Josh Walet

Bestuurder die zware aanrijding veroorzaakte was onder invloed van alcohol

De zware aanrijding die zaterdagavond werd veroorzaakt door een bestuurder die met hoge snelheid de Prins Bernhardlaan op kwam rijden, zorgde voor een flinke ravage. De politie meldt nu dat er alcohol in het spel was.

Twee personenauto’s kwamen afgelopen zaterdagavond met elkaar in botsing. De bestuurder van een Tesla kwam met hoge snelheid vanaf de Willem de Zwijgerlaan de Prins Bernhardlaan op rijden. Ter hoogte van het Bospark ging het mis. De bestuurder van de Tesla reed deels door de bossages en klapte vervolgens op een tegemoetkomende personenauto. De inzittenden van deze auto kwamen met de schrik vrij.

De bestuurder van de Tesla reed na de aanrijding door. Hij vluchtte richting Kerk en Zanen. Onderweg moesten er meerdere auto's uitwijken voor de Tesla. De politie wist de auto op te sporen doordat het kapotte wiel van de auto een spoor op het wegdek achter had gelaten. Op de Zuiderkeerkring werd de auto uiteindelijk aangetroffen.

De politie heeft de bestuurder ter plaatse aan kunnen houden. Nu meldt de politie dat de aanhouding is verricht voor het verlaten van een plaats van ongeval en het rijden onder invloed van alcohol.

Ravage ongeval Bernhardlaan

Ravage ongeval Bernhardlaan

munneke.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 17:57

Erfgoedfonds verleent subsidie voor herstel Gebouw Nabij

Onlangs is voor het Gebouw Nabij aan het Lauraplein 2 door de gemeente Alphen aan den Rijn een subsidie toegekend uit de pot van het Erfgoedfonds. De stad en de omgeving heeft er belang bij het aanzien van het gebouw in oude glorie te herstellen en te behouden voor het nageslacht, zo luidde het argument. 

Advertorial Overige gisteren 16:35

Vrijwilligersmarkt op 26 oktober in het gemeentehuis

Op dinsdagavond 26 oktober organiseert Tom in de buurt samen met het nieuwe Vrijwilligerspunt een Vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis Alphen aan den Rijn. Organisaties brengen hier hun vrijwilligersvacatures onder de aandacht. Inwoners worden uitgenodigd om mogelijkheden te verkennen en vrijwilliger te worden. Komen dus! 

Dronefotografie gisteren 15:18

Alphen vanuit de lucht: een oase van groen in het Prinses IreneBos

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Prinses IreneBos, een natuurgebied van maar liefst 24 hectare groot.

Alphens Restaurantweek 2021 gisteren 12:53

De beste Argentijnse gerechten eet je bij El Caballo

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij El Caballo geniet je van de lekkerste authentieke Argentijnse gerechten.

Politiek gisteren 11:46

Voortaan ook kiezen voor ja/ja sticker

De brievenbussen kunnen, als het aan de Alphense gemeenteraad ligt, voortaan worden voorzien van een ja/ja sticker. Daarmee geeft de bewoner aan graag al het drukwerk te ontvangen.