Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Bij Toyota Van Ekris Alphen a/d Rijn zijn ze een beetje gek geworden!

Wordt het een vakantie in eigen land? Of misschien een roadtrip door Europa? Waar u deze zomer ook heen gaat, een goede voorbereiding begint met de zomercheck. De monteurs van Toyota van Ekris Alphen a/d Rijn controleren dan alle cruciale punten, zoals de accu, vloeistoffen en bandenspanning.

Uw voordeel

Speciaal voor de vestiging in Alphen a/d Rijn, heeft Van Ekris een nieuwe actie in het leven geroepen! Bij Toyota van Ekris in Alphen a/d Rijn krijg je namelijk een aircocheck cadeau t.w.v. € 19,95 bij het laten uitvoeren van de zomercheck voor maar € 29,95.

foto zomercheck
Op de foto: Yacintha, Jolanda, Erwin en Chris

Tijdens de zomercheck worden de volgende punten gecontroleerd

 1. Voorruit reinigen en controleren op beschadigingen
 2. Ruitenwissers voor en achter
 3. Accu
 4. Spanning en staat multiriem/V-snaar
 5. Niveau en kwaliteit koelvloeistof
 6. Koelsysteem, inclusief radiateur (visueel)
 7. Niveau en kwaliteit remvloeistof
 8. Niveau motorolie
 9. Niveau stuurbekrachtigingsvloeistof
 10. Niveau ruitensproeiervloeistof en de afstelling van de sproeiers
 11. Remblokdikte en schijven voor en achter
 12. Werking schokdempers
 13. Uitlaat op gasdichtheid
 14. Bandenspanning en profieldiepte (incl. reservewiel) *
 15. Werking en afstelling verlichting

De aircocheck zorgt ervoor dat je overal fris aankomt

In de zomer is een goedwerkende airco wel zo prettig. Met de aircocheck controleren we de airconditioning, zodat u gegarandeerd koel de zomer doorgaat. Genieten van schone, frisse lucht in uw auto? Laat dan voor slechts € 19,95 de aircocheck uitvoeren. Daarnaast kunnen we bij een stinkende airco uw airco reinigen, kosten € 49,95.

Plan uw afspraak nu telefonisch via 0172 571 437 of via de werkplaatsplanner https://www.vanekris.nl/service/werkplaatsafspraak

Toyota Van Ekris, de Toyota dealer voor Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota dealer van de omgeving Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Nieuwveen, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat. ‘’Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres!’’

Altijd een vestiging in de regio met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. Bekijk ook eens de site www.vanekris.nl.


Meer nieuws

Wonen en bouwen gisteren 15:51

Onderhoud aan de ruiterroute Zegersloot-Zuid

De gemeente Alphen aan den Rijn start maandag 10 oktober met onderhoudswerkzaamheden aan ruiterroute Zegersloot. Dit op aanvraag van veel verschillende partijen, waaronder hippisch centrum ‘Zeegersloot’.

Verkeer en vervoer gisteren 14:49

GO Sharing start met elektrische deelfietsen in Alphen aan den Rijn

Deelvervoerbedrijf GO Sharing is vandaag begonnen met het plaatsen van 40 elektrische deelfietsen in Alphen aan den Rijn. Het bedrijf verkreeg hier eerder een vergunning voor, naast het aanbieden van hun elektrische deelscooters. De e-bikes zijn bedoeld voor de actieve, kortere rit van A naar B, of als laatste vervoersmiddel naar de eindbestemming van een langere reis.

Advertorial Horeca gisteren 13:53

Wat maak je menu: Restaurant de Lelie in een nieuw jasje

Hét restaurant van Kerk en Zanen, Restaurant de Lelie, bestaat inmiddels al bijna dertig jaar. Sinds donderdag 29 september hebben zij een nieuwe menukaart. Maar wist je ook dat ze meer te bieden hebben dan alleen een avondje uiteten gaan?

Wonen en bouwen gisteren 12:59

Meedenken met wooncomplex in het Bospark

Zoals eerder aangegeven komt er een levendig en levensloopbestendig wooncomplex in het Bospark in Alphen aan den rijn. Het gaat om 120 appartementen voor senioren. Om het complex optimaal in te delen mogen mensen meedenken.