Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Winkels

Bescherm je boxspring bij Dutch Dream Slaapcomfort

Zit er een vlek op je boxspring, ben je met een schaafwond langs je boxspring geschoven of heeft je hond vlekken achtergelaten? Met de nieuwe service van iProteqt bij Dutch Dream Slaapcomfort is dat geen probleem meer! Bescherm je boxspring en krijg vijf jaar lang gratis professionele hulp aan huis in het geval van vlekken en eventuele andere problemen.

Dutch Dream Slaapcomfort is sinds kort begonnen met een samenwerking met iProteqt. Bij aanschaf van een nieuwe boxspring kan voor deze service gekozen worden. Je ontvangt dan een speciale iProteqt verzorgingsset waarmee de nieuwe boxspring beschermd en gereinigd kan worden. Ontstaat er toch een vlek die je zelf niet kan verwijderen, dan wordt de vlek de eerste vijf jaar kosteloos door een meubelspecialist bij je thuis professioneel verwijderd. Naast vlekken is er ook garantie op onder andere losse knopen, pilling, kraak/piep geluiden en losgeraakte stiknaden.

Kortom, wil je jouw boxspring beschermen? Weet dan dat dit kan bij Dutch Dream Slaapcomfort. Kies bij de aanschaf van je boxspring voor de iProteqt service. Het team van Dutch Dream maakt vervolgens je unieke boxspring graag voor je in hun eigen fabriek in Ter Aar.

Kijk voor meer informatie op de website of kom gerust eens binnenlopen bij de winkel in Alphen aan den Rijn. Het adres is Euromarkt 103.


Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Doekje voor het bloeden

De menstruatiemotie heeft het natuurlijk gehaald in de Alphense gemeenteraad. Oftewel er komt een pilot op middelbare scholen om gratis maandverband en tampons te verstrekken.

Politiek gisteren 17:26

Algemene Beschouwingen deze keer niet erg spannend

Voor het vaststellen van de begroting voor het komende jaar hebben de Alphense politieke partijen hun mening gegeven in de Algemene Beschouwingen. Donderdag 30 juni hebben de meeste fractievoorzitters hun mening gegeven.

Advertorial JA in de Horeca gisteren 17:13

Julia (19) zegt JA in de Horeca: “Wijn is mijn nieuwe passie geworden”

Al een jaar vind je Julia (19) in de bediening bij Wijnbar&Zo. Met veel plezier laat zij gasten kennismaken met de lekkerste wijnen. “Eigenlijk ben ik een soort personal assistant, want ik sta altijd klaar voor de gasten. Ik voel aan wat ze nodig hebben en bezorg ze een gezellige tijd. Het leukste is als ik ze kan verrassen!”

Blog Fase 2, lees je mee?! gisteren 16:41

Brick by brick

Steen voor steen is het laatste huis in het rijtje gesloopt. Afgepeld als een ui. Tijdens de sloop van het laatste huis heb ik de hele dag in de stress gezeten omdat ik aan het werk was (dus niet thuis). Gelukkig is alles goed gegaan.

Politiek plein gisteren 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.