besteleenboom.nl
Advertorial Overige

Bestel jouw kerstboom online via besteleenboom.nl: kerstbomen van topkwaliteit gratis thuisbezorgd

Niet urenlang zoeken naar de perfecte kerstboom in de drukte én niet heel je auto vol met naalden. Dat wil toch iedereen? Met de bezorgservice van besteleenboom.nl kun je jouw kerstboom eenvoudig online bestellen. Helemaal coronaproof! Extra mooi: voor elke verkochte kerstboom gaat er een kerstkaart naar een oudere in een verzorgingstehuis.

Het familiebedrijf Buro de Kermisgids is al sinds 1952 actief in het verzorgen van kermissen in heel Nederland. Na het dramatische kermisseizoen van 2020, waarin slechts enkele kermissen doorgang vonden door corona, werd er een beroep gedaan op de creativiteit van het Alphense bedrijf. Sebastiaan Vonk, die al sinds zijn twaalfde meeloopt in het bedrijf van zijn familie, was er al snel uit: het verkopen van kerstbomen.

Creatief ondernemen

“De afgelopen tien jaar is ons bedrijf flink gegroeid, met een grote toename van klussen. Maar dit jaar gingen we opeens terug naar nul, allemaal door de coronacrisis”, vertelt Sebastiaan. “Dat zet je aan het denken, want wat moeten we dan doen om inkomsten binnen te halen?” Al snel hadden ze een alternatief bedacht, in samenwerking met een van hun leveranciers. “Normaal verzorgt hij rijplaten voor de kermis, maar nu levert hij kerstbomen. Daar waren we eigenlijk direct enthousiast over.”

Daarna ging het snel. “We hebben een kleine peiling gedaan of Alphenaren dit ook wat vinden, en dat bleek wel goed te zitten. Zeker in de huidige tijdgeest is het online bestellen van een kerstboom natuurlijk ideaal! De eerste bomen staan inmiddels al te pronken in de woonkamers van veel Alphense huishoudens, zeker nu er extra wordt verlangd naar gezelligheid en sfeer in huis. Want iedereen wil toch zo’n mooie boom om het gezellig te maken?”

Een kerstkaartje voor ouderen

Een echte Nordmann kerstboom bestel je eenvoudig via besteleenboom.nl. Zij leveren deze kerstbomen, met keuze uit diverse maten, gratis bij jou thuis af. Iemand anders een warme kerst bezorgen? Dat kan ook! En als je een kerstboom koopt bij besteleenboom.nl, gaat er ook nog een kerstkaart naar een eenzame oudere. “Wij vinden dat iedereen een liefdevolle kerst verdient. Ouderen hebben het in deze periode extra zwaar. Daarom versturen wij voor elke verkochte kerstboom een kerstkaart naar een oudere in een verzorgingstehuis. Zo willen wij ook ons steentje bijdragen aan de maatschappij.”

Hoe werkt het?

  1. Kies een maat: 165-190 cm of 190-220 cm;
  2. Kies een voet: gezaagd, kruis of luxe kerstboomstandaard;
  3. Kies de leverdatum: kies zelf de afleverdag en locatie van jouw bestelling. Besteleenboom.nl bezorgt de kerstboom gratis op de geselecteerde dag en locatie.

Besteleenboom.nl levert kerstbomen in Alphen aan den Rijn, Koudekerk aan den Rijn, Ter Aar, Woubrugge en Zwammerdam. Bestellen kan via de website. De kerstboom wordt daarna gratis bij jou thuis bezorgd.


Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 13:58

Oplichters actief die ‘versnelde vaccinatie’ aanbieden

De coronacrisis brengt nieuwe vormen van oplichting met zich mee. Eerder werd er al gewaarschuwd voor babbeltrucs aan de deur, nu waarschuwt GGD Hollands Midden voor oplichters die een zogenaamde versnelde vaccinatie aanbieden.

Onderwijs vandaag 13:18

Wellantcollege, Citaverde en Helicon gaan verder als Yuverta

De drie scholen, Wellantcollege, Citaverde en Helicon, gaan met ingang van schooljaar 2021-2022 samen verder als unieke blauw-groene onderwijsorganisatie voor vmbo en mbo. Dit doen zij onder de naam Yuverta. Dit geldt ook voor het Wellantcollege in Alphen.

Milieu en duurzaamheid vandaag 12:26

Borden bij containerplaatsen waarschuwen voor boete bij afvaldumping

Het komt regelmatig voor dat er (grof) afval wordt aangetroffen naast de ondergrondse containers die verspreid door de gemeente staan. De gemeente plaatst daarom nu als pilot op dertig verschillende locaties waar het vaak mis gaat, een waarschuwingsbord.

Politie vandaag 11:45

Ook in 2020 steeg het aantal misdrijven en aangiftes in Alphen

Het aantal geregistreerde misdrijven en aangiften in onze gemeente is in 2020 opnieuw gestegen. In 2020 werden er 4.358 misdrijven en aangiften geregistreerd, dit tegen 4.023 meldingen in 2019. Volgens de politie is de toename van online misdrijven een van de ontwikkelingen die in het oog springt.

Wonen en bouwen vandaag 11:01

Energiezuinige woningen klaar voor de toekomst

De 199 woningen in Akkerwinde en Boterbloemweg in Alphen zijn weer als nieuw. “Wat een fantastische mijlpaal voor het bouwteam en vooral voor onze huurders!”