Bezemer
Advertorial Overige

Bezemer Fitness is de ‘beste fitnessclub van Nederland’

Vorig jaar koos de Publieksjury van de Dutch Fitness Awards de Alphense sportschool als ‘beste Fitnessclub van Nederland.’ De vraag is dus: hoe en waarom heeft Thijs Bezemer dat in een paar jaar tijd gerealiseerd? “Ik mag, samen met ons team, onze klanten gelukkig maken. Dat was de belangrijkste reden voor mij om met dit bedrijf te beginnen.”

“Net voordat ik met deze sportschool begon waren er in Alphen achter elkaar een paar gestopt. Iedereen verklaarde mij voor gek. Ik kwam zelf ook niet uit de fitness, maar uit de verkoop van software en van meubelen. Tóch ben ik hier in volle overtuiging ingestapt.” Voor Thijs was – en is – het grootste doel om iets te doen voor en met mensen. “Ik wil een gezellige sfeer, een schone zaak en veel persoonlijke aandacht geven. Zodat mensen hier met genoegen komen ontspannen bij inspanning.” Dat was nog geen vier jaar geleden. Inmiddels wordt zijn club door jong en oud bezocht en heeft hij de grootste fitnessclub die niet bij een keten hoort in Alphen neergezet.

Iedereen móet bewegen
Stil blijven zitten is niet gezond. In een fitnessclub kan iedereen de beweging halen die hij/zij nodig heeft. Bezemer Fitness heeft op drie verdiepingen en een dependance meer dan 1.500 m2 ruimte voor alle mogelijke activiteiten. “Wij hebben alles dat je van een goed voorziene club kunt verwachten in huis. Dat begint met het team van trainers. Zij kunnen in groeps- of privélessen de aandacht geven die je nodig hebt. Wij hebben 12 mensen in dienst en nog eens meer dan 10 trainers die bij ons hun groepen draaien.” Overigens trekken de verschillende soorten bezoekers zich aan elkaar op: “Dan staat er weer een bewonderende bejaarde naast een bodybuilder.”

Fitness is een trendgevoelige business
De groepen zijn gevarieerd, van jong tot zeer oud, en hebben spannende namen als Virtual BodyPump, Cross Bezemer Boxing, Zumba of Bellicon Move. “Trends volgen in Fitness is belangrijk. Omdat afwisseling belangrijk is om mensen in beweging te houden. Zowel voor de aardigheid, als voor de aandacht voor verschillende spiergroepen. Ik investeer daar met veel plezier in. Als zelfstandig ondernemer heb ik daarin ook een voorsprong op de ketenbedrijven.” Zo heeft Thijs snel gereageerd op de yogadoeken. “Die schroeven wij hier binnenkort aan het plafond.”

Goede mensen voor een goed lopend bedrijf
“Er is een moment geweest dat ik mijzelf over de kop dreigde te werken,” vertelt Thijs, “ik was toen precies aan het doen wat ik niet wilde: maximale uren draaien, overal bovenop willen zitten en de hele tijd beheerst gefrustreerd. Ik heb de zaak een maand aan het team overgelaten. Dat bleef – uiteraard, zeg ik nu – gewoon goed gaan. Ik hoop dat ik mijn team nu dat vertrouwen dubbel en dwars teruggeef. Je doet het uiteindelijk met zijn allen. En dat is precies waar onze clubleden blij van worden.”


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.

Blog Sport vandaag 12:26

Alphense Boys zondag speelt niet

De wedstrijd Hollandia – Alphense Boys die aanstaande zaterdag gespeeld zou worden gaat niet door. De reden daarvan is even zeldzaam als triest.  

Verkeer en vervoer vandaag 11:38

Hoge punctualiteit voor R-Net

R-Net is punctueel in Alphen. Bijna 100 procent van de treinen kwam op tijd op het station in Alphen aan.  

Advertorial Algemeen vandaag 10:35

Circle4life sponsordiner bij Maggie Blue

It was all a dream. Deze tekst staat op de muurschildering in restaurant Maggie Blue. Je vraagt je meteen af: wie droomde dat en hoe zag die droom eruit?

Politiek vandaag 09:55

Alphen aan den Rijn sluit vier buurtcentra in de gemeente

Vier buurtcentra sluiten eerdaags hun deuren: Het Anker in Hazerswoude Rijndijk en in Alphen aan den Rijn Wijkcentrum Ridderveld, Wielewaal en Westerhove. De buurthuisfuncties worden in een andere locatie ondergebracht.