GoedOpOrde.nl
Advertorial Werken

Ben jij de nieuwe Administratieve Alleskunner van GoedOpOrde?

Wil jij onderdeel worden van het tofste administratiekantoor van Nederland? Dan heb je mazzel, want GoedOpOrde is op zoek naar jou! Met een jong en gemotiveerd team van financieel professionals ondersteunen zij ondernemers zo optimaal mogelijk in Alphen aan den Rijn.

GoedOpOrde.nl bestaat uit financieel professionals die ernaar streven om onze klanten optimaal te ondersteunen. Dit doen zij vanuit vijf locaties in de Randstad. Het hoofdkantoor staat in Alphen aan den Rijn en heeft een heerlijk zonnig dakterras. Voor de echte sportfanaat staat er een tafeltennistafel en hangt er een dartbord!

Wat ga je doen?

Dagelijks ben je bezig met je eigen klantenpakket die je snel en goed weet te managen. Van het verwerken van de volledige administratie tot aan het verzorgen van de btw-aangiften. Als direct aanspreekpunt voor klanten weet jij de financiën en lastige issues in begrijpelijke taal over te brengen. Zo zorg je voor een fijne samenwerking.

Door je klanten proactief te benaderen en te regelen dat alles goed op orde is, heeft de klant geen omkijken en zorgen over de financiën.

Wat bieden wij?

  • Een toffe en afwisselende baan voor 32-40 uur per week
  • Een eigen klantenpakket in diverse branches;
  • Een gemotiveerd team;
  • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Leuke uitjes.

Heb je interesse in deze uitdagende job? Neem dan contact met hun op via: https://goedoporde.nl/vacature-administratieve-alleskunner/.


Meer nieuws

Advertorial Evenement vandaag 09:29

Inspiratiemiddag jongeren sterker door creativiteit

Op 19 maart organiseren Parkvilla en Khabbaz een middag vol inspiratie voor zorg- en/of welzijnsprofessionals met als thema: hoe kun je met creativiteit jongeren helpen steviger in hun schoenen te staan.

Milieu en duurzaamheid gisteren 16:41

Gemeente Alphen aan den Rijn stelt hybride lichtmasten op proef

In een stap naar duurzaamheid en energie-efficiëntie heeft de Gemeente Alphen aan den Rijn aangekondigd dat ze een proef zullen starten met hybride lichtmasten op meerdere locaties binnen de stad. De gebieden aan de Hoorn, de Genielaan en het gemeenteterrein van Langeroode aan de Genielaan zullen fungeren als proefterreinen voor deze technologische vooruitgang.

Advertorial Actie gisteren 15:26

Sim Only actie in maart bij The GSM Store!

Vanaf 29 februari 2024 krijgen nieuwe klanten die een 2-jarig Sim Only abonnement afsluiten 3 maanden 50% korting op hun abonnement. Ook betaald u geen aansluitkosten t.w.v. €15,-. Deze promotie loopt tot en met 2 april 2024. 

Overige gisteren 14:18

Deadline aanmelding stadsdichtersverkiezing verlengd

Op zondag 17 maart vindt in het Oude Raadhuis de stadsdichtersverkiezing plaats. Tijdens de verkiezing wordt bepaald wie voor de komende twee jaar de stadsdichter wordt van Alphen aan den Rijn.

Sport gisteren 13:09

13-jarige Serena pakt winst in Thailand na intensieve trainingsperiode

Alphense Serena heeft recentelijk de overwinning behaald tijdens haar trainingskamp in Thailand. Afgelopen januari begon Serena haar reis met een exclusieve 1-op-1 training met de wereldkampioen van One Championship, Superbon. Vervolgens zette ze haar trainingsinspanningen voort bij Tiger Muay Thai in Phuket, waar haar eigen trainer Phet haar met open armen ontving.

Advertorial Werken gisteren 11:52

Apics Flexjobs, het uitzendbureau in Alphen aan den Rijn!

Apics Flexjobs, gevestigd in Alphen aan den Rijn, opent de deuren naar een wereld van carrièremogelijkheden in de logistieke sector. Ontdek hun unieke uitzendbureau, waar we niet alleen banen creëren, maar individuele loopbanen vormgeven. Wat maakt Apics Flexjobs uniek? Ontdek het hier!