Advertorial Economie

Bij Hen organiseert minigolftoernooi voor jong en oud in meivakantie

Op woensdagmiddag 1 mei organiseert Bij Hen, gelegen in recreatiepark Zegersloot, een minigolftoernooi voor jong en oud. Opa’s, oma’s, papa’s, mama’s en natuurlijk kinderen zijn van harte welkom om een leuke familiemiddag te beleven.

Om 14.30 uur start het toernooi. Teams van maximaal 4 personen doorlopen alle 18 holes van de minigolfbaan en houden zelf de scores bij op het scoreformulier.

Leuke prijzen
Het totaal aantal punten per team wordt opgeteld om aan het einde van de middag een prijs uit te kunnen reiken voor de beste teams. Maar ook voor de beste spelers van de dag zal er een mooie prijs zijn.

Inschrijven
Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 14.00 uur bij Bij Hen. Teams mogen uit maximaal 4 personen bestaan. Grotere families kunnen meerdere teams inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,50 per persoon. Dit is inclusief sticks, balletjes, scoreformulieren en limonade, koffie of thee na afloop.

Bij Hen Bistrobar / Minigolf:
Burg. Bruins Slotsingel 9 - 2403 NC Alphen aan den Rijn - Tel. 0172 820002


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport gisteren 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente gisteren 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen 14 sep. 2019 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca 14 sep. 2019 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!