Josh Walet

Bezoekersaantallen in Parkvilla weer terug naar maximaal 30

Twee weken geleden kreeg Parkvilla nog te horen dat Veiligheidsregio Hollands Midden toestemming had gegeven voor meer dan 30 bezoekers bij theatervoorstellingen in het Alphense culturele centrum. Dit goede nieuws was door de aangescherpte maatregelen echter van korte duur.

Het team van Parkvilla keek dinsdagavond gespannen naar de persconferentie over de coronamaatregelen. Hoewel het een domper is dat er niet meer bezoekers zijn toegestaan, is het culturele centrum in ieder geval wel blij dat ze nog open mogen blijven. “We zijn blij dat onze theatervoorstellingen door kunnen blijven gaan. In het theater mogen we 30 bezoekers ontvangen”, aldus Parkvilla.

De cursussen die bij Parkvilla worden gegeven kunnen ook doorgang vinden, uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter. Voorafgaand aan de film- en theatervoorstellingen is de foyer open voor een drankje ‘to go’, wat betekent dat de consumptie genuttigd mag worden in de zaal. Vanwege het sluiten van horecagelegenheden mag er niet meer worden plaatsgenomen in de foyer.

“Gastvrijheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Alle bezoekers willen we in ons gebouw een veilige omgeving bieden en we passen de door de overheid ingestelde preventiemaatregelen toe.” Daarom vraagt Parkvilla iedereen om een mondkapje te dragen in de publieke ruimtes.

Kijk voor een overzicht van alle coronamaatregelen op Parkvilla.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 17:08

Buitenbad zwembad De Hoorn vanaf vrijdag geopend voor Winterzwemmen

Vanaf vrijdag 22 januari is het buitenbad van zwembad De Hoorn geopend voor winterzwemmen. Mensen die behoefte hebben aan een duik in het warme water kunnen zwemmen in het buitenbad. Zwembad De Hoorn volgt hiermee het voorbeeld van De Mirandabad in Amsterdam dat al enkele weken geopend is.

Algemeen vandaag 16:04

Veertien zwaaistenen als verbindingsfactor in de Alphense Edelstenenbuurt

In september 2020 werd Joke Amelunxen, coördinator van stuurgroep De Blije Wijk, getipt over de projecten van Kern met Pit, een organisatie die mensen uitdaagt om binnen een jaar hun droom voor de buurt waar te maken. ‘’We wilden altijd al iets doen voor onze buurt, al snel kwam het idee van de zwaaistenen naar boven bij de Stuurgroep.''

Advertorial Horeca vandaag 15:09

Goede voornemens makkelijker volhouden?

In deze rare, stressvolle tijden willen veel mensen ook goed voor zichzelf (blijven) zorgen. Dus hebben we allemaal weer goede voornemens. Maar ondertussen hebben we het ook allemaal drukker dan ooit met het combineren van werk en thuis-onderwijs, en zijn sportscholen gesloten. Hoe zorg je dan dat je toch zonder al te veel moeite goed voor jezelf kan blijven zorgen?