Bij Hen

Bij Hen plaatst nieuwe speeltoestellen

Bistrobar Bij Hen heeft nieuwe speeltoestellen geplaatst voor de kinderen. Ideaal als het weer perfect is om buiten te spelen, zoals deze week!

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de nieuwe speeltuin van Bij Hen. "En we zijn nog niet klaar, volgend jaar willen we nog verder uitbreiden. Dan wordt het een echt groot speelpark", legt Viviënne uit. "Jij kan genieten van lekker eten en een verfrissend drankje in een ontspannen sfeer, terwijl de kids ongestoord kunnen genieten in onze speeltuin." 

Viviënne benadrukt dat het voor iedereen fijn is bij Bij Hen. "Hoe jong of oud je ook bent." In de nieuwe speeltuin kunnen kinderen zich vermaken op een groot springkussen, glijbanen, schommels en allerlei toestellen waar ze op kunnen klimmen en klauteren. Ook kunnen de kinderen nog een balletje slaan op de minigolf-baan.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport gisteren 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente gisteren 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen 14 sep. 2019 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca 14 sep. 2019 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!