Josh Walet
Advertorial Horeca

Bij Hen en de Schaapskooi bezorgen nu ook bij jou thuis

Sinds de sluiting van de horeca, spelen steeds meer restaurants in op het thuisbezorgen van de lekkerste gerechten. Ook Bij Hen en de Schaapskooi zijn nu gestart met bezorgen. Goed nieuws voor jou! Want je kan nu de heerlijkste pannenkoeken, kippetjes en borrelplanken bij jou thuis laten bezorgen.

Dit weekend geen zin of tijd om te koken en lekker makkelijk doen? Je kunt in deze tijden gewoon blijven genieten van de pannenkoeken en andere gerechten van de Schaapskooi en Bij Hen. Met twee uitgebreide kaarten zit er voor iedereen wel iets lekkers bij. Bovendien komen de Schaapskooi en Bij Hen de gerechten snel (en warm) bij jou thuisbezorgen. Eet smakelijk alvast!

Schaapskooi: geen pannenkoek gek genoeg

Van een ordinaire pannenkoek met stroop tot een pannenkoek met gekruid gehakt, zongedroogde tomaat, olijven en Parmezaanse kaas. Het kan allemaal! Ook voor de kinderen is er genoeg keuze in de vorm van een kleine pannenkoek. Toch geen zin in een pannenkoek, maar de rest van de familie wel? Kies dan voor een kip op stok, een Mexicaanse wrap of een heerlijke salade met kip.

Bij Hen: lekker thuis aan de keukentafel of op de bank

Ook bij Bij Hen is er genoeg keuze voor de hele familie. Je kan niet alleen kiezen tussen de heerlijke kippetjes van Bij Hen, maar ook voor verschillende vis-, andere vlees- en vegetarische gerechten. Zo staat er op de menukaart onder andere een lekkerbekje, Thaise spareribs en een heerlijke truffelrisotto. Maar uiteraard is er nog veel meer te vinden Bij Hen.

Bestel bijvoorbeeld een heerlijke ‘high wine at home’ voor twee personen. Dan ontvang je een fles Sungate California Chardonnay (wit), of Sungate California Cabernet Sauvignon (rood) met diverse hapjes. Ben je meer een fan van Gin tonic? Bestel dan de ‘Gin tonic experience’. Hierbij ontvang je een Sir Edmond Gin-tonic en Hendrick’s Gin-tonic per persoon met diverse borrelhapjes.

Wil jij ook thuis genieten van de gerechten uit een van de twee topkeukens? Bestel dan snel via www.schaapskooithuis.nl of via www.bijhenthuis.nl en wellicht waag jij je vanavond nog aan deze heerlijke gerechten!


Meer nieuws

Overige vandaag 15:05

Oud-Alphenaar Raymond de Looze publiceert zelfhulpboek dat nét even anders is dan anders

Tijdens de coronacrisis zitten veel mensen in de reflectiestand: wat wil ik nou eigenlijk, wat betekent dit voor mij en waar sta ik nu? Dat bracht oud-Alphenaar Raymond de Looze op het idee om een zelfhulpboek te schrijven, maar dan alleen net even anders. “Het vertrekpunt van DIY Goeroe is dat alleen jij kunt bepalen wat jou helpt.”

Romeinen vandaag 11:55

ROMEINEN Boomstamkano

Tijdens de bouw van Ipse de Bruggen in Zwammerdam zijn drie Romeinse vrachtschepen en drie Romeinse boomstamkano's gevonden. De grote transportschepen voeren over de Rijn met hun goederen. De boomstamkano's werden gebruikt door vissers.

Overige vandaag 09:35

Gemeentehuis van Alphen te zien in serie Keizersvrouwen

Zoek je nog wat om te doen deze zondag? Kijk dan de serie Keizersvrouwen op Netflix. Daar kun je namelijk het gemeentehuis van Alphen in zien. Al gelijk in de eerste aflevering speelt een scène zich af op de iconische trappen in het Alphense gemeentehuis.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:17

Alphenaren twijfelen of ze zich zullen inenten met coronavaccin

Wereldwijd wordt er onderzoek gedaan naar vaccins tegen het nieuwe coronavirus. De eerste vaccins tegen corona worden in de komende maanden verwacht. Wij vroegen Alphenaren of zij van plan zijn om zich te laten inenten.