Froot
Advertorial Werken

Ben jij de nieuwe medewerker bedrijfsbureau van Froot?

Ontmoet Kim Verhage, de energieke manager bedrijfsbureau bij Froot. Haar week omvat kleurrijke brainstormsessies en het bijstaan van diverse klanten. Duurzaamheid is een focus, met groene initiatieven en teaminzet voor een kleine ecologische voetafdruk. De parttime vacature biedt flexibiliteit en vrijheid voor wie impact wil maken in dit dynamische bedrijf. Voel je geïnspireerd? Check de vacature en wellicht word jij de nieuwe collega bij Froot!

“Froot goedemiddag, met Kim!” Een aardige stem, je wordt goed geholpen, maar wie heb je nu eigenlijk aan de lijn? Maak kennis met onze collega Kim Verhage. Krap een jaar geleden ontvingen we Kim met open armen in ons team. Zij bleek de aangewezen persoon om in ons groeiende bedrijf een gloednieuwe functie te krijgen: Manager Bedrijfsbureau.

Hoi Kim! Vertel eens, hoe ziet jouw week eruit bij Froot?

"Hoi! Nou, elke week is een kleurrijke mix bij Froot. We hebben een superdivers team, van jong tot oud, wat zorgt voor een energieke sfeer. In de ochtend brainstorm ik met het team over nieuwe ideeën en help ik mee aan onze groeistrategie, om ’s middags klanten te helpen, van ziekenhuizen, scholen en kinderdagverblijven tot accountantskantoren, bouwbedrijven en transportbedrijven. En het mooie is, je hebt geen technische kennis nodig om hier te werken. Fruit spreekt voor zich!"

Wat maakt werken bij Froot zo bijzonder voor jou?

"De humor! Er gaat geen dag voorbij zonder een lach. We zijn serieus over ons fruit, maar plezier op de werkvloer is net zo belangrijk. En de doorgroeimogelijkheden zijn eindeloos. Je krijgt hier veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen, de lijnen met de directie zijn kort, dus je voelt je echt gehoord. Oh, en natuurlijk het team; we steunen elkaar en vieren samen onze successen!"

Kun je ons iets vertellen over de uitdagingen bij Froot?

"Zeker, uitdagingen zijn er altijd, maar dat maakt het juist leuk! Bij Froot is duurzaamheid key. We balanceren tussen fruit herkomst, ecologische voetafdruk en MVO. Onze focus? Een kleine voetafdruk met duurzame leveranciers en groenere logistiek. Elke stap naar een groenere toekomst telt – we leren en groeien constant!

Hoe gaan jij en je team om met deze uitdagingen?

"Bij Froot omarmen we groene initiatieven! Ons team zet zich in voor duurzaamheid door elektrisch te rijden en gebruik te maken van groene windenergie van een bio-boerderij uit de Hollandse polders. Zo dragen we actief bij aan een kleinere ecologische voetafdruk en een schoner milieu. We werken nauw samen en communiceren veel. Ons team is jong en vol energie, en iedereen brengt zijn eigen frisse ideeën mee. We leren elke dag van elkaar. Dat, gecombineerd met veel humor en een goede dosis fruit, maakt dat we elke uitdaging aankunnen!"

Tot slot, de parttime vacature bij het bedrijfsbureau, wat maakt die rol zo gewild?

"Deze rol is perfect voor iemand die van afwisseling houdt en graag meegroeit met een jong, dynamisch bedrijf. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en de kans om echt impact te maken. Flexibiliteit, vrijheid, en fruit – wat wil je nog meer?" Zo, dat was een kijkje op kantoor bij Froot.

Voel je je geïnspireerd? Check dan onze vacature en wie weet word jij onze nieuwe collega! Tot snel bij Froot!

Solliciteer hier 


Meer nieuws

Advertorial Film gisteren 18:03

Bioscoopconcert André Rieu in Castellum!

Vanuit zijn pittoreske thuisstad Maastricht presenteert André Rieu een spectaculair concert die jij deze zomer op het witte doek bij Castellum kunt zien! Tijdens het bioscoopconcert wordt u betoverd met iconische filmmuziek, prachtige walsen, emotionele ballads en onverwachte nummers uit de hitlijsten. Mis het exclusieve bioscoopconcert ‘Power of Love’ niet!

Overige gisteren 16:51

Vuilcontainers bij appartementencomplex Castella buiten gebruik

De Tolstraat nabij het Rode Dorp zal tot 1 augustus afgesloten blijven vanwege renovatiewerkzaamheden aan het riool en straatwerk. Deze afsluiting heeft echter gevolgen voor de bewoners van het appartementencomplex Castella, waar de ondergrondse vuilcontainers voor 126 appartementen buiten gebruik zijn gesteld.

Bijeenkomst gisteren 15:29

Lotgenotenbijeenkomst voor mensen met alvleesklierkanker

Het Patiëntenplatform Living With Hope, het SamenhuiS en Scarabee, centra voor leven met en na kanker, nodigen getroffenen en hun naasten van harte uit voor een regionale lotgenotenbijeenkomst op donderdag 30 mei aanstaande.

Advertorial Evenement gisteren 14:08

Canondagen 2024 in Museumpark Archeon

Het laatste weekend van mei staat de Canon van Nederland centraal in Museumpark Archeon, want het zijn de Nationale Canondagen. Loop mee in de processie van Willibrordus en volg speciale rondleidingen over Trijntje in de prehistorie, de Romeinse Limes, de Karolingische periode en een speciale lezing over de ‘Zwarte dood’.

Overige gisteren 12:36

Alphense Sylvie van Klaveren beklimt Mont Ventoux voor onderzoek naar MS

Maandag, 20 mei, heeft Sylvie van Klaveren uit Alphen aan den Rijn, samen met haar naasten, de Mont Ventoux beklommen om geld in te zamelen voor onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). In een indrukwekkende tijd van vier uur en 45 minuten legden zij de eenentwintig kilometer lange tocht naar de top van de 'kale berg' af.

Advertorial Evenement gisteren 11:05

Opbouw Zomerspektakel aan het Meer 2024 is begonnen

Het aftellen is begonnen! Over anderhalve week staan er weer duizenden bezoekers te zingen en te dansen op het evenemententerrein langs de Zegerplas. Het driedaagse festival trapt op vrijdag 31 mei af met Snelle, Krezip, Shake the Lake en Afrojack.