Advertorial Cultuur

Bezoekers Castellum maken vlog van succesvolle première Titanic de Musical

Op 10 en 11 mei meert de Titanic af aan het Rijnplein en staat de musical in Castellum. Naar aanleiding van de winactie die Castellum organiseerde, bezochten Jari en Puck als VIP de feestelijke première in Almere en ze legden hun belevenissen vast in een vlog! 

De blauwe loper werd onlangs uitgerold voor de galapremière van TITANIC de musical. Pers en publiek, waaronder tout bekend Nederland, verzamelden zich voor de uitvoering van deze indrukwekkende Broadway hit. De show eindigde in een minutenlang durende staande ovatie voor de cast, crew en creatives.

Kaarten voor Titanic de Musical zijn vanaf nu te koop via www.theatercastellum.nl.

De pers over Titanic de Musical:
Hoewel we allemaal weten hoe het destijds in 1912 met dit onfortuinlijke passagiersschip afliep, de voorstelling toch spannend blijft. Dat komt vooral door de dramaturgisch knappe opbouw." - de Volkskrant

"Mariska van Kolck en Han Oldigs ontroeren als het welgestelde echtpaar Straus, dat door voor elkaar te kiezen automatisch de dood verkiest." - Theaterkrant

"Het is genieten van de mooie meerstemmige koorarrangementen." - Trouw

"De musical, met muziek en liedteksten van Maury Yeston en een script van Peter Stone, won niet voor niets ook al een Tony Award voor beste muziek." - Telegraaf 


Meer nieuws

Blog Politiek vandaag 19:59

MINERVA Sop, kool en geit

Het was echte politiek donderdagavond tegen middernacht. Het zwaard van Damocles, de kwestie Gnephoekpolder die al jaren boven de coalitie van Nieuw Elan, CDA en GroenLinks hangt, is dan net gevallen. GroenLinks kondigt na een schorsing aan op te stappen.

Evenementen vandaag 19:15

Topacts bij Zomerspektakel aan het Meer op 3 juni 2022

“Het is eindelijk zover”, vertelt bestuursvoorzitter van het Zomerspektakel aan het Meer Stanley de Looze enthousiast. “Op zaterdag 29 januari 2022 starten we met de kaartverkoop van de tickets voor vrijdag 3 juni 2022. Dan hebben we een dijk van een line-up staan. Die avond staat Cesar Zuiderwijk met DrumDemons op het podium als eerbetoon aan de Golden Earring. Daarna speelt Anouk gevolgd door Snelle, met zijn band ‘de lieve jongens’. Kensington sluit de avond af. Voor slechts € 45 garanderen wij een topavond.” 

Evenementen vandaag 16:00

20 van Alphen ook dit jaar afgelast: “Een zware beslissing”

Het had één groot feest moeten worden op zondag 13 maart 2022. Dan zou namelijk de 20 van Alphen plaatsvinden. Maar helaas, ook dit jaar heeft de organisatie moeten besluiten om het hardloopevenement te annuleren. Een flinke domper.