ByMip
Advertorial Sport

Benk en Sem: De visie en passie achter Potential Health Club

Sinds de opening in maart van dit jaar hebben Benk Piepenbrink (23) en Sem Bouwmeester (25) de fitnesswereld in Alphen aan den Rijn veroverd met hun Potential Health Club. In minder dan zes maanden is hun personal training club uitgegroeid tot een bekende naam in Alphen en omstreken, met een snel groeiende klantenkring en een team van vijf toegewijde medewerkers.

Potential Health Club is meer dan zomaar een fitnesscentrum. Het is een plek waar gezondheid en welzijn centraal staan, met een duidelijke missie: jou helpen je persoonlijke doelen te bereiken. Met een aanbod dat varieert van personal training en op maat gemaakte voedingsadviezen tot lifestyle coaching, richt Potential Health Club zich op een individuele benadering die aansluit bij de unieke behoeften van elke klant.

De drijvende krachten achter Potential Health Club

Als je de deuren van Potential Health Club binnenstapt, is de kans groot dat je wordt begroet door Sem Bouwmeester. Met jarenlange ervaring in personal training, besloot Sem dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Zijn expertise strekt zich uit van het verbeteren van je algehele fitheid tot gespecialiseerde revalidatietrainingen. “Een van de dingen waar wij in gespecialiseerd zijn, is het verhelpen van revalidatieklachten,” legt Sem uit. Zijn diepgaande kennis en persoonlijke benadering maken hem de ideale trainer voor iedereen met specifieke gezondheidsvragen.

De tekst loopt door onder de afbeelding

PHC-097.jpg potential

Aan de andere kant van het bedrijf vinden we Benk Piepenbrink, het commerciële brein achter Potential Health Club. Benk is verantwoordelijk voor de financiën, abonnementen en het beantwoorden van praktische vragen van klanten. Hoewel zijn passie ligt in het managen van het bedrijf, is hij net als Sem gecertificeerd en soms ook in het veld te vinden om trainingen te geven. “Toen Sem en ik spraken over een eigen onderneming, zag ik het direct voor me,” vertelt Benk. Hun gezamenlijke visie en brainstormsessies hebben geleid tot de oprichting van een bedrijf met eindeloze mogelijkheden.

De tekst loopt door onder de afbeelding

PHC-154.jpg

Unieke aanpak en technologie

Potential Health Club onderscheidt zich door zijn innovatieve aanpak en het gebruik van geavanceerde technologieën. Een van de belangrijkste tools die zij gebruiken is de InBody 770, een apparaat dat nauwkeurige inzichten biedt in jouw lichaamssamenstelling, inclusief spiermassa, vetniveaus en lichaamswater. Deze gedetailleerde gegevens worden gebruikt om een op maat gemaakt training- en voedingsplan te creëren.

Daarnaast maken ze gebruik van vingerprik bloedtesten om een gepersonaliseerd gezondheidsprofiel te ontwikkelen. Dit geeft zowel de trainers als de klanten een diepgaand inzicht in de gezondheidstoestand van het lichaam. “Iedereen heeft een ander lichaam, dus heeft andere voeding en aanpak nodig,” zegt Benk.

Hoewel Potential Health Club nog geen halfjaar bestaat, is het bedrijf al hard aan het groeien. De persoonlijke aanpak en het enthousiasme van Benk en Sem zorgen ervoor dat ze een steeds grotere klantenkring aantrekken. Benk en Sem kijken ernaar uit om samen met hun team nog meer mensen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 16:03

Groei deze zomer met Let's Recruit!

De zomer is aangebroken! De tijd om na te denken over nieuwe stappen in je carrière: wil je je in je huidige gebied ontwikkelen of ben je klaar voor een switch? Let’s Recruit! houdt je via Instagram op de hoogte van het nieuwste vacatureaanbod. Volg ze nu en maak kans op een zomerse prijs! 

Maatschappelijk vandaag 14:35

Ladies Circle Groene Hart overhandigt cheque van 1.000 euro aan het Jeroen Heitzman Accufonds

Met de Circle Cycle ’24 heeft Ladies Circle Groene Hart € 1000 bijeen gefietst voor het Jeroen Heitzman Accufonds van de Alphense Fietsmaatjes. Op zondag 21 april fietsten vijfenveertig gesponsorde deelnemers deze tocht van 24 kilometer langs de mooiste plekken rondom Alphen aan den Rijn. Dat leverde een cheque van € 1000 euro op, die op 12 juli door Marjon van Rijs en Emmy Rijnsburger aan het fonds is overhandigd.

Overige vandaag 13:42

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn groot succes

Op woensdag 2 juli vond er een waardevolle en informatieve scootmobielcursus plaats bij Atletiekvereniging AAV'36. Deze cursus, georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland (VVN) Alphen aan den Rijn in samenwerking met Welzorg, Vegro en Ergozorg, bood scootmobielgebruikers de kans om hun rijvaardigheden te verbeteren en hun kennis van verkeersregels op te frissen. Daarnaast konden deelnemers die nog niet over een eigen scootmobiel beschikten er kennis mee maken.

Maatschappelijk vandaag 12:08

Wheels 4 Rescue schenkt ambulance aan ziekenhuis in Gambia

Tijdens hun vakantie in Gambia zagen Sjaak en Hester Zevenhoven de zorgwekkende staat van de gezondheidszorg. Veel ziekenhuizen zijn verouderd, slecht uitgerust en kampen met een tekort aan medicijnen en gekwalificeerd personeel, wat leidt tot hoge kosten en beperkte toegang tot zorg. De kinder- en moedersterftecijfers behoren tot de hoogste ter wereld door een gebrek aan prenatale zorg en gezondheidseducatie.

Verkeer en vervoer vandaag 10:29

Vakantiedrukte: Tips voor een soepele reis op Zwarte Zaterdag

Zaterdag 20 juli is het weer zover: Zwarte Zaterdag. Deze dag staat bekend als een van de drukste verkeersdagen van het jaar, wanneer miljoenen Europeanen massaal op vakantie gaan. De wegen naar populaire vakantiebestemmingen, zoals Zuid-Frankrijk, Spanje en Italië, raken overvol en files zijn onvermijdelijk.