Josh Walet

Bezoekersaantallen in Parkvilla weer terug naar maximaal 30

Twee weken geleden kreeg Parkvilla nog te horen dat Veiligheidsregio Hollands Midden toestemming had gegeven voor meer dan 30 bezoekers bij theatervoorstellingen in het Alphense culturele centrum. Dit goede nieuws was door de aangescherpte maatregelen echter van korte duur.

Het team van Parkvilla keek dinsdagavond gespannen naar de persconferentie over de coronamaatregelen. Hoewel het een domper is dat er niet meer bezoekers zijn toegestaan, is het culturele centrum in ieder geval wel blij dat ze nog open mogen blijven. “We zijn blij dat onze theatervoorstellingen door kunnen blijven gaan. In het theater mogen we 30 bezoekers ontvangen”, aldus Parkvilla.

De cursussen die bij Parkvilla worden gegeven kunnen ook doorgang vinden, uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter. Voorafgaand aan de film- en theatervoorstellingen is de foyer open voor een drankje ‘to go’, wat betekent dat de consumptie genuttigd mag worden in de zaal. Vanwege het sluiten van horecagelegenheden mag er niet meer worden plaatsgenomen in de foyer.

“Gastvrijheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Alle bezoekers willen we in ons gebouw een veilige omgeving bieden en we passen de door de overheid ingestelde preventiemaatregelen toe.” Daarom vraagt Parkvilla iedereen om een mondkapje te dragen in de publieke ruimtes.

Kijk voor een overzicht van alle coronamaatregelen op Parkvilla.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 10:43

Maskne is in opmars: “Acne door het gebruik van mondkapjes komt steeds vaker voor”

Op dit moment verandert er een hoop in ons leven door het coronavirus, zo is het advies om zo veel mogelijk thuis te blijven en moet iedereen in openbare ruimtes een mondkapje dragen. Bij dat laatste ontstaat het probleem van Maskne. Bij Complete Skincare weten ze als geen ander hoe ze dat kunnen verhelpen.

Coronavirus in Alphen vandaag 09:56

GGD Hollands Midden waarschuwt voor commerciële coronatesten

Op meerdere plekken in het land duiken bedrijven op die tegen betaling coronatesten aanbieden. Veel van deze bedrijven werken echter met andere type testen, die volgens het RIVM niet te vertrouwen zijn. Daarom waarschuwt GGD Hollands Midden nu voor dit soort testen.

Verkeer en vervoer vandaag 09:05

Eisenhowerlaan vanaf 20:00 uur afgesloten, omleiding via Horstenbuurt

Van donderdag 22 oktober 20:00 uur tot en met maandag 26 oktober 06:00 uur is de Eisenhowerlaan in Alphen afgesloten voor al het verkeer. Het gaat om het gedeelte tussen de Burgemeester Bruins Slotsingel en de Horstenweg (parkeerplaats Herenhof).

Politiek gisteren 19:09

"Onwijs goed concept voegt iets toe aan de samenleving"

De combinatie van een zwembad, een buurthuis en een vitaliteitscentrum is volgens directeur Remco Pielstroom een goed idee voor zwembad De Hoorn. In plaats van een niet rendabel buitenbad kan een combinatie van functies iets toevoegen aan de samenleving.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 17:21

Op pad met de elektrische Mazda MX-30: een unieke rijervaring in een stoere auto

Elektrische auto’s zijn bezig aan een flinke opmars. Toch zijn er nog veel mensen die de voorkeur geven aan een schakelbak, voornamelijk vanwege het opladen en een beperktere actieradius. Maar wegen de voordelen van een elektrische auto niet zwaarder? Wij testten het uit met de eerste 100 procent elektrische auto van Mazda, de MX-30.