Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Winkels

Bescherm je boxspring bij Dutch Dream Slaapcomfort

Zit er een vlek op je boxspring, ben je met een schaafwond langs je boxspring geschoven of heeft je hond vlekken achtergelaten? Met de nieuwe service van iProteqt bij Dutch Dream Slaapcomfort is dat geen probleem meer! Bescherm je boxspring en krijg vijf jaar lang gratis professionele hulp aan huis in het geval van vlekken en eventuele andere problemen.

Dutch Dream Slaapcomfort is sinds kort begonnen met een samenwerking met iProteqt. Bij aanschaf van een nieuwe boxspring kan voor deze service gekozen worden. Je ontvangt dan een speciale iProteqt verzorgingsset waarmee de nieuwe boxspring beschermd en gereinigd kan worden. Ontstaat er toch een vlek die je zelf niet kan verwijderen, dan wordt de vlek de eerste vijf jaar kosteloos door een meubelspecialist bij je thuis professioneel verwijderd. Naast vlekken is er ook garantie op onder andere losse knopen, pilling, kraak/piep geluiden en losgeraakte stiknaden.

Kortom, wil je jouw boxspring beschermen? Weet dan dat dit kan bij Dutch Dream Slaapcomfort. Kies bij de aanschaf van je boxspring voor de iProteqt service. Het team van Dutch Dream maakt vervolgens je unieke boxspring graag voor je in hun eigen fabriek in Ter Aar.

Kijk voor meer informatie op de website of kom gerust eens binnenlopen bij de winkel in Alphen aan den Rijn. Het adres is Euromarkt 103.


Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 17:09

Vier de liefde bij McDonald's Alphen aan den Rijn

Valentijnsdag. De dag van de liefde. Om die dag te vieren organiseert McDonald's op 14 februari diverse leuke acties. Wil jij weten wat je kan verwachten die dag? Lees dan snel verder.

Politie en handhaving vandaag 16:18

Sorteerbedrijf treft mogelijk explosief aan

Op vrijdagochtend 27 januari werd de politie naar een bedrijf, gespecialiseerd in het sorteren van metalen, aan de Tankval in Alphen aan den Rijn gestuurd. Medewerkers van het sorteerbedrijf hadden hier tijdens werkzaamheden mogelijk een explosief aangetroffen.

Werkzaamheden vandaag 15:24

Dit gaat er gebeuren tijdens de onderhoudswerkzaamheden aan Rijndijk-Oost

Op dinsdag 7 februari starten de werkzaamheden voor het onderhoud aan de Rijndijk-Oost. Tijdens de werkzaamheden zal het gedeelte tussen De Hoorn en het Oostvaartpad afgesloten zijn voor alle gemotoriseerd doorgaand verkeer. Maar wat voor werkzaamheden zullen er uitgevoerd worden?

Politie en handhaving vandaag 14:33

Politie gaat meer controleren op sluipverkeer bij de Oudshoornseweg

Dat je met de auto niet meer vanaf het begin van de Oudshoornseweg naar het eind kan wordt door sommige inwoners als vervelend ervaren. Je moet dan namelijk ‘helemaal omrijden’. Sommige weggebruikers kiezen daarom alsnog voor de korte route over de Oudshoornseweg, wat verboden is.

Advertorial Werken vandaag 13:39

Danny groeit bij Duijvelaar, van stagiair naar productmanager

Danny: “In 1995 deed ik mijn afstudeerproject van de Amsterdamse Scheepvaartschool bij Duijvelaar Pompen. Nu nog een baan; de behulpzame dames van de marketingafdeling van Duijvelaar hebben mij destijds geholpen met het schrijven van mijn sollicitatiebrief. Ik werd aangenomen en ik ben nu productmanager bij Duijvelaar. Maar ik ben daar ooit begónnen als servicemonteur.”

Politie en handhaving vandaag 12:46

Auto-inbraak Kerk en Zanen: dashboard van een BMW verwijderd

In de nacht van maandag 30 op dinsdag 31 januari heeft er een auto-inbraak plaatsgevonden in Kerk en Zanen. De daders gingen niet met lege handen naar huis. Zij hebben het dashboard van de BMW meegenomen.