Rob Turk
Advertorial Gezondheid en welzijn

Benoeming Anne Veldhof maakt raad van bestuur ActiVite compleet

De raad van toezicht van ActiVite heeft besloten om Anne Veldhof per 1 maart 2022 te benoemen tot voorzitter raad van bestuur.

Op dit moment is Anne werkzaam als directeur advies- en behandelcentrum bij VVT-organisatie Omring in Hoorn. Anne werkt al sinds begin jaren negentig in de zorg en heeft een jarenlange ervaring in diverse directie- en managementfuncties binnen de VVT-sector.

Samen met de huidige bestuurder Annemijn van Hemel gaat zij de tweehoofdige raad van bestuur van ActiVite vormen. Annemijn trad in juni 2021 toe tot het bestuur en vervulde eerder de rol van bestuurssecretaris en directeur bedrijfsvoering binnen de organisatie.

ActiVite is een vooruitstrevende, innovatieve organisatie en nu het bestuur compleet is, zal de organisatie verdere stappen kunnen zetten in deze rol en ambitie. De organisatie is actief in het werkgebied Zuid-Holland Noord, een regio die Anne goed kent vanuit eerdere werkzaamheden.

Anne: ”ActiVite is een mooie, ambitieuze zorgorganisatie die een goede en sterke naam heeft opgebouwd als samenwerkingspartner. Niet alleen in de regio, maar ook in het zorglandschap. Ik vind het enorm eervol dat ik hier nu ook onderdeel van word en samen met Annemijn de raad van bestuur en de ontwikkeling van de organisatie verder mag gaan vormgeven.”


Meer nieuws

Politiek vandaag 14:34

Laatste optreden Van Velzen en De Jager

Kees van Velzen en Han de Jager nemen afscheid van de politieke arena in Alphen aan den Rijn. Beide CDA-wethouders keren niet terug in het college van burgemeester en wethouders. Zij stappen uit de actieve politiek en nemen donderdag 19 mei afscheid.

Calamiteiten vandaag 13:52

Grote file door verkeersongeval op de N11

Op de N11 is woensdag aan het begin van de middag een ongeval gebeurd tussen een vrachtwagen en een personenauto. Dit heeft een grote file veroorzaakt.

Wonen en bouwen vandaag 13:41

Bewoners Rode Dorp vieren de afronding van fase 1

Dinsdag werd in het Rode Dorp de oplevering van de nieuwbouwwoningen van Woonforte en de vernieuwde straten door de gemeente gevierd. Het feest startte in de Jan Nieuwenhuijzenstraat bij de onthulling van de nieuwe gevelsteen en eindigde met een gezellige barbecue in de speeltuin Kindervreugd.

Blog Opinie vandaag 12:02

Het zal je kind maar wezen

Nederland werd recent weer opgeschrikt door het zoveelste incident met een verward persoon. En weer wordt er moord en brand geschreeuwd hoe het zover heeft kunnen komen.