Grieks Restaurant Olypmia

Bezoekers Grieks Restaurant Olympia “vergeten” af te rekenen

Op zaterdag 16 september zijn twee bezoekers van Grieks Restaurant Olympia in de Raadhuisstraat “vergeten” af te rekenen. Het management van het restaurant doet nu een beroep op getuigen om te helpen bij het identificeren van de betrokken personen.

Toen de twee klanten afgelopen zaterdag van hun diner hadden genoten in Grieks Restaurant Olympia zijn zij na het nuttigen van hun maaltijd vertrokken zonder hun rekening te betalen. Het restaurantpersoneel ontdekte al snel dat er een onbetaalde rekening was. Het management heeft op hun Facebookpagina een bericht geplaatst met het verzoek aan de bezoekers om alsnog te komen afrekenen.

Olympia heeft beveiligingscamera's geïnstalleerd en het management hoopt middels die beelden de identiteit van de betrokken personen te achterhalen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politie en handhaving gisteren 15:55

Politie waarschuwt tegen ‘Gossip Girl’ accounts in de Week Tegen Pesten

Deze week is het de Week Tegen Pesten. De Alphense politie stelt een chat open om over pesten te kunnen praten. Zeker nu er ook ‘Gossip Girl’ accounts door heel Nederland opduiken. Scholen in Alphen aan den Rijn waarschuwen leerlingen en ouders van dit fenomeen.

Advertorial Film gisteren 12:51

Deze week te zien in bioscoop Castellum

Heb je geen ticket kunnen bemachtigen voor ‘The Eras Tour’ van Taylor Swift? Geen zorgen, want Theater Castellum vertoont vanaf 13 oktober het concert vier weken lang in de bioscoop! De zangeres verbreekt record na record. Alle concerten waren razendsnel uitverkocht en ook de film veroorzaakte in de VS een stormloop op kaarten.

Gemeente gisteren 11:36

Verkiezingen leggen druk op gemeenten, ministerie neemt maatregelen

Minister Hugo de Jonge heeft onlangs een evaluatie van de provinciale staten- en waterschapsverkiezingen van afgelopen 15 maart aangeboden aan de Tweede Kamer. Hieruit blijkt dat de verkiezingen een zeer grote druk hebben gelegd op gemeenten. Het kabinet neemt maatregelen.