Josh Walet

Bestuurder zonder geldig rijbewijs wil dronken de auto instappen, omstanders proberen hem tegen te houden

In de nacht van zaterdag op zondag probeerde een man op de Sportlaan een auto in te stappen om naar huis te rijden. Aangezien de man onder invloed van alcohol was én geen geldig rijbewijs had, grepen omstanders in.

Het koste omstanders een hoop moeite om de bestuurder ervan te weerhouden om onder invloed van alcohol en zonder geldig rijbewijs naar huis te rijden. Uiteindelijk kwam ook de politie ter plaatse. De bestuurder bleef zich ‘hinderlijk gedragen’, aldus de politie. Zij constateerden dat de man ‘erg onder invloed van alcohol’ was. Hierop hebben zij hem aangehouden voor openbaar dronkenschap.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 16:49

Plan voor bescherming van cultuurhistorie valt goed

De plannen van wethouder Erik van Zuylen voor beleid rond cultuurhistorie vallen goed bij de Alphense politiek. De beheersverordening en het bestemmingsplan cultuur gaan beide als hamerstuk naar de gemeenteraad die dit beleid zal goedkeuren. Bij de plannen gaat het vooral om bescherming van historisch erfgoed.

Advertorial Kinderen vandaag 15:33

Theater Castellum geeft Mad Science V.I.Pakketje weg

Op zondag 6 februari gaat het er knallend aan toe in Castellum met de voorstelling Mad Science (5+). Het theater mag twee V.I.Pakketjes vol met proefjes en experimenten weggeven. 

Wonen en bouwen vandaag 12:10

Nieuwbouw Scala College officieel begonnen: eerste paal is de grond in

De eerste paal voor de nieuwbouw van het Scala College aan de Henry Dunantweg is de grond in. De realisatie van de nieuwbouw voor het Scala College is daarmee gestart. De bouw is in handen van Du Prie bouw & ontwikkeling. De oplevering wordt verwacht in juni 2023.