Froot
Advertorial Werken

Ben jij de nieuwe Bedrijfsleider Logistiek van Froot?

Als Bedrijfsleider Logistiek ben je bij Froot een belangrijke schakel. Je speelt een cruciale rol in het coördineren van de logistieke processen en het communiceren met het management. Ze hebben je in alle facetten van het bedrijf nodig. Word jij hun nieuwe Bedrijfsleider Logistiek?

Froot zorgt voor blije en gezonde medewerkers. Niet alleen op hun eigen kantoor, maar door heel het land. Dagelijks maken ze honderden organisaties blij met kistjes gevuld vers, gezond en lekker fruit. En nu komt het: steeds meer bedrijven vragen naar de fruitkistjes van Froot. Om ervoor te zorgen dat al deze kistjes gevuld en wel klaar staan voor onze bezorgers, zoekt Froot een Bedrijfsleider logistiek om dit te coördineren. Zodat de logistieke afdeling zo efficiënt en gestructureerd mogelijk kan werken.

Naast de taken op de 'vloer' komen er ook administratieve taken bij deze functie kijken. Denk hierbij aan het maken van roosters, houden van sollicitatie- en functioneringsgesprekken en het rapporteren naar management over de budgetteringen. Dit alles doe je in samenwerking met de andere medewerkers op kantoor van Sales, HR en bedrijfsbureau. Want samen pakken ze alles aan!

Wat doet een Bedrijfsleider logistiek bij Froot?

Een typische werkdag begint op tijd, ergens tussen 06:00 en 08:00 uur 's ochtends. Je verwelkomt alle medewerkers die deze dag aan de slag gaan in de productie of als bezorger. Natuurlijk start je de dag met een lekker kopje koffie en een gezellig praatje met je collega's. 'S ochtends staan de bestelbussen, gevuld met vers fruit, klaar om door de bezorgers weg te brengen.

De teamleiders van die dag zorgen dat alle bussen de weg op gaan. Jij stuurt de teamleiders aan in hun taken van die dag. Wanneer alle teamleiders aan de slag zijn, richt jij je op de andere taken. De al eerder genoemde administratie handelingen vormen de basis van de dag. Jij houdt de werkvloer als een helikopter in de gaten en behoudt het overzicht. Als er vragen of zaken zijn, ben jij het aanspreekpunt voor Sales, HR en de planning. 

Ben je de hele week inzetbaar en vindt je het geen probleem om op tijd op te staan, soms fysiek te werken in een hecht team terecht te komen? Solliciteer dan nu op de vacature Bedrijfsleider Logistiek en kom gezellig kennis maken. Bij Froot zit je goed!

Klinkt dit als de baan voor jou? Bel naar 085 - 065 3600 en vraag naar Jessica of Jeroen. Of nog beter, solliciteer direct, want de vacature staat op website. Froot kijkt uit naar je reactie!


Meer nieuws

Advertorial Film gisteren 18:03

Bioscoopconcert André Rieu in Castellum!

Vanuit zijn pittoreske thuisstad Maastricht presenteert André Rieu een spectaculair concert die jij deze zomer op het witte doek bij Castellum kunt zien! Tijdens het bioscoopconcert wordt u betoverd met iconische filmmuziek, prachtige walsen, emotionele ballads en onverwachte nummers uit de hitlijsten. Mis het exclusieve bioscoopconcert ‘Power of Love’ niet!

Overige gisteren 16:51

Vuilcontainers bij appartementencomplex Castella buiten gebruik

De Tolstraat nabij het Rode Dorp zal tot 1 augustus afgesloten blijven vanwege renovatiewerkzaamheden aan het riool en straatwerk. Deze afsluiting heeft echter gevolgen voor de bewoners van het appartementencomplex Castella, waar de ondergrondse vuilcontainers voor 126 appartementen buiten gebruik zijn gesteld.

Bijeenkomst gisteren 15:29

Lotgenotenbijeenkomst voor mensen met alvleesklierkanker

Het Patiëntenplatform Living With Hope, het SamenhuiS en Scarabee, centra voor leven met en na kanker, nodigen getroffenen en hun naasten van harte uit voor een regionale lotgenotenbijeenkomst op donderdag 30 mei aanstaande.

Advertorial Evenement gisteren 14:08

Canondagen 2024 in Museumpark Archeon

Het laatste weekend van mei staat de Canon van Nederland centraal in Museumpark Archeon, want het zijn de Nationale Canondagen. Loop mee in de processie van Willibrordus en volg speciale rondleidingen over Trijntje in de prehistorie, de Romeinse Limes, de Karolingische periode en een speciale lezing over de ‘Zwarte dood’.

Overige gisteren 12:36

Alphense Sylvie van Klaveren beklimt Mont Ventoux voor onderzoek naar MS

Maandag, 20 mei, heeft Sylvie van Klaveren uit Alphen aan den Rijn, samen met haar naasten, de Mont Ventoux beklommen om geld in te zamelen voor onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). In een indrukwekkende tijd van vier uur en 45 minuten legden zij de eenentwintig kilometer lange tocht naar de top van de 'kale berg' af.

Advertorial Evenement gisteren 11:05

Opbouw Zomerspektakel aan het Meer 2024 is begonnen

Het aftellen is begonnen! Over anderhalve week staan er weer duizenden bezoekers te zingen en te dansen op het evenemententerrein langs de Zegerplas. Het driedaagse festival trapt op vrijdag 31 mei af met Snelle, Krezip, Shake the Lake en Afrojack.