Josh Walet
Advertorial Horeca

Bij Hen en de Schaapskooi bezorgen nu ook bij jou thuis

Sinds de sluiting van de horeca, spelen steeds meer restaurants in op het thuisbezorgen van de lekkerste gerechten. Ook Bij Hen en de Schaapskooi zijn nu gestart met bezorgen. Goed nieuws voor jou! Want je kan nu de heerlijkste pannenkoeken, kippetjes en borrelplanken bij jou thuis laten bezorgen.

Dit weekend geen zin of tijd om te koken en lekker makkelijk doen? Je kunt in deze tijden gewoon blijven genieten van de pannenkoeken en andere gerechten van de Schaapskooi en Bij Hen. Met twee uitgebreide kaarten zit er voor iedereen wel iets lekkers bij. Bovendien komen de Schaapskooi en Bij Hen de gerechten snel (en warm) bij jou thuisbezorgen. Eet smakelijk alvast!

Schaapskooi: geen pannenkoek gek genoeg

Van een ordinaire pannenkoek met stroop tot een pannenkoek met gekruid gehakt, zongedroogde tomaat, olijven en Parmezaanse kaas. Het kan allemaal! Ook voor de kinderen is er genoeg keuze in de vorm van een kleine pannenkoek. Toch geen zin in een pannenkoek, maar de rest van de familie wel? Kies dan voor een kip op stok, een Mexicaanse wrap of een heerlijke salade met kip.

Bij Hen: lekker thuis aan de keukentafel of op de bank

Ook bij Bij Hen is er genoeg keuze voor de hele familie. Je kan niet alleen kiezen tussen de heerlijke kippetjes van Bij Hen, maar ook voor verschillende vis-, andere vlees- en vegetarische gerechten. Zo staat er op de menukaart onder andere een lekkerbekje, Thaise spareribs en een heerlijke truffelrisotto. Maar uiteraard is er nog veel meer te vinden Bij Hen.

Bestel bijvoorbeeld een heerlijke ‘high wine at home’ voor twee personen. Dan ontvang je een fles Sungate California Chardonnay (wit), of Sungate California Cabernet Sauvignon (rood) met diverse hapjes. Ben je meer een fan van Gin tonic? Bestel dan de ‘Gin tonic experience’. Hierbij ontvang je een Sir Edmond Gin-tonic en Hendrick’s Gin-tonic per persoon met diverse borrelhapjes.

Wil jij ook thuis genieten van de gerechten uit een van de twee topkeukens? Bestel dan snel via www.schaapskooithuis.nl of via www.bijhenthuis.nl en wellicht waag jij je vanavond nog aan deze heerlijke gerechten!


Meer nieuws

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 11:49

Rijschool Toppie zoekt gedreven rij-instructeurs voor hun team

Rijschool Toppie, een rijschool in Alphen aan den Rijn, is op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Het behalen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in het leven van velen, en Rijschool Toppie streeft ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken door hoogwaardige begeleiding te bieden.

Feestdagen vandaag 10:01

Bekijk hier alle activiteiten voor Koningsdag 2024!

Dit weekend viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat jij kunt doen zaterdag? Lees snel verder!

Advertorial Evenementen vandaag 09:07

Word vriend van het Bevrijdingsfestival

Het is bijna zover. Op 5 mei vieren we onze vrijheid met het gratis Bevrijdingsfestival in het centrum van Alphen. Vind jij het belangrijk om elk jaar stil te blijven staan bij onze vrijheid? En houd je ook van een feestje? Word dan Vriend van het Bevrijdingsfestival en doneer eenmalig een bedrag naar keuze.

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.