Josh Walet

Beroving op Dijkslootpad, politie zoekt verdachte

Op maandagmiddag 29 juni heeft er een beroving plaatsgevonden op het Dijkslootpad in Alphen. De politie vraagt Alphenaren uit te kijken naar de verdachte.

Het slachtoffer is een oudere vrouw die op haar scootmobiel door het tunneltje nabij winkelcentrum De Herenhof reed. De politie zoekt een blanke man van ongeveer 20 jaar oud met kort haar. Hij draagt een grijs shirt met lange mouwen en een okergele broek. De verdachte is weggereden op een scooter in de richting van de Concertweg.

Heb jij iets gezien of heb je meer info? Bel dan 0900-8844 of 112 bij spoed. 

Meerdere berovingen

De afgelopen maand zijn er meerdere meldingen gedaan van berovingen in Alphen. Zo werd er op vrijdagochtend 19 juni een melding gedaan van een beroving in de Frans Halsstraat, waarbij een vrouw gewond raakte doordat zij bij de beroving ten val kwam. Ook vond er diezelfde vrijdagavond een beroving plaats in de Hooftstraat. Ter hoogte van de coffeeshops werd een vrouw beroofd. Op maandag 22 juni vond er opnieuw een beroving plaats op de Sterrenlaan, waar opnieuw een vrouw van haar ketting werd beroofd.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 20:01

MINERVA Theater

Er moet opnieuw geld worden bijgelegd bij Theater Castellum. Nu gebeurt dat elk jaar, dus we hoeven hier niet verbaasd over te zijn. Deze keer al helemaal niet, want het is een gevolg van de coronacrisis. Iedereen staat nu in het rood speciaal in de culturele sector.

Voor Kinderen gisteren 17:21

Culturenplein op het Topaasplantsoen feestelijk geopend

Onder toeziend oog van veel publiek is op vrijdagmiddag 10 juli het Culturenplein aan het Topaasplantsoen in Alphen geopend. Wethouder Gert-Jan Schotanus was aanwezig bij de onthulling van het bord.

Overige gisteren 16:08

Goedkeuring Zorgunit voor Maarten van den Bergh

Maarten van den Bergh, woonachtig in Alphen, liep vorig jaar een hoge dwarslaesie op bij een ongeluk. Sindsdien staat zijn wereld op zijn kop. Maar nu is er goed nieuws voor Maarten: er is overeenstemming bereikt over het plaatsen van een zorgunit.

Overige gisteren 15:12

Scootmobielruimte voor bewoners aan de Aardster

Voorheen moesten de bewoners van de Aardster in Alphen hun scootmobiel in de galerij stallen, maar daar komt verandering in. Vanaf volgende week kunnen zij namelijk gebruikmaken van een nieuwe scootmobielruimte naast het gebouw.