Advertorial Economie

Bij Hen organiseert minigolftoernooi voor jong en oud in meivakantie

Op woensdagmiddag 1 mei organiseert Bij Hen, gelegen in recreatiepark Zegersloot, een minigolftoernooi voor jong en oud. Opa’s, oma’s, papa’s, mama’s en natuurlijk kinderen zijn van harte welkom om een leuke familiemiddag te beleven.

Om 14.30 uur start het toernooi. Teams van maximaal 4 personen doorlopen alle 18 holes van de minigolfbaan en houden zelf de scores bij op het scoreformulier.

Leuke prijzen
Het totaal aantal punten per team wordt opgeteld om aan het einde van de middag een prijs uit te kunnen reiken voor de beste teams. Maar ook voor de beste spelers van de dag zal er een mooie prijs zijn.

Inschrijven
Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 14.00 uur bij Bij Hen. Teams mogen uit maximaal 4 personen bestaan. Grotere families kunnen meerdere teams inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,50 per persoon. Dit is inclusief sticks, balletjes, scoreformulieren en limonade, koffie of thee na afloop.

Bij Hen Bistrobar / Minigolf:
Burg. Bruins Slotsingel 9 - 2403 NC Alphen aan den Rijn - Tel. 0172 820002


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 09:49

Werken als wijkverpleegkundige bij ActiVite

Sophie en Floor werken als wijkverpleegkundige bij ActiVite. Samen met hun collega’s zetten ze zich elke dag weer in voor de beste zorg. Wat adviseren zij als iemand als wijkverpleegkundige wil werken?

Calamiteiten gisteren 17:16

Gevluchte bestuurder blijkt 27-jarige man uit Boskoop

In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 januari reed een bestuurder van een personenauto tegen een boom aan, waarna de bestuurder op de vlucht sloeg. Uit onderzoek van de politie blijkt dat de eigenaar van de auto een 27-jarige man uit Boskoop is.

Rechtszaak gisteren 16:32

Verdachte in verkrachtingszaak blijft voorlopig vastzitten

Op 30 september 2019 verkrachtte een 26-jarige verdachte een vrouw in Kerk en Zanen. Volgens de verdachte ging het niet om een verkrachting, de vrouw zou zelf van harde seks houden. Het Openbaar Ministerie (OM) en de Haagse rechtbank geloofden het verhaal van de verdachte niet.

Blog Opinie gisteren 15:53

Geen tegenstand voor slordig spelend ARC

ARC moest zaterdag in principe een makkie hebben aan het bezoekende Achilles’29. De opponent uit Groesbeek met louter onuitspreekbare namen pakte dit seizoen immers slechts een punt. Ondanks het feit dat de thuisclub slordig en in een veel te laag tempo speelde, werd het ook een simpele overwinning.

Overige gisteren 15:17

Muse: een nieuw gedicht van de Alphense stadsdichter

Afgelopen weekend vond het Open Podium Alphen (OPA) plaats bij Soos aan den Rijn. De avond stond in het teken van Poetry meets Blues. De Alphense stadsdichter Lisa Veldkamp heeft hierover een gedicht gemaakt.