Josh Walet

Bestuurder zonder geldig rijbewijs wil dronken de auto instappen, omstanders proberen hem tegen te houden

In de nacht van zaterdag op zondag probeerde een man op de Sportlaan een auto in te stappen om naar huis te rijden. Aangezien de man onder invloed van alcohol was én geen geldig rijbewijs had, grepen omstanders in.

Het koste omstanders een hoop moeite om de bestuurder ervan te weerhouden om onder invloed van alcohol en zonder geldig rijbewijs naar huis te rijden. Uiteindelijk kwam ook de politie ter plaatse. De bestuurder bleef zich ‘hinderlijk gedragen’, aldus de politie. Zij constateerden dat de man ‘erg onder invloed van alcohol’ was. Hierop hebben zij hem aangehouden voor openbaar dronkenschap.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Natuur, recreatie en reizen gisteren 18:07

Top 5 populairste bestemmingen in Azië

Laat jezelf onder dompelen in de rijke culturele tradities, proef de verrukkelijke gerechten en maak kennis met de gastvrije bevolking die je met open armen ontvangt. Of je nu een cultuurliefhebber, avonturier of natuurliefhebber bent, Azië heeft voor iedereen iets te bieden. Maak herinneringen die een leven lang meegaan terwijl je de wonderen van dit betoverende continent verkent. 333travel geeft je 5 van de mooiste en populairste bestemmingen in Azië.

Advertorial Politiek plein gisteren 13:39

9 december kledingruil bij Buurten &Zo

GroenLinks Alphen aan den Rijn organiseert op zaterdag 9 december een kledingruil voor dames en heren. Een gezellige middag van 12:30 tot 15:00 uur in Restaurant Buurten &Zo, waarop je een nieuwe outfit kan scoren zonder iets nieuws te kopen. Dit is dus hét moment om je kledingkast op te ruimen.