiën.

Wat bieden wij?

  • Een toffe en afwisselende baan voor 32-40 uur per week
  • Een eigen klantenpakket in diverse branches;
  • Een gemotiveerd team;
  • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Leuke uitjes.

Heb je interesse in deze uitdagende job? Neem dan contact met hun op via: https://goedoporde.nl/vacature-administratieve-alleskunner/.


Meer nieuws

Overige vandaag 15:05

Oud-Alphenaar Raymond de Looze publiceert zelfhulpboek dat nét even anders is dan anders

Tijdens de coronacrisis zitten veel mensen in de reflectiestand: wat wil ik nou eigenlijk, wat betekent dit voor mij en waar sta ik nu? Dat bracht oud-Alphenaar Raymond de Looze op het idee om een zelfhulpboek te schrijven, maar dan alleen net even anders. “Het vertrekpunt van DIY Goeroe is dat alleen jij kunt bepalen wat jou helpt.”

Romeinen vandaag 11:55

ROMEINEN Boomstamkano

Tijdens de bouw van Ipse de Bruggen in Zwammerdam zijn drie Romeinse vrachtschepen en drie Romeinse boomstamkano's gevonden. De grote transportschepen voeren over de Rijn met hun goederen. De boomstamkano's werden gebruikt door vissers.

Overige vandaag 09:35

Gemeentehuis van Alphen te zien in serie Keizersvrouwen

Zoek je nog wat om te doen deze zondag? Kijk dan de serie Keizersvrouwen op Netflix. Daar kun je namelijk het gemeentehuis van Alphen in zien. Al gelijk in de eerste aflevering speelt een scène zich af op de iconische trappen in het Alphense gemeentehuis.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:17

Alphenaren twijfelen of ze zich zullen inenten met coronavaccin

Wereldwijd wordt er onderzoek gedaan naar vaccins tegen het nieuwe coronavirus. De eerste vaccins tegen corona worden in de komende maanden verwacht. Wij vroegen Alphenaren of zij van plan zijn om zich te laten inenten.