Bij Hen

Bij Hen plaatst nieuwe speeltoestellen

Bistrobar Bij Hen heeft nieuwe speeltoestellen geplaatst voor de kinderen. Ideaal als het weer perfect is om buiten te spelen, zoals deze week!

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de nieuwe speeltuin van Bij Hen. "En we zijn nog niet klaar, volgend jaar willen we nog verder uitbreiden. Dan wordt het een echt groot speelpark", legt Viviënne uit. "Jij kan genieten van lekker eten en een verfrissend drankje in een ontspannen sfeer, terwijl de kids ongestoord kunnen genieten in onze speeltuin." 

Viviënne benadrukt dat het voor iedereen fijn is bij Bij Hen. "Hoe jong of oud je ook bent." In de nieuwe speeltuin kunnen kinderen zich vermaken op een groot springkussen, glijbanen, schommels en allerlei toestellen waar ze op kunnen klimmen en klauteren. Ook kunnen de kinderen nog een balletje slaan op de minigolf-baan.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 09:49

Werken als wijkverpleegkundige bij ActiVite

Sophie en Floor werken als wijkverpleegkundige bij ActiVite. Samen met hun collega’s zetten ze zich elke dag weer in voor de beste zorg. Wat adviseren zij als iemand als wijkverpleegkundige wil werken?

Calamiteiten gisteren 17:16

Gevluchte bestuurder blijkt 27-jarige man uit Boskoop

In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 januari reed een bestuurder van een personenauto tegen een boom aan, waarna de bestuurder op de vlucht sloeg. Uit onderzoek van de politie blijkt dat de eigenaar van de auto een 27-jarige man uit Boskoop is.

Rechtszaak gisteren 16:32

Verdachte in verkrachtingszaak blijft voorlopig vastzitten

Op 30 september 2019 verkrachtte een 26-jarige verdachte een vrouw in Kerk en Zanen. Volgens de verdachte ging het niet om een verkrachting, de vrouw zou zelf van harde seks houden. Het Openbaar Ministerie (OM) en de Haagse rechtbank geloofden het verhaal van de verdachte niet.

Blog Opinie gisteren 15:53

Geen tegenstand voor slordig spelend ARC

ARC moest zaterdag in principe een makkie hebben aan het bezoekende Achilles’29. De opponent uit Groesbeek met louter onuitspreekbare namen pakte dit seizoen immers slechts een punt. Ondanks het feit dat de thuisclub slordig en in een veel te laag tempo speelde, werd het ook een simpele overwinning.

Overige gisteren 15:17

Muse: een nieuw gedicht van de Alphense stadsdichter

Afgelopen weekend vond het Open Podium Alphen (OPA) plaats bij Soos aan den Rijn. De avond stond in het teken van Poetry meets Blues. De Alphense stadsdichter Lisa Veldkamp heeft hierover een gedicht gemaakt.