Nico Drost ChristenUnie
Advertorial Politiek plein

Bijeenkomst ChristenUnie: de kracht van christelijke politiek

Op 27 november 2023 organiseert het bestuur van de ChristenUnie, kieskring Alphen en Nieuwkoop, een bijeenkomst met Tweede kamerlid Nico Drost.  Hij zal een inspirerend verhaal houden over de kracht van christelijke politiek

Het bestuur van ChristenUnie Alphen aan den Rijn nodigt jou uit voor de lezing van Nico Drost. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 27 november om 20:15 uur in de Adventskerk, Julianastraat 69, Alphen aan den Rijn. Als je geen lid bent van de ChristenUnie ben je ook welkom. De avond zal rond 21:45 uur afgelopen zijn. Na afloop is er een gezellige nazit met een hapje en drankje. 

ChristenUnie

De ChristenUnie Alphen aan den Rijn is een politieke partij van christenen. In de gemeente Alphen aan den Rijn  leveren ze al jarenlang een bijdrage aan het gemeentebestuur. ChristenUnie wil politiek bedrijven met als basis de normen en waarden vanuit de Bijbel. Ze willen een politiek waarin de relaties tussen mensen centraal staan. 


Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.