Subway Alphen aan den Rijn
Advertorial Winkels

Ben jij de nieuwe duizendpoot en sta jij straks achter de counter bij Subway in De Baronie?

Het huidige team heeft nieuwe enthousiaste medewerkers nodig om een heerlijke verse Sub, wrap of salade te bereiden. Dat kan al vanaf 8 uur per week. Ben je meer uren beschikbaar, ook dan ben je welkom! Om de producten te kunnen bezorgen kan je ook als bezorger bij Subway aan de slag.

Subway is al acht jaar actief in De Baronie. Sinds de opening in 2013 zijn zij niet meer weg te denken uit dit prachtige winkelcentrum. De ontwikkelingen zowel in maar ook rond het winkelcentrum bieden volop kansen. Mensen weten Subway te vinden, zowel voor afhaal maar ook voor bezorging. Je hoeft je dus niet te vervelen in een prachtig verbouwde winkel, fris en modern waar natuurlijk ook ruimte is voor de gasten om ter plekke van een Sub te kunnen genieten.

Vroeg in de avond ben je klaar!

Subway is zeven dagen per week open en het werkrooster biedt verschillende mogelijkheden. Werk je alleen tijdens de lunch dan ben je rond drie uur klaar. Ondanks dat je in de horeca gaat werken ben je nooit later dan half acht ’s-avonds klaar. Dus je hebt de hele avond nog voor je om gezellige of sportieve activiteiten te ondernemen.

Is je interesse gewekt?

Ervaring is niet nodig. Enthousiasme en de wil om iets te leren des te belangrijker. Wil je meer informatie, bel naar 0172-744 777 en vraag naar Nico. Of stuur een bericht naar subwayalphenaandenrijn.baronie@gmail.com.


Meer nieuws

Wonen en bouwen gisteren 15:51

Onderhoud aan de ruiterroute Zegersloot-Zuid

De gemeente Alphen aan den Rijn start maandag 10 oktober met onderhoudswerkzaamheden aan ruiterroute Zegersloot. Dit op aanvraag van veel verschillende partijen, waaronder hippisch centrum ‘Zeegersloot’.

Verkeer en vervoer gisteren 14:49

GO Sharing start met elektrische deelfietsen in Alphen aan den Rijn

Deelvervoerbedrijf GO Sharing is vandaag begonnen met het plaatsen van 40 elektrische deelfietsen in Alphen aan den Rijn. Het bedrijf verkreeg hier eerder een vergunning voor, naast het aanbieden van hun elektrische deelscooters. De e-bikes zijn bedoeld voor de actieve, kortere rit van A naar B, of als laatste vervoersmiddel naar de eindbestemming van een langere reis.

Advertorial Horeca gisteren 13:53

Wat maak je menu: Restaurant de Lelie in een nieuw jasje

Hét restaurant van Kerk en Zanen, Restaurant de Lelie, bestaat inmiddels al bijna dertig jaar. Sinds donderdag 29 september hebben zij een nieuwe menukaart. Maar wist je ook dat ze meer te bieden hebben dan alleen een avondje uiteten gaan?

Wonen en bouwen gisteren 12:59

Meedenken met wooncomplex in het Bospark

Zoals eerder aangegeven komt er een levendig en levensloopbestendig wooncomplex in het Bospark in Alphen aan den rijn. Het gaat om 120 appartementen voor senioren. Om het complex optimaal in te delen mogen mensen meedenken.