Bezoekers verplaatsen hekken bij parkeerplaats Zegerplas

De gemeente heeft uit voorzorg diverse parkeerplaatsen in Alphen afgesloten, maar niet alle bezoekers lijken die boodschap meegekregen te hebben. 

De komende dagen is het mooi weer buiten, maar om ervoor te zorgen dat het coronavirus zich niet verder verspreid, is het belangrijk om zoveel mogelijk thuis van de zon te genieten. "Geniet alleen in jouw eigen omgeving van het weer. Ga dus niet naar drukke plekken, zoals Park Zegersloot, Bentwoud en Europapark. Wij sluiten de parkeerplaatsen bij Park Zegersloot en Bentwoud af", aldus de gemeente. 

Maar bij sommige bezoekers lijkt deze boodschap niet helemaal overgekomen te zijn. De hekken bij één van de parkeerplaatsen bij de Zegerplas zijn namelijk opzijgeschoven. Hierdoor komen er steeds meer bezoekers naar de Zegerplas die hun auto op die parkeerplaats neerzetten.

IMG-20200404-WA0004.jpg

Foto's: Josh Walet


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Vakantie

Hoewel de grenzen opengaan en de vliegtuigen worden afgestoft, denk ik toch dat er veel meer mensen dan andere jaren gewoon thuis vakantie gaan vieren. Dat mag geen probleem zijn, want er is een mooie warme zomer voorspeld.

Evenementen gisteren 18:14

Na regen komt zonneschijn… in 2021 weer naar Zomerspektakel

“Alsof het zo heeft moeten zijn dat de weergoden het dit weekend laten afweten”, zegt Stanley de Looze ondertussen kijkend naar een bewolkte en grauwe lucht. Het is voor nu goed dat het Zomerspektakel aan het Meer is doorgeschoven naar volgend jaar, doelend op de bak regen die vrijdagmorgen uit de lucht kwam vallen. Maar het blijft wel een gemis. 

Advertorial Horeca gisteren 14:42

Sportsbar Alphen opent de deuren

Ouderwets gezellig sport kijken met vrienden en een drankje. Een sporthonk vol gezelligheid en lawaai, het mag weer! De Sportsbar Alphen gaat open, daar hebben ze lang op moeten wachten.

Wonen en bouwen gisteren 13:53

110 leerlingen ontwerpen hun eigen duurzame wijk

Ruim 110 leerlingen van twee scholen uit de regio zijn dit jaar de uitdaging aangegaan om een duurzame wijk te ontwerpen. Na een online kick-off in maart van dit jaar gingen de leerlingen in teams aan de slag. Zij bedachten creatieve oplossingen voor een toekomstbestendige wijk in de polder Gnephoek. Op 11 juni wordt tijdens de online finale het winnende team bekendgemaakt.

Overige gisteren 13:10

Vrouwelijke DJ’s verbreken wereldrecord langste female DJ-marathon

Op donderdag 4 juni hebben 137 vrouwelijke DJ’s het wereldrecord van langste female DJ-marathon verbroken. Ze hebben 7 dagen lang, 24 uur per dag non-stop muziek hebben gedraaid in DJ School Alphen. Met deze wereldrecordpoging wilden de organisatoren onder andere benadrukken dat er genoeg ‘DJane’s’ zijn die het DJ-vak verstaan.